Hát pont ez az. Nem tudom jobban beosztani. Pest betart kora délutánig, utána hazafelé jövet dolog van, délután meg... majd elmondom.
De lehet, hogy nem, mert nem akarlak "traktálni".
Hát pont ez az. Nem tudom jobban beosztani. Pest betart kora délutánig, utána hazafelé jövet dolog van, délután meg... majd elmondom.
De lehet, hogy nem, mert nem akarlak "traktálni".
Jaj már! Nem traktálsz. Add ki magadból, ami feszít!
Időről beszéltem, nem 100 kilóméterekről.
Valamelyik nap is azt mondtad, hogy nem vagy rá kíváncsi.
De mondjad! Kinek tudod még elmondani? Csak nekem.
Hát őszintén szólva igen. Még a kollégával sem tudom megbeszélni, aki gyerekkori jóbarátom, és együtt csináljuk az egészet.
Viszont valamiért neked nem esik jól.
Már nem zavar, tényleg. Mesélhetsz. Még szétfeszít a titok, az nem jó.
A részletekbe úgyse mész bele, de abba is belemehetsz, ha szükséged van rá.
Kató partner mindenben. :)
Csak személyesen. Semmit nem akarok leírni ezzel kapcsolatban. Olyan nagy titok amúgy nincs. Részletekbe meg nem megyek bele.
Ma voltam amúgy "frissülni".
:-)
Meg ezt a zavar-nem zavar dolgot is megbeszéljük majd.
Én is úgy gondoltam, nem itt. Gondolom, felhívsz, aztán mesélsz. Ha vendégem van, kikapcsolom a telefont, amúgy elérsz úgy 11-től este 9-ig kb. Most nincs privim, csak ez, meg a hálózati.
Ok. De semmi különös. Változnak az idők, meg tudomásul vettem dolgokat.
Sztem ez d.u. lesz, a visszaúton.
Gondoltam. Valamikor lesz vendég, akkor hívj később, vagy megcsörgetlek, vagy üzizek, hogy vagyok.
Majd hívlak. A "kollégát" küldöm dolgozni, mi meg dumcsizunk egy kicsit.
Lépnem kell mindjárt. Holnap dumcsizunk.
Jó éjt! :)
Üdv és 'cakát.
:-)
Szia, itt vagy valahol?
Jó. Mindjárt fejbe lövöm magam, aztán írhatsz.
Helló
Van ezer olyan ok, hogy a dolgozó nem tud beírni. Tudod, hogy szoktam válaszolni, meg tudunk dumcsizni, de attól, hogy fejbelövöd magad, ez nem változik.
De változik, mert akkor utána már nem tudsz velem dumcsizni. Nem lövöm fejbe magam, csak hülyéskedtem. :)
Ma volt egy igazi masszázsvendégem, majd, ha egyszer összefutunk, leírom, bár most friss az élmény. Thaiföldön tölti az év nagy részét, rengeteget mesélt, hetente jár kint masszázsra, most itthon van, felkeresett. Már volt nálam bő egy éve, akkor elégedett volt, visszajött. Érdemes lett volna ezt a beszélgetést minden magyarnak hallania, a masszázst végig néznie, talán más volna a masszőrök sorsa itt is. Feltöltődtem, jól esett neki is, nekem is, és most én is megköszöntem. Valóban a masszázs miatt jött és masszőrnek érezhettem magam, hisz ehhez értek. Nagyon jót tett a lelkemnek.
Vannak mégtörténések,de úgyse vagy itt.
Majd összefutunk.
Szia