Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. június 11. 10:57

Szia Bushom!

Utsó bekezdés: belőlem szóltál. :)))

Olvastam Debreceni is, már QCi és te leírtatok helyettem mindent. :)

Ha ráérek, rátérünk az árakra is, és hogy ezért mit nem várnak el a tisztelt urak. A számok beszélnek helyettem.

Egyelőre annyi, hogy 15-16 évvel ezelőtt került egy óra NORMÁL szex 5000 HUF-ba, átlagbér akkor 20.000.- volt.

Semmi extra nem volt (mélytorok és társai). Erre persze a nálam jóval fiatalabbak nem emlékeznek, de a kenyér kilója 35-40 Ft volt...

Majd folytatom.  

Addig csók mindenkinek! :)))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. június 11. 15:23

Hi!

Én őszintén szólva nem tudom, ez nagyon nehéz kérdés. Nekem speciel nem férne bele, de vannak akik minden további nélkül nyitott házasságban élnek. Tehát elvileg nem kizárt, de én azt hallottam azoktól a szolgáltatóktól akikkel olyan kapcsoaltban vagyok, hogy ha működik is, csak ideig-óráig, mert előbb-utóbb választani kell. Vagy abbahagyja a lány amit csinál (lásd pl Elíz), vagy szakít a barátjával, és nem lesz pasija, de tovább dolgozik.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. június 11. 15:27

Ami viszont inkább zavar, és már nem először szaladok bele, az az átb@szás! Na ezt sokkal nehezebb megemészteni, mint teszem azt a randi nem sikerül olyan jól, mint ahogy várja az ember. de az, hogy megbeszéled, készülsz rá, felspannolod magad, aztán jön, hogy vagy fel se veszi azt a ... telefont, vagy éppenséggel felveszi és jön a bocs, de nem érek rá szöveg. Na ettől tudok nagyon kiakadni!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 11. 22:47

Helló

Tehát végül is nem működik... :-)))

Ha valami csak ideig-óráig működik, akkor az nem az igazi. Ezek nem mély érzések, és ha valaki ezt tudja és eltűri a barátnőjétől, akkor ott hosszútávú kapcsolatra nincs sok esély. Valószínű ő is csak egy kéjnőként gondol a lányra, és esetleg saját maga is "szabadabban" éli világát (pont esetleg a konkurenciánál). 

Törölt felhasználó · 2011. június 12. 19:44

Drágám, ehhez nem tudok szóhoz jutni se! Nézd, a helyzet az, hogy én két éve hirdetek a neten, és merőben eltér az én szolgáltatásom a lányokétól, attól függetlenül, hogy vannak, akikkel az ágyban kötünk ki. Tehát én teljesen sosem prostituáltam magam, csak olyannal fekszem le, akivel jól esik, tehát egyik fél részéről sincs általában csalódás. Persze itt is csak szimpátia, vonzalom van, eget rengető érzelmekről nincs szó.

Csak próbálom beleképzelni magam egy prostituált bőrébe, mert mélyen bent ott lappang a Nő bennem, annak ellenére, hogy mindig fiús voltam, és szerinted pasi vagyok. :))) Nem hiszem, hogy egy lány, még a mai laza erkölcsöt figyelembe véve is, képes lenne ezt hosszú távon lelkesen csinálni, mert előbb, vagy utóbb kiég, rámegy érzelmileg és már valóban egy undort válthat ki belőle egy férfi látványa is.

A másik bibi ott van, hogy az ilyen szolgáltatást igénybe vevők egy kalap alá veszik a lányokat, nőket, aki ezt mívelik, pedig óriási különbségek voltak/vannak az útszélitől a luxusdögig. Az árak is eszerint különböznek. Aztán van az okos lány, meg a buta. Az okos belenéz a tükörbe, azt mondja, 1-2 évig csinálom, nem b@ssza el a pénzét, hanem egy idegen városban dolgozgat azért, hogy egzisztenciát teremtsen magának, tehát célja van. Ha szép is, kedves is, okos is, válogatott vendégköre pillanatok alatt kialakul, szívesen járnak hozzá vissza....

A buta egyszerűen csak nem tud érvényesülni normális munkával, tehát amíg veszik-viszik az marad. Kiég ő is, de nincs más választása, hozzászokott a pénzhez, amit szór, ahelyett, hogy előre gondolkodna. Sokan isznak, különböző tudatmódosítókkal dolgoznak, különben nem bírnák. A fórum kevés ehhez, hogy kivesézzük ezt.

Az meg, hogy ki nézi le a vendéget és miért, nem tudom. Viszont azt igen, hogy a vendégek zöme lenézi a prostit Magyarországon, pedig igénye van rá.

A lányok is és a vendégek is különbözőek.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 12. 21:56

Helló

Amíg a képembe nem vágja valaki ezt így, addig nem érdekel. Amúgy meg mindenki genyó. Aki nem jár el lányokhoz, az másban genyó. Neki is a háta mögött mondják az alkalmazottai, kollégái, uram bocsá a felesége... Senki sem szent!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 12. 21:57

Ilyen lány nincs: " Ha szép is, kedves is, okos is..."

:-)))

Az már férfi.

IKSZDÉ

Törölt felhasználó · 2011. június 13. 11:53

Csak feltételeztem, hogy esetleg akad a mondás ellenére is. XD

Törölt felhasználó · 2011. június 13. 12:31

QCi, Bush, ha akartok röhögni, nézzétek meg:

youtube .. /watch?v=ujjKMh0e3hc

vagy ha így nem megy, akkor írjátok be keresőbe, hogy

Hitler Awesome Sparta Remix Fails

:D 

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2011. június 13. 12:53

Szia Bush!Szeretnék reagálni a hozászolásodra csak annyit hogy lehetséges hogy nem tud az állitolagos batátja a szolgáltatonak hogy ő mit csinál hisz én is voltam ilyen helyzetbe...hisz kell egy lelki erő nekünk is  hogy egyátalán mi is el tudjuk mondani hogy mivel is foglalkozunk.Van aki elmeri mondani van aki meg nem.Van aki hazugságban él van aki fel válal mindent..Aki nem válalja fel a barátja,párja előtt azt előbb utobb felőrli magát.Nekem nincs senkim hálistenek mert probáltam az ilyen életet is de nem igazán jo..meg nem is lehet ugy teljesiteni szolgáltatoként  ha van egy szerelmem ...akkor nem ugy viszonyul a vendéghez.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. június 13. 13:59

Sziasztok!:)

Sajnos egyet kell, hogy értsek. Sőt, tegnap voltam az egyik kedvenc szolgáltatómnál, akivel nagyon jóban is vagyunk, és ő is egyetértett, hogy bizony sok lány van, aki lenézi a vendéget. Pedig először inkább meg kéne ismerni, mielőtt véleményt alkot valakiről az ember. De ez persze a szolgáltatókat lenéző vendégekre ugyanígy igaz!

szap · Újonc (14 hozzászólás) · 2011. június 13. 15:33

Sokszor gondoltam arra, h talán megosztanám veletek tapasztalatomat. Mégpedig azt, h a nők kedvességre vágynak és gyengédségre. A legtöbb ffi viszont másra. Általában ez nem azt jelenti, hogy nem esik jól a gyengédés, de a nők szeretkezni akarnak és elkészeztetni. A ffiak baszni akarnak! REndszerint olyayn nőket szoktam meglátogatni, akik baszni hívják fel a figyelmememt, s tegyék ezt kedvesen és nem sértőn. Akik nem punciról, hanem pináról beszélnek. Sajnos egyre kevesebben vannak ilyenek minden korosztályban. PEdig valjuk be őszintén a szeretkezés a a kedfvesség itt sokszor csak képmutatás!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 13. 16:59

Akkor én a kivétel erősíti a szabályt-csoportba tartozom? Én sosem b@szni akarok, hanem csak jól érezni magam. Ebbe viszont nálam pont beletartoznak azok a dolgok, amiket te a nőkhöz rendelsz: puszi-csók, simi, odabújás, "työtyöszkélés". Nyilván mindenkinek más az igénye, nekem ez. Én olyanokhoz járok, akik ezt már a 2.-3. alkalom után észrevették, és ez alapján fogadnak. Az meg hogy ez csak képmutatás, kit érdekel? Nem akarok többet, mint azt a nagyon kellemes 1 órát úgy, ahogy én azt elképzeltem.

Törölt felhasználó · 2011. június 13. 17:03

Micsoda igények!! :D

Én jól meggyúrnálak, kicsavarnálak, aszt mehetsz Isten hírével. De! Tibi csoki, sós perec, meg víz... Mi nem kéne még? XD

Törölt felhasználó · 2011. június 13. 17:07

Työtyöszkélés!! XD

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 13. 17:15

Hát ha én azt most elmondanám... :-)))

Jó, hogy nem azt írtad, hogy lerajzolsz, aztán összefírkálsz.

Amúgy meg igazad van: Mars csoki, a perecet nem szeretem, de "pattintott" kukorica, vízből mentes, de inkább zöld Nestea, vagy bodzás ásványvíz. Bevonulásomkor szirének éneke, kivonulásomkor meg könnyező szüzek sorfala...

:-)))

A Hitleres videóbol meg az a kedvencem, mikor megtudja, hogy Ken Block otthagyta a Subarut, és 2010-től Fordot vezet...

Ismered Ken Blockot? Akkor fog igazán tetszeni.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 13. 17:17

Meg tutujgatás is!

Na most leteszem, este bekukk...

Üdv, de még nem 'cakát.

Törölt felhasználó · 2011. június 13. 17:18

Ja, Mars csoki 50 Ft-ért! Debrecenybe ennyi? Igen, szívesen lerajzolnálak, aztán összefirkálnálak. Lefotóznám a kis nudlidat és felraknám a fészbukra... XD

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 13. 20:32

Mondjuk a lényeg kimaradt:

Hitler finds out Ken Block moved to ford

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 13. 20:33

Kicsi Mars...

Fészbuk, mi? Jó hogy nem fákkbuk.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen