Beszélgessünk...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:36

Akkor Erzsókánkat is tudom ajánlani neked. Ha vele hasonlítod össze magad, még a válladat is megveregetheted.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:37

Én csak a szépet nézem. Azért fizetek is, a csúnya meg fizethetne, akkor sem kellene...

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:40

Őt is meg szoktam nézni. *** moderálva *** is fent van!

Nézzél be az Urakba! Most csak 2 van, de érdekesek, főleg a szabadúszó, de a másik se rossz. :)))))))))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:45

Mond neki, hogy "szabadússzon" el hozzád...

Reméljük, nincs strigója.

:-)))

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:47

Pasikat keres, meg a felét nem értem, amit ír. Én a normális szexhez szoktam. A BDSM-et tőled már megtanultam, de a többi!!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:51

Na akkor váljon kedves egészségére. Cukrot neki, süvegcukrot, hogy legyen mire ülnie...

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:53

Most komolyan! Benézek ide a VL-re egy rendes partnert keresni, erre ez a kínálat! Hogy megyek így férjhez???

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:54

Viszont lassan megyek. Görcsölget a hasam, remélem egy jó wc-zés összejön még ma este.

Valami megállt bennem, vagy csak szélgörcseim vannak, nem tudom.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:55

Hát én se innen választanék feleséget...

Bár legalább el tudná tartani magát, meg esetleg engem is :-)))

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:57

Na ugye! Piszkálsz engem, hogy a kaki érdekel. Igen, ez életünk része, mindennapjainkhoz tartozik, mint a fing. :)))

Mit ettél össze?

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 21:58

Neked már van feleséged. Engem nem zavarna, hogy prosti a pasi, ha jól keres, na de meleg!!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 21:58

Giros-pizza-leves meg második :-)))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 22:00

Hát ez az. Na télleg lépek, már fiad is ott van mögötted, meg mennem is kell...

Üdv és 'cakát.

Elvileg holnap találkozunk.

Hi!

Törölt felhasználó · 2011. május 15. 22:01

Hát, így ne csodálkozz! Engem is bántanának a szelek. :)))

Én is lépek, este van, helycsere.

'cakát. Azért aludj is, ne a klotyón töltsd az éjszakát, zabagép! :)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 15. 22:01

Eszembe jutott: házi almáspite a gond. Na helló.

Törölt felhasználó · 2011. május 16. 20:01

Szia. Remélem jól vagy már!

Ma nem sokáig leszek, fiam is lebetegedett, lázas, fáj a torka. Vagy én fertőztem meg, vagy nem, mindenesetre hamar megy csicsikálni.

Én se javulok semmit, de már nem érdekel, dolgozom, csak most skacot kell figyelgetnem, mennyire lázas. Na, őt küldöm holnap dokihoz, én már nem megyek, minden elmúlik egyszer, ez a kórság is.

Azért még benézek, a Jóban rosszbant nézi fiam is, utána takarodó. 1/4 22 körül van vége.

Ne egyél házi almás pitét, csak boltit!! :)))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 16. 20:49

Helló Linda

Megmaradok! Volt egy nehéz éjszakám, aztán reggel 8.15-kor "kirobbant" belőlem a dugó (persze a WC-n), azóta már csak akkor fáj, ha nevetek...

Sajnos már nem úgy van, mint régen, hogy a vasszöget is megemésztem. Már rá kell szokni a könnyűfémekre...

Én is megyek sláfenelni lassan, holnap hosszú napom lesz.

Na üdv és 'cakát.

Törölt felhasználó · 2011. május 16. 20:57

Jóccak. :)

Törölt felhasználó · 2011. május 17. 20:58

Jó estét. Ettél Aktíviát ma? 14 napig eszed, ha nem jön be, visszafizetik az árát. Így kell ingyen enni. :)))

Hol császkálsz késő este?

Na, fiacskámat én fertőztem meg, tünetek ugyanazok, le kellett vele mennem a dokihoz, mert nem tudott egyenesen járni se.

Kapott antibiotikumot, ezek szerint nekem is az kellett volna. Már csak azért se mentem be, nem szeret a dokinő, én meg nem panaszkodom neki. Már úgyis jobban vagyok, a jól még túlzás, de majd az immunrendszerem megoldja. A fene a makacs, büszke fejemet!!

Törölt felhasználó · 2011. május 17. 21:33

Pajti, mentem dögleni, holnap le kell futnom a bankot,mosni kell, dolgozni kell.

'cakát. :)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen