Szeretem, ha Valaki határozott!
..én pedig "netfüggő vagyok" :)
Szeretem, ha Valaki határozott!
..én pedig "netfüggő vagyok" :)
Drága Pál!
Te nem netfüggő, hanem VL fórumfüggő vagy. A kettő nem ugyanaz.
Komolyan gondoltam,hogy érdekel a lelked. :)))
Ez nem az én topicom, csak én pörgettem fel néhány jó fej segítségével. Attól még bárki írhat ide. Te is. :)
Akkor menj el, próbáld meg felhívni, jelentkezz be. Az igazi valóságot szeretném olvasni!
:D
Azért van olyan is, bár ritkán ezt elismerem...
Sziasztok Katókám, QC, Geróf, régi barátok, NEM HISZEM EL, hogy 9 napja nem írt ide senki!!?? Tudom, hogy én is ludas vagyok, aludni alig van időm, de ez eccerre enni embernél nem lehet porbléma! :)
Viszont olyan régóta nem olvastalak benneteket, hogy má nemtom bepótóni, lemarattam a lelkizésrő, pedig imááádom:) A politikai csesztetést meg pláne!!! De nyakunkon a nyár, melegszenek a panelek, itt a gond! A múlt héten jártam "vendégségben" egy panelban, ajtó-ablak nyitva a szellőzés végett (egyébként jogosan).... csak elgondótam, hogy az akcijó végére hány lakásban húzták be a strigulát a kis szomszédnőcske neve mellé a kispapíron :)))
Katókám, Nálad nincs ilyesmi gond? Nagyfiad penget keményen? Nem lesz valamerre koncertjük? De tényleg!
Bushod
Itt hagytál te átok!! Nem érdekelsz. :)
Nem, nem fiam penget, hanem én, szerepet cseréltünk egy időre, csak, hogy tudja. Különben is nagy tehetség vagyok zeneileg.
Az ablak nálam is nyitva, de a szomszéd nem kukkol, hanem röhög. Amúgy jóban vagyunk, meg én masszőr vónék még mindig, csak eltévesztik néhányan. Különben meg a szomszéd is szexel, hallottam, igaz ritkán.
Nagyfiam amúgy tök máson dolgozik, már párban egy valóban zsenivel, minden bizodalmam bennük, nagyot fog ütni. Na, akkor húzza be a féket Kató, lazít egyet 21 kőkemény év után, átgondolja, hogy mit akar a még hátralévő idejében és elfelejti, amit el akar. Ez tartja bennem a lelket, drágám. Látom magam, ahogy a tengerparton futok, nézem a hullámokat, beleugrok és csak úszok, úszok, aztán belefetrengek a homokba és vissza a vízbe. MEGCSINÁLJUK!! Majdnem kész és fő az optimizmus, nem igaz?
Ha nem léptél volna le, pörögne a csevegés, de te tudod, biztos dolgod van.
Puszi a pocidra, humorzsák. Hiányoztál. Már egy ideje be se néztem, most megéreztelek, mint mindent.
IRJÁL!!! A fene a kezedbe! :D
Sziasztok..
Katoka, QCp,,Bush,, Mi ujs veletek??Kató milyen az üztel??ArrA IS MELEG VAN??
Helló
Kató már lucskosra sírta miattad a párnáit. Most is csak 1 alkalomra néztél be, aztán majd 2 hónap után megint, vagy Lindával egy kicsit felpörgetitek a fórumot. Én mostanában nem fórumozok, csak hébe (most hó nincs), végre nyár van, lehet késő estig a kertben tözörögni.
Aztán merre jártál eddig? És hol voltál vendégségben? Vagy titok?
Üdv
Kit hoztam neked?
Na most örülsz?
:-)))
Itt a szerelmed.
;-)
Inkább veled?
Jaj, valamit elfelejtettem:
Üdv és 'cakát!
Szia. :)
Az üzlet az jó, nagyon jó. A Spar a kedvencem. Romlott, meg ehetetlen áruk jó pénzért. Ez az üzlet. Mi hülyék meg vásárolunk.
Képzeld, elfelejtettem, hogy ünnep lesz. De utálom. Előre vásárolni!
Nem, itt egyáltalán nincs meleg, hüsi van, fúj a szél és lerobban a fejem már két napja, jönnek a frontok, mennek a frontok. Sokat esik is.
Hétvégén csobbanni akartam, de ilyen gány időben! Inkább dolgozgatok.
Nálad rendeződtek a dolgok?
Igen. Köszönöm, bár nem a szerelmem, annál sokkal több. :)
Szevasztok, dagad a keblem, könnyes a szemem, KEDVELTEK, nem is tuggyátok letagadni!! +próbálok írni néha, de hagytam magam lestrapálni, mosmeg már benne vagyok a mókuskerékben ...... öööö...tényleg, lehet azt egyáltalán fizikailag fékezni is, vagy csak előre megy...? Biztos lehet, mind1. Mindenesetre Kató drukkolok a fiadéknak, és kívánok Neked is sok tengerben úszást, homokban hempergést! Azt ismered, hogy "Kislány a tengerben állva mormolja imáját"? Ha nem leírom, Neked való négysoros, mindig is teccett :))
Kuszi, vendégségben voltam 1-2 helyen, semmi új a debreceni fórumhoz képest, de nem titok, akit említettem Rami volt. Nagyon csinos, minden rendben, de egy kicsit olyan mint egy jó kocsi a földúton... mit ki nem lehetne hozni belőle egy színvonalas házban! De nekem bejött, olyan bájosan lowIQ, hogy már tetszik! A másik véglet Kató. Soxor mintha egy norm. pasi lenne. Mindig is mondtam neki, hogy agyilag XY, de nem hisz nekem. Pedig enné nagyobbat nemtok dícsérni :)))
A másik fórumon jó kis vita indult és komolyan teccett, hogy a csajokat is be lehetett vonni a vitába. Egyébként ez a barát kérdés tényleg érdekes, Kató nagyon rátapintott! Én beszélgetésként meg szoktam kérdezni, és minden lány büszkén mondja, hogy persze, van barátom! Nna, gratulálok. Eccerűen NEM MEGY BE AZ AGYAMBA, hogy milyen barát az aki elnézi, hogy a kedvese közös pillangó? Néhányan aszongyák, hogy a baráttyuk nem tud róla, hogy mivel foglalkoznak. Persze. De nem akartam reszelni a témát, mert gondoltam csak én nem értem, SKH. Dehogy Kató megpendítette, ezen a fórumon mégis előjöttem vele. Szerintetek hihető, hogy egy VL-es lánynak normális baráttya van? Sztem csak szeretnék és inkább vágyaikra formálják azokat akik valósz. kihasználják őket. Miccótok ehhez? Geróf? Ilkó? Pircsi? PP? Többiek?
Üdv a hölgyeknek, és az uraknak!
Jó kis vita alakult a *** moderálva ***, de ez a szimpatikus vagy dolog nekem egyáltalán nem tetszik. A hölgyek szeretnek a telefonba sok mindent elvállalni, de a helyszínen már kezdenek vissza venni belőle, persze vannak kivételek!
Bush, és ami mögötte van...
:-)
Vagy előtte?
Olyan ez a tefajta mókuskerék, mint a hegyről lefelé futás: csak gyorsulsz, de fékezni nem lehet, max nagyot tanyálni...
Ez a barát-dolog nekem is b@ssza a csőrömet. Ilyen nincs. Itt kőkemény anyagi érdekek vezérlik a "lovagot", hogy egy sokak által döngetett lány szerelmének vallja magát. És a lány is stupidó, ha ezt elhiszi... Vajon ha feladná a szakmáját, meddig lenne mellette a barát, vagy egyáltalán engedné neki abbahagyni?
Az elhagyott-elvált-munkahelyét elvesztett, barát nélküli történetek sokkal szimpatikusabbak.
Köszi, Kuszi, én is így látom.
Geróf, amit írsz, hogy a csajszi barátja felügyeletével kipróbálhat más fickókat, elvben szabad kapcsolatban működhet, a sánta csak az, hogy a "kipróbálhat" szó nehezen pászítható az éveken át napi több pasi darabszámmal :))
BPapa! Van barátnőd? De nem alkalmazott, hanem igazi? Olyan csak-te-csak-én kapcsolat. (Nem muszáj válaszolnod. Nálatok, régi VL-es levelezőknél az az érzésem, hogy sokan ismerhetik a levelező-neveteket, és így nehéz őszintének lenni, ha így van, nincs gáz, megértyük.) De azér nagyon érdekel! :))
Viszont a szimpátia alapú szolgáltatás látod érdekes. Neked nyilván az a jó, ha nincs ilyen szolgáltatás-szűkítés. De gondold el, elmegyek egy ilyen lányhoz és egyre többet enged, akkor ez végül is sikerélmény, nem?! És bejön a Geróf által írt feeling, a "levettem a csajt a lábáról" diadallal! Még ügyes vendégfogó is lehet, mert "visszamegyek és megmutatom neki meghint, hogy nem tud ellenállni", miccósz? :)))
Apropó, ez a fórum erre való, hát leírom Nektek: elég soxor meglepetve tapasztalom, hogy a lányok magukban "elítélik" az ügyfeleiket. Minden hozzájuk járó fickó megcsal vkit, szemét módon hazudik, mocskos a fantáziája, és a pénzéért vásárol erkölcsileg gusztustalan módon szolgáltatásokat. Barátságot kell mutatni, de ha elmegy a fa szi, a háta mögött megjegyzik, hogy milyen genyó a valóságban. Ezeket nem beképzelem, hanem a beszélgetések során egyértelműen kiderül. Kár. Jónéhány okot tudok, amiért vki fizetővendég, de nem utolsó szemét. (Mint mi mindannyian :)))))))) De komolyan, nem furcsa? Katókám mi a véleményed? Geróf, többiek, mi az analízis eredménye?
Igazad van abban, ha visszajáró vagyok valakinél, akkor egyre több szolgáltatást kapok, jól érzem magam, de ez a jó!! Biztosra megyek, tudom mi vár rám, és sikerélménnyel távozom. De nem ez lenne a cél? Jól érezzem magam abban az időben.
A gond az ha a telefonban még mindent lehet, de a helyszínen már szűkül a választék. Nem meri azt mondani, hogy csak ezt vállalom, mert akkor nem megyek el. Sokan úgy gondolják, ha egy férfi már ott áll az ajtóban, akkor nem fog elmenni, akkor sem ha nem kapja meg a beígért szolgáltatást.