Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. május 14. 20:20

Szia

Valamit akartam neked írni, de elfelejtettem. Lehet, hogy már csak 137 :))) Hülyülök.

Én is inkább magam dolgozom, bár néha fiamat megkérdem, nem volna-e kedve helyettem beugrani :))) (A válasz mindig "Nem.")

Igazából fogalmam sincs, mivel kéne kúrálnom magam, így csak csendesen szenvedek, kivéve, mikor ugatok. Az nem csendes mindig. Lehet, mégis meg kell látogatnom házidokit, csak utál, mióta megtudta, hogy fehérvári vagyok. Ezt rendesen ki is mutatja. Úgy derült ki, hogy a nagyműtétem után le kellett menni hozzá és látta, hogy Fehérváron volt. Megkérdezte, miért én meg elmondtam neki a különbséget a két kórház és orvosai között, inkább régi jó nőgyógyászomat kerestem fel. Na, azóta utál.

Most menjek oda? De ő itt a 2. legjobb háziorvos. A legjobb a váltótársa, át akartam kérni magunkat, de nem vállalt be, mert van köztük egy megállapodás, hogy egymástól soha beteget. Csoda, hogy nincs kedvem lemenni.

Szexelni sincs kedvem. Neked van. Jó neked.

Törölt felhasználó · 2011. május 14. 20:56

Nem, nem szeretem, ha csikolnak, csak elviselem. Én már mindent kibírok, csak nem biztos, hogy röhögés nélkül. :)))

Törölt felhasználó · 2011. május 14. 21:23

Kedves QCp,

fiam elhajtott innen, úgyis egyensúlyozok a széken, ő meg dolgozna, vagy nem tudom, mit akar a gonosza.

Majd írj valami vicceset, a nevetés gyógyít! :)

Üdv és 'cakát. :))))))))))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 14. 22:32

Helló Linda.

(kedves naplóm)

Ma megint nem jött össze. Hosszú téli esték után hosszú nyári napok jönnek, egyre nagyobb bizonytalansági tényezővel. A háziorvos dolog nehéz lehet, nekem szerencsére totálisan semmi gondom az orvosommal, simán boldogulok vele. Menj át a 3. legjobbhoz, onnan már pár hónap múlva sima út vezet az 1.-höz... Ez a logica ... Tudom, nektek tökéletlen teremtményeknek nagyon nehéz egy ilyen levezetést kitalálni, ám mi, felsőbbrendű lények, kiknek bizonyítottan nagyobb az agyfelületünk ez csak egy laza kis ujjgyakorlat. Idáig nem nagyon hittem a kereszténységben, de mióta rájöttem, hogy én vagyok az Isten...
Képes vagyok még az atommagot is kicsíráztatni...

--x--

Fiadat meg hagyd dolgozni. "Okos enged, ha már szenved."

Na akkor ezen nevess:

"Öregszem: néha összeszavakat a keverem"

:-)))

Üdv és 'cakát.

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 10:15

Kedves QCp!

Nem fogod elhinni, de még az én csöpp agyamban is megfordult, hogy először átkérem magam egy 3. orvoshoz és utána már bevállal a legjobb. Amiért ez elmaradt, ritkán vagyok beteg, és még ritkábban megyek orvoshoz.

Nem biztos, hogy attól nagyobb a fejed, hogy nagyobb az agyfelületed,lehet, hogy csak vízfejű vagy, de attól még lehetsz te az Isten,ha úgy érzed. Bár,lehet, hogy ez is orvosi eset. Van, aki Napoleonnak képzeli magát. :))))))))))

Te, Bush merre lehet?? Pircsi dolgozik ezerrel valamin, őt megértem. De HOL VAN BUSH?

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 20:09

Jó estét mindenki! :)

QCpajti, menj be a jólányokba és a mi régiónkban keresd Ducikát! Kíváncsian várom véleményed. Ilyen nunit, "popsit" még nem hiszem, hogy láttál.

:))))))))))))))))))))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 20:55

Helló

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:04

Nem is hiszem! Ilyen mértékű agytevékenységre és ennek hozományaként levezetett, már-már példátlan és a NASA számítógépeket ill. fiatal orosz mérnököket megszégyenítő gondolatmenetre csak nagyon kevesen vagyUNK képesek. Mármost te, mint 2 agysejtű lény az esélytelenek nyugalmával kezdenél bele akár milyen kis dolog megoldásába (pl. 1x1).

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Pedig okos vagyok, és makrokefál!

Az meg, hogy Bokrunk merre van, ki tudja. Lehet, hogy ő is dolgozik ezerrel valamin.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:13

Nevemhez méltóan nagyon finom leszek: nem igazán az én ízlésemnek megfelelő hölgy.

Bár van egy pár pozitívuma is: szőke, non-stop rendel.

Jut eszembe: "Értem én, hogy non-stop, de meddig van nyitva?"

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:18

Haliiiii! :D

Végre időben! Azt hittem, tetszeni fog, én speckó még hasonlót se láttam. Figyelted, hogy a nunija oldalról nézve olyan, mint egy mosolygós száj? Elég jó pontokat kapott. :)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:18

Igazán nem nagyon figyeltem...

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:19

Bokor azt írta, hogy "betegállományban" van. Idéztem. Aztán eltűnt, mint a kámfor.

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:20

Nézd meg újra, mi naponta megnézzük.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:20

Pedig én szoktam mondani, hogy jó f@sz nem válogat, de ezek szerint én rossz vagyok...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:22

Én, mint szted "pedofil" már mutattam neked, hogy ha nézelődni van kedvem, milyen szépségeket nézek. Na azoktól tényleg kedvet kap az emberfia.

Amúgy napról napra mit tudsz nézni rajta?

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:23

Majd betöltöd a 70-et, aztán már nem válogatsz! :)))

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:24

Érdekes.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:28

De mi érdekes rajta?

Én sem nézegetek kanokat napról napra.

Sztem te titkolt leszbi vagy, és lassan, tudat alatt gerjedsz a csajra...

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:31

Nem, nem vagyok leszbi. Miután általában csajok hirdetnek, őket nézegetem és összehasonlítom magammal. Mondjuk nem a huszon éves bombázót, hanem az érettebb korosztályt. Utána mosolygok magamra a tükörben. :)

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:33

Jut eszembe, a fenekét se nézted meg!! Hát, ilyen sincs több. Az emberek a szépet, meg a csúnyát nézik meg. Én is így vagyok vele ufó létemre.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen