Hidd el, nem vagyok egy übermacsó főnyeremény. Csak egyszerűen normális. Mint a kis átlag. Csak itt azért feltűnő, mert ITT vagyunk, és nem egy másik fórumon.
De semmi "extrám" nincsen.
Hidd el, nem vagyok egy übermacsó főnyeremény. Csak egyszerűen normális. Mint a kis átlag. Csak itt azért feltűnő, mert ITT vagyunk, és nem egy másik fórumon.
De semmi "extrám" nincsen.
KÖLYÖKPEZSGŐ!!!
Ilyen esetkre (is).
:-)))
Ez nem. Igazi, alkohol van benne.
Nekem elég, hogy egyszerűen normális vagy. Most mit tolatsz,meg védekezel? :)))
Nekem sincs extrám, bár néhányan rákérdeznek. XD
Nem tolatok meg védekezek, sőt nem is azért csinálom, mert az ellenkezőjét akarom hallani. Csak ismerem magam. Ha olyan tuti vagyok, mit keresek itt? És miért csinálom azt, amit?
Ugye-ugye? Az igazi jó férjanyag nem ilyen...
Csak ajánlottam helyette. De ha a tetejét iszod, és nem rázod fel, az alkohol az alján marad. Ezért szokták felrázni.
Én is itt vagyok, ha nem vetted volna észre. Ez normális? :)))
Életedben nem ittál pezsgőt! Azért szokták felrázni, hogy kifusson. :)
Az más! Te sem vagy jó férjanyag.
Különben meg ezt vegyük annak, ami: szolgáltatás.
Ja, és nem papucsot képzelek elmagam mellé. Azt meg mindketten tudjuk,hogy mit miért csinálsz.
Amúgy én örülök, hogy itt vagy, különben egyedül lennék. Magammal beszélgetnék, hülyülnék, nevetnék a humoromon...
Azért így mégse néznek hülyének, pedig az vagyok.
Te mit szolgáltatsz? :)))
A csuda! Megint tanultam valamit! Ilyen hülyeséget. Megveszik, hogy kifuttassák? Pont, mint a foci: mire utóléri a labdát, bele is rúg...
Most is meccs van. Nem tudom, miért kergetik a labdát, amikor megvan akkor meg elrúgják.
Pedro van a jobb szélen...nem lő, most lő... feltört a Barcelona... Ez van. Fiam nézi. Szegény feje.
Hát ja. "Nem vagyok papucs! Igaz drágám?" :-)))
Amíg én nem voltam, itt addig is volt élet. Csak valahogy mindenki lelécelt, mióta itt vagyok. Én akkor egy antiszociális személyiség vagyok?
Még röffencs is lelécelt a bölcselkedése beírása után. Pedig mennyi nyitott kérdés maradt!
Ne piszkáld röfit,még visszatér újabb nicknéven! XD
Na engem nem izgat, a VB-t néztem, azt cu!
Nem baj, csak fejtené ki, mit miért mondott.
Egyébként alapvetően kíváncsi vagy?