Beszélgessünk...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 17. 23:10

Finnyás vagy...

:-)))

Törölt felhasználó · 2011. június 17. 23:15

Abban tévedsz, hogy nincs, akinek elmondjam, amit el akarok mondani. A fehérvári exbarátom, aki szerdán kiugrott csak úgy, neki mondtam el olyan dolgokat, amiket azt hittem, sose fogok senkinek. Vannak még régi barátok, ők mindig megkereshetők, aztán kinek mit.

Veled is jó barátok lehetnénk, ha nem ilyen messze lennél, de így csak a telefon marad.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 17. 23:22

Szerintem te vagy messze...

Amúgy meg jó neked, hogy el tudod mondani. Részemről "ez" azért olyan dolog, amire nem feltétlenül büszke az ember, és nem is mond(hat)ja el emiatt senkinek. Viszont amit ma is mondtam, hogy olyan szívesen leírnék sok mindent a fórumra, de nyílván nem fogom tenni, mert ezek az én kis dolgaim, és esetleg meglenne másnak is az esélye, ha normális lenne. Bár nem lehet tudni, elképzelhető, hogy más is van így, de nyílván ő is hallgat.

Törölt felhasználó · 2011. június 17. 23:23

Igen, a többség hallgat, max. olvas.

Folytatják Pécsen. XD

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 17. 23:30

Ja, egy kis ingyencirkusz...

Ez kell a népnek. De legalább nem dögöltt a fórum.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 17. 23:31

De ez megy Nyíregyen is Bully vs. régi Letti.

Jó régóta. Olvasd el, az is érdekes.

Törölt felhasználó · 2011. június 17. 23:31

Ez a pasi egy sokszoros milliomos, iszonyat nagy üzletember volt, fénykorában jártunk. Aztán belebuktak valamibe, és magasról nagyot lehet esni, most áll fel. Az igazán nagy üzletemberek jó emberismerők, érzik a másikat, különben nem tudnának nagy üzleteket kötni, manipulálni. Sokat tanultam tőle akkor, és most szerdán is. Több, mint két órát beszélgettünk. Én se büszkeségből meséltem, csak vele, neki lehet. Ő még mindig ezzel együtt is egy értékes embernek tart. Másnak nem mondanám el azokat a dolgokat, amiket neki, de ő ezek után is jó barát marad. Sőt.

Törölt felhasználó · 2011. június 17. 23:33

Mindjárt benézek.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 17. 23:41

Nem is a BN-t kell csak látni, hanem a nőt, akit ha nemcsak b@szógépnek, hanem 1 órás barátnőnek látsz, értékesebbnek tűnik az idő.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 17. 23:41

Lesz mit olvasni...

Törölt felhasználó · 2011. június 17. 23:45

Elolvastam. Hát, az is él. :)))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 17. 23:50

Gyorsan olvasol :-)))

Ami abban a városban megy, nem is csodálom, hogy a f@rka ki van a dolgozónak: csak a lehúzás, átb@szás, lopás, csalás. Persze tisztelet a kivételnek, de sztem ilyen negatív szempontból viszi a prímet.

Törölt felhasználó · 2011. június 17. 23:56

Nyíregyről nem sokat tudok ilyen szempontból, csak, amiket olvasok. Más szempontból itteni kedvenc dokim nyiregyi. Ebben a témában nincs otthon, nem is érdekli, példás családi életet élnek, de egyszer beszélgettünk arról a városról. Állítólag nagyon szép és gazdag város.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 17. 23:59

Nekem nem tetszik. Teljesen mindegy, akkor is egy "veszélyes" hely.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 18. 00:03

Írtam Db-be. Olvasd el.

Törölt felhasználó · 2011. június 18. 00:04

Nem tudom, még sose jártam ott. Ő biztos más környezetben mozog, lányokhoz meg nem jár, az biztos.

A TV-ből nekem a szegénység jött le, meg a sok cigó, de megcáfolta dr B. Azt javasolta, látogassak el egyszer oda, és meglátom.

Lassan lépek, kezdek álmosodni. Te nem vagy fáradt?

Ma itt alszik basszeros, megint lesz hálótársam. :) Nem tudom, mikor szédülnek haza.

Törölt felhasználó · 2011. június 18. 00:06

Olvastam. :)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 18. 00:08

Még egy valami: látod, megint le lett írva a tuti, megcáfolhatatlan, 100%-os bennefntes információ: nem ő az a Szandi, ő már nem dolgozik, ez másik lány. Na pont az ilyen beírásokkal kell vigyázni, engem is egy ilyen vezetett meg Alinával kapcsolatban. Mindíg megvannak a mindentudó tutit-megmondó MT-k.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 18. 00:09

Milyen lett? Szerinted is van írói vénám?

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 18. 00:10

Nem vagyok fáradt, ahogy írtam, fel vagyok töltődve. Majd holnap reggel alszok 9-ig.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen