Szóval a titokzatos kiegészítés Orsihoz: szerdán és hétvégén délután elérhető csak ~14-15-tól.
Szóval a titokzatos kiegészítés Orsihoz: szerdán és hétvégén délután elérhető csak ~14-15-tól.
Hali,
Majd belehallgatok mindegyikbe. Remélem, nem emósok. :DDDDDDDD
Ok, kösz az infót. Én csak hétfőn 17-18 óráig vagyok elérhető. :)))
Persze, hogy nem. Mélylélektani mondanivalójuk van a zenéjüknek. Ne a füleddel hallgasd, hanem a szíveddel, és 500 decibellel.
Akkor majd hívlak abban az időben...
Amúgy mingyá' megyek sláfenelni. Mióta jó idő van, végre nem csak a 4 fal között lehet ülni, aztán sűrűbbek a nappalok.
Most Arch Enemy szól, majd, ha ráérek. :)
Pesti ember vót itten, kellemesen telt az este, mindkét fél teljes megelégedésérera, vagy hogyan kő ragozni.
Ajándék magától, korrekt, meg se kérdezte, hogy mi hogy, csak úgy letette. Naponta 3 ilyet. Jól összeköpködtem az ajándékot miután elment. Hátha szerencsét hoz. :)))
Hova mész te ilyen korán?? Itten vagyok e! Mész te később.
Mesélj!
Fáradt és koszos is vagyok, megyek zuhanyni, aztán sláfen.
Sok mesélni valóm úgysincs.
Ne mennyé má!! Jó vagy nekem büdösen is, az az igazi férfi szag. :)
Egyszer valaki írta nekem: Nomen est omen!!!
Ugye nem kell lefordítanom?
:-)))9
Nem. Mi bajod Katónénivel? Vagy magaddal vagy elégedett? Azt a nevet te találtad ki magadra.
Az enyém legalább vicces. Te meg fényezed itten magad! :)
Magamról beszélek.
Quality never goes out of fashion!!!
Ez egy reklámban volt.
A te neveddel semmi nincs, bár kissé zavart elmeállapotra mutat: Katónéni, aki Linda, de Andi volt...
:-)))
Na tényleg megyek, mert idő van. Sztem holnap is benézek.
Majd még egyszer megtalálom a hirdetésed a pasik között, ahogy pucéran nyírod a füvet, mint makkmarci.
Hány centis kukid van? :)))
Ne mennyé má! Fel vagyok pörögve. Majd alszol holnap tovább.
X=?
De megyek, lassan lámpaoltás, oszt' utána már nem tudok zuhanyozni. És most télleg koszos vagyok.
Titokban most is Andrea. :)
Gondolod, hogy a családom maradványa, a régi barátaim, kedvenc dokim, akik régóta ismernek Lindának hívnak?
Én már a Józsira is hallgatok.
Andrea, aki Linda :)
x=24 (?)
Kedves Józsi. Akkor most elköszönök, ha tudok, holnap benézek.
Üdv és 'cakát.
Drága...
:-9
x<24