Tudod, Gróf, nagyon nem ismersz. Én döntök a saját életemről és remélem, nem gond neked, hogy én nem akarok 120 évig élni. A "gyógyítótól" én még nagyon messze vagyok, de ez itt Európa, ne hasonlítsd össze a keleti kultúrával. Ott máshogy nevekednek, élnek az emberek. Ez itt a vadnyugat. Nem vagyok még 60, sőt 50 sem, de én is tervezek, sokszor váltottam már, nagyot is és fogok is, ha úgy látom jónak. Nekem is jónak! Te most nem hozzám szóltál, hanem a néphez. Igazam van?
Igen.
A férfiakról meg annyit, hogy van az okos, aki nem játsza az eszét, éli az életét, tudja, hogy mi a különbség szex és szex között, masszázs és szex között és, hogy a masszőröknek is lehet nemi életük, csak talán kellemesebb, mint hogy elugrok valahova üríteni. Te is többször rákérdeztél, hogy mit várok ezen az oldalon. Tájékoztatlak, hogy nem hiába választottam ezt magamnak és nem bántam meg. Szánom azokat a magukat férfinak nevező egyedeket, akiknek fizetniük kell egy aktusért és még ők hőzöngenek, sértegetik azokat,akiknek fizetnek. Én az egészséges, intelligens réteget céloztam meg és meg is találnak, még itt is. A kretének miatt pedig újra átírtam a szöveget, talán kevesebben hívnak közülük, bár szándékuk ellenére nem idegesítenek, mert megszoktam már ezeket is. Lapát már a telefonban!
Legyen szép napod!