Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. július 06. 22:12

Tényleg. Barátnőd megvan még?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. július 06. 22:13

Tudod én már büszke vagyok rájuk, a 20 éves nagylányom, már nagyon komoly helyen van gyakorlaton..A fiam az informatika gyürüjében landolt.. a kicsim, meg  most végezte az elsöt a kisgimiben!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. július 06. 22:14

Ezt a tényleget nem értem... Nekem te is barátnőm vagy!

Törölt felhasználó · 2011. július 06. 22:15

Szuper. Örülök neki, csak így tovább. Nincs nagyobb boldogság, mint a gyereked sikerét, boldogságát, elégedettségét látni.

Törölt felhasználó · 2011. július 06. 22:16

Tudod, kire gondolok. Hancúrbarátnőd.

Törölt felhasználó · 2011. július 06. 22:19

Pircsi, mennem kell most.

Remélem, sikerül rendezned a dolgaidat! Majd dumcsizunk, ha feljössz és összefutunk.

Jó éjt!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. július 06. 22:21

Persze megvan, de miért érzek élcet ebben??Vagy tévedek??

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. július 06. 22:21

Jó éjt!!

Törölt felhasználó · 2011. július 07. 09:51

Jó reggelt!

Pircsi, nem vagy te túl érzékeny? Semmi élc nem volt benne, csak érdeklődtem.

Ha én valakit célba veszek, az nagyon odab@sz. Téged miért akarnálak megbántani??

Puszi, szép napot! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. július 07. 10:06

Lehet igazad van, túl érzékeny vagyok...

Te is most kezded a napot?Hajrá lássunk neki:)))

Puszi neked is!!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. július 07. 10:58

Na, beugrok 1 percre. Sztem a kabrió és a metálzene hasonló: adott hangulatban a világ legjobb dolga. Persze amikor nincs éppen adott hangulat, akkor jönnek a hátrányai. A kabrió olyan mint a nagymotor: rövid távon qrva jó, 1 óra után fárasztó (zajos, zúg a füled, süt a nap, meleged van, cibál a szél, stb.) Kipróbálva, hihetsz nekem. Persze azokért az 1 órákért bele lehet szerelmesedni ezt nem vitatom - mint egy szép nőbe :)))) 1-1- órára :))))

A hajó kicsit más. Ha vki szereti az mindig élmény tud lenni. Csak baromi luxus néhány szép délutánért saját teknőt tartani. Én személy szerint azt gondolom, hogy a vitorlás sportolni való: kis hajó, min. közepes szél. Napozni rajta egy idő után uncsi. Azér kár venni. De ha a fiad berobban és meglep egy yachttal, viszek pezsgőt az avatására! :))))))))))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. július 07. 14:41

Hi!

A kabrióhoz nem tudok hozzászólni, de a metálzenei hangulat a héten adott, merthogy szombatig Rockmaraton!:))) A mai felhozatal pl a fő színpadon, Road, Depresszió és DT (Dark Tranquility ha jól írom a nevüket, ami egyáltalán nem biztos!:D)

Törölt felhasználó · 2011. július 07. 17:34

Szia, Bushom!

Az még érthető, hogy egy ember butaságokat ír, a füle dísznek van a fején, de hogy egy kísértetnek is. :)))

Tudod, cabriot meg még csak filmeken láttam, sose ültem benne, de neked elhiszem. :D

Törölt felhasználó · 2011. július 07. 17:36

Bejött egy kurva húslégy az ablakon, a sok kicsi légy meg szexel a csillárom alatt. Láttál már legyeket szexelni? Nagyon gyorsak, és röpülni is tudnak közben.

Törölt felhasználó · 2011. július 07. 20:41

QCp! Itt vagy valahol?

Elmegyek, ha nem jössz! Bush is te vagy, csak kísértet kivitelben. :)))

Törölt felhasználó · 2011. július 07. 21:48

Hello!

Az van, hogy az emberek többsége nem tud metált hallgatni, csak a hörgést hallja, a mögötte lévő zenét már nem, főleg nem külön a hangszereket. Meg kell tanulni azt is, és valóban vájt fül kell hozzá. Sokkal nehezebb, mint a popzene, viszont a tömegnek arra van szüksége. Én is hallgatpm, háttérzenének, persze vannak, akiket elismerek, szeretek, ők örökzöldek maradnak. Aztán vannak a hulló csillagok.

Beethovent se lehet hallkan élvezni, kakaó kell neki, és olyan hangulat. A metált se, ráadásul  azon belül is többféle stílus van. Megint a kinek mi. Arch Enemy, The Black Dahlia Murder és sorolhatnám. Olyan szólók vannak benne, hogy leírhatatlan, a gitártól a dobig.

A Roadnak, és a Depressziónak is vannak nagyon jó dalai, szeretem, megint más. És nem utplsósorban a metálnak értelmes mondanivalója van, nem nyálzás. Viszont csak egy réteget vonz, ezt el kell ismerni.

A DT-t nem ismerem, fiam biztos vágja.

A népnek viszont nem ez kell, nem fogyasztható a tömeg számára, ezért kár is őket győzködni. Ne hallgassák!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. július 08. 17:49

Szia!

Ezt olyan jól leírtad, hogy nem is tudok egyebet hozzátenni!:) Csak annyit, hogy ma Kalapács, Akela, Pokolgép és Ossian a kínálat a nagyszínpadon!:)

Na megyek is!:)))

makkoshotyka · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. július 08. 21:16

cabrioja annak van akinek nincs pénze tetőre

sziasztok

Törölt felhasználó · 2011. július 08. 21:53

XD

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 08. 21:59

Helló

Én is szeretem a metált, kedvenceim: Serial Killers, The Texas Chainsaw Massacre, Lethal Dosis, Life Imprisonment, Fallin' Stars.

:-)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen