Kevesebb lehetőség van ott, de ez már nagyon érthető volt. Egy hónapra nem pénz, amit a nagyért kérnek.
Kevesebb lehetőség van ott, de ez már nagyon érthető volt. Egy hónapra nem pénz, amit a nagyért kérnek.
Gondolod? És mit látnak? Mondom, engem nem érdekel, csak privát vélemény.
Minden jót, szép álmokat, leléptem!!
*** hozzászólás törölve ***
Most ezt miért kellett moderálásra küldeni??
Helló Linda
Hali!
Épp válaszoltam Db-ben.
Kajáltam, bocs. :) Olvastad Debrecent? Keresik Enikőt. Nincs is fent hirdetése. Az is lehet, hogy szabadságol, vagy akkor hívták, amikor vendége volt. Ez eszükbe se jut.
Egyszerre írunk. :)
Mindjárt megnézem.
Fruzsit én is kerestem vagy 5-ször, mire sikerült beszélni vele. Mindíg a kolléganője vette fel. Úgy meglepődtem, hogy meg se tudtam szólalni pár pillanatig.
Szeretnék segíteni a vendégjelölteknek. Ha egy hirdető kikapcsolja a telefonját, legtöbb esetben vendége van, mert ezt a vendég joggal elvárja. Ha te vagy a vendég, te se veszed jó néven, ha a lány telefonálgat. Jómagam is kikapcsolom olyankor.
Okos férfiak úgy csinálják, hogy dobnak egy üres sms-t, ha átjött, a nő elérhető és hívja, ha még megteheti.
Aki kitartó, az általában elnyeri méltó jutalmát. Persze csak a kitarás nem elég...
Igaz?
:-)))
Most olvastam a péel debreceni fórumát, és kicsit mosolygok magamban.
Pontosan. Csak próbálkozni kell! Mi nem tehetünk úgy, mint a fodrász, vagy kozmetikus..., hogy munka közben is telefonálgat.
Bizony ki kell kapcsolni arra az időre a telót, mert az is zavaró, ha zenél 3 percenként közben, a némításnak nincs értelme, mert aki hív, nem tudja miért nem vesszük fel... :)
Igen, ahova járok, azokon a helyeken még a telefon sincs bent a szobában.
Amúgy meg van alternatíva bőven, bár a válogatósabbjának néha főhet a feje :-)))
Én is olvastam. Erről beszéltünk. Ki mit érdemel. :)
Most kezdtem el olvasgatni a pécsi fórumot, kíváncsi vagyok, hogy ebből mi sül ki...
Hát! Én sejtem.
Minnyá' végzek.