Ne keseredj el Drága!Minden rossz után jobb következik...egyszer vége lesz....és normális életünk lesz......Téged itt mindenki nagyon szeret!Mert kedves és aranyos,értelmes nőci vagy!Megérdemled,hogy boldog legyél!Puszi
Beszélgessünk...
Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. április 17. 15:56
Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. április 17. 16:10
Szia!
Itt vagyok ezen a napfényes napon!!
Lehet nem is engem vársz?
Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. április 17. 16:10
Szia!
Nem csak Őt szeretjük!!
Téged is!!
Törölt felhasználó · 2011. április 17. 16:18
Szia!
Aranyos vagy, egyszer talán máshogy lesz tényleg, csak addigra megöregszem, legalábbis lelkileg és már mindegy.
Tudod: "...Elmúlsz 30, elmúlsz 40, aztán elmúlsz szépen, lassan és csendben..."
Én a mát érzem. De legalább még érzek valamit, nem rossz jel.
Törölt felhasználó · 2011. április 17. 16:20
Szia Papim!
Én már nem is tudom, kit, mit várok és mire várok.
Törölt felhasználó · 2011. április 17. 16:21
Kiporszívóztam! Már csak a hajmosás van vissza. Kész élmény!
Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. április 17. 16:35
Én is elmúltam már......de jól érzem magam a bőrömben....Ne csüggedj!
Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. április 17. 16:35
Köszönöm szépen!!!
Törölt felhasználó · 2011. április 17. 16:40
Nálam csak 1 napig tart. Holnap megint a szokásos hétköznapok. Hát, én nem érzem jól magam a bőrömben, de nem a korom miatt.
Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. április 17. 17:35
Lassan elmúlsz 50, ez következik!!
Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. április 17. 17:38
Elmúltál? De mennyi? Ezt nem szabad megkérdezni, elnézést. Én se 20 vagyok, de jól érzem magam!!
Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. április 17. 17:51
Nem titkos....45 múltam Bélapapa....és a gondokat leszámítva tényleg jól érzem magam a bőrömben!
Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. április 17. 17:52
Sejtem mire gondolsz és megértelek.....Próbálj minden rosszban találni egy picike jót,ez sokat segít!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. április 17. 19:40
Sziasztok..
Kató talpraállni, de rögtön, nekünk muszály erősnek lennünk...
Törölt felhasználó · 2011. április 17. 20:27
Szia! Majd holnaptól minden rendben, jönnek jól megszokott hétköznapok. Néha lehet nekem is gyenge napom.
Még halkan ordítom belül, hogy "ELÉG!" De eljön a holnap. Felkelek, megkávézok, rágyújtok, aztán még egyszer, aztán seggbe rúgom magam, letusolok, megborotválkozom, felébresztem fiamat, megyünk a boltba, már nem nézzük az embereket, aztán bekapcsolom a telefont és..... Ugyanez lesz kedden, szerdán, csütörtökön....
A régi életemet akarom visszakapni, az életemet, amit egy rohadék bő 4 éve elvett merő bosszúból, de már soha nem kaphatom vissza. Jól éltünk, normális vállalkozásból, pont akkorra pörgött fel és ez a k... kinyírt a fiammal együtt. Akkor volt nem egészen 16 éves, nekem pedig maradt Ausztria és hétvégén láttam kicsit a kamasz kölykömet. Neki is kijutott.
Bocs, hogy ezt ide, de tényleg nincs itt senkim. Két autót, egy bérelt lakást tartottam fent, 100 ezer fölött tankoltam csak, élveztem a munkám, az életet, került mindenre és becsületes, normális , igaz rengeteg munkából előtte. Bebuktam a céget, vele mindent, amiért éveket küzdöttem. Ismert vállalkozó voltam. Most meg egy sz@rnak érzem magam.
Mit csinálok én??? Ki lettem? Egy kurva érzékeny vadállat, aki már csak ritkán sír.
Szeretlek benneteket én is. Csak TI vagytok nekem a fiamon kívül.
Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. április 17. 20:35
Hidd el, át tudjuk érezni.....nem hobbiból kötöttünk itt ki....Szívesen beszélgetnék veled....sok a hasonló bennünk.Jó lenne egy email....
Addig is egy kis kedvcsináló:
http://youtu.be/rS_VTsCDbIc
Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. április 17. 20:36
Ez nem jött össze....pedig csak egy zenei link volt....
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. április 17. 20:38
Helló Linda!
Na kérem, mi ez a siralomházi viselkedés?
Mi ez a negatív hozzáállás?
Teljesen elmegy a dolgozó kedve mindentől.
Mindenkinek van keresztje. Nekem is. Neked is.
Mondok egy érdekeset: ha valaki ismerőssel találkozok, és kérdezi, hogy hogy vagyok, (általában) mindíg azt mondom, hogy jól.
Most ne vedd magadra (de tényleg!!!!), én nem traktálok senkit a nyűgjeimmel, de engem is hagyjanak békén.
DE MONDOM, EZ NEM NEKED SZÓL!!!!!!!
Ez az én módrszerem.
Sőt, mondok mást: gondolj szegény japánokra, és egyből nem is látod olyan szarul a helyzetet.
;-)
Törölt felhasználó · 2011. április 17. 20:40
www nélkül írd be. Akkor nem moderálják ki.
Törölt felhasználó · 2011. április 17. 20:42
Szia! Most kijött belőlem. Az életben én is " Köszönöm, jól vagyok."