ISTEN MENTS!!!!!!!!!!!
Meg is zavarodnék.
ISTEN MENTS!!!!!!!!!!!
Meg is zavarodnék.
Mondjuk a gésákkal kapcsolatban van egy tévhit, sokan azt hiszik, hogy szexuális szolgáltatást nyújtottak. Messze nem ez volt a feladatuk.
Amnéziás? Az gáz! Remélem arra emléxel, hogy szerdára ígérted magad, hogy leutazol ide egy masszázst adni? Ha nem emlékeznél, akkor most emlékeztettelek rá!!!
Nem mindenre emlékszem, de ez most igaz. Gondolom, amiket ír, az ő érzései, és le is írja.
Igen, bár ahogy telt-múlt az idő, ezek a szolgáltatásaik jöttek inkább előtérbe. Nekem se táncoljon egy gésa, hanem...
:-)))
Jó, hogy szóltál. Már mindent írok, de azt is elfelejtem, hova. Majd beírlak a naptáramba. Hányra is? :)
Kapnál, édesem olyan masszázst, hogy két nap izomláz. Szexet nem vállalok veled. Cimbi vagy.
és, ha én táncolnék neked?
Szerda 10.00. Tényleg kéne már egy kis masszázs. Nem baj, ha szexmentes, de legalább "pattintsd" ki.
Úgy még jobb cimbi lennék.
És hogy néznél rám ferde szemmel?
A lényeget elfelejtettem: hozz csokit, meg zizit, meg kölyökpezsgőt.
XD
Azt nem tudod, mikor indul a vonatom? Lusta vagyok keresni menetrendet. Lehet, át is kell szállnom. Arra készülj fel, hogy kiszállási díj is lesz, nem kevés, és az órabérem se gyári. Jó, kipattintom. :)))
Kisgyerek koromban mandulaszemeim voltak, de már elmúlt, most ráncosodik inkább, meg szatyor van alatta. :)))
Ahogy a fiad szokta mondani:.............................................?
Tuti át kell szállnod. Úgyhogy korán fogsz indulni. Részemről 15 perc késés belefér.
Kiszállási díj nincs: a vonatból ingyen kiszállhatsz, nem tudtad?
Meg töltött káposztát is főzök. Hát hülye vagyok én?
Ha még csak szatyor, akkor nincs gond. Majd ha táska lesz.
Ja, amúgy mit szólsz, mióta megújult az oldal, őstag lettem :-)))))))))))))
Jó, de hol ebben nekem a bót?
Már akartam gratulálni, csak elfelejtettem azt is. Most megteszem. Amúgy én buliztam ki neked. Szívesen. :D
Neeeem, csak a tükör görbe :-)))
A töltikéből az apró, szabolcsit szeretem, amiből 1 db 1 falat.
Tejfölt is hozzál már akkor, jó?
Ahogy a fiam szokta kérdezni: Hát......nem kéne? :D
Már megint te! És a kedves vendég (én)?
Elviszlek csónakázni, megvillamosoztatlak (tudtad, hogy úgy hívják itt, hogy tuja?), meghívlak egy menüre valahol, megérintheted legnemesebb szervem, és egy légtérben lehetsz velem.
Na ugye, hogy egyból másabb a leányzó fekvése?
Ja és a visszautadat fizetem - Bp-ig.
:-)))))))))))))))))))))))))