Na jó reggelt!
:-)))
Na jó reggelt!
Néked is! :)))
Most min gondolkodsz? Lefáradtál a nagy utazásban? :)
Azért jó, ha a dolgozó legalább kb. látja, hogy mire számítson! Bár már én is jártam úgy, hogy az összhatás kicsit "selejtes" lett a nem látott részletek miatt.
Igazán szép arcú lány is van azért, tényleg olyan, akit mikor megláttam, azt gondoltam, hogy vele bárhol lehetne mutatkozni is, irígy pillantásoktól övezve...
És megfogadom a tanácsod: SOHA nem hírdetek a veszprémi újságban masszázst! Bár mikor két izzadt férfitest összeér, annál nincs szebb...
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nem. Tudod, sofőröm van ;-)
Télleg, akkor a miskolci MT-k talán többet tudnak mondani.
Mondom ém, jó ez az internett, nem kell könyvet venni, lehet itt olvasgatni. :)))
Nők is járnak masszőrhöz. Sztori. Barátnőm mesélte. Unokanővére KÓRHÁZBAN volt gyógymasszázson, pasi volt a masszőr. Mikor végzett az orvos utasításával, megkérdezte a nőt, hogy szeretne-e egy intim masszázst. MONDOM, KÓRHÁZBAN!! Én ezek után már semmin se csodálkozom.
De jól szétrázhatta a segged 100-zal! :D
Most, hogy mondod, gondolkodom egy új fotósorozaton. Egyik képen a ba lábam, másikon a fenekem, harmadikon cickó, orrom, fülem, jobb karom... Aztán rakják össze, mint a puzzlét! :)))
Mielőtt kötnél, jav. bal lábam :)))
Miért, kórházban nem lehet intim masszírozni? Dehogynem, sőt, lehet ott mást is...
Sokáig nem volt szokás, már ott is. Ez van. Kap masszőr gyenge kórházi fizetést, egy kis zsebpénz jól jön.
Hát, mindíg megy, mint a stupidó! Száguldozik! Autópályán 100-zal! Ki hallott még ilyet?
A vicc az egészben az, hogy átlag 3-4 havonta kapja a harmincezres csekkeket...
80 lógyenge Toyotával meg 64 lógyenge egyéb kocsival...
Nekem 3 év alatt 1 gyorshajtásom volt a 220 lovas Seatommal. Pedig tempósan közlekedtem...
Nem is rossz 5let. És aki helyesen kirak, az engedményt kap?
Pláne ha jó csaj...
Akkor akár ingyen is. 18 és 30 év között...
Azért nem mindegy, hogy autópályán, vagy lakott területen 100-zal. Tudod, a Trabis is úgy vagizik, hogy tolja városon belül. :)))
Frászt kap. :))))))))
ja, én meg fizessek, mert elmúltam 30??
Vagy inkább huzatja magát a Ferrarissal, aztán közben dudál meg fénykürtözik...
Így már meggondolandó a kvízjátékban indulni...