A télen szédelegtem Nyíregyen is, érdekes, hogy akkor voltam egy lánynál, aki tényleg mély benyomást tett rám, most nem ajánlott kategória, de én kellemesen gondolok rá. Vissza már nem mennék. Ott most tényleg nulla a felhozatal.
A télen szédelegtem Nyíregyen is, érdekes, hogy akkor voltam egy lánynál, aki tényleg mély benyomást tett rám, most nem ajánlott kategória, de én kellemesen gondolok rá. Vissza már nem mennék. Ott most tényleg nulla a felhozatal.
Láttam, hogy az egri fórumba is beköszöntél, sőt ott pozitívan nyilatkoztál Charlotéról. Kerestem, de nem láttam a hírdetését. Ezek szerint arra is császárkodsz? Meg Békéscsaba felé is? Vagy csak szeretsz fórumozni?
A munkámból kifolyólag elég sokat járom az országot, de többnyire a keleti régiót. Igen, egerben voltam az említett lánynál, tényleg jófajta.
Békéscsabára csak beköszöntem itt a fórumon, mert láttam annyira nem nyomják ott a fórumot. Mondom hátha fel tudjuk dobni egy kicsit, de amint látom azóta sem írt senki. Eléggé kihalt arra felé a fórum. És Te merre nyomulsz QC? Csak Debrecen?
Kicsi Katóm, milyen a széljárás, hogy vagy? Engem megint elkapott a gépszíj, meg nem is voltam net-fedett helyen, lemaradtam rendesen... mi ez az ideggyógyós hüjeség? Meg az új képed? Sztem jó, mér kéne levenni, vagy nem vettem észre vmit, kicsit nyúzott vagyok. De most feldobott a fórum, jó fejek jó humorral, mindig jó kedvre hangol, meg a pezsgés a debreceni lapokon, király! A csajok is már nézik és adnak rá, és úgy láccik az egyik legjobb város lett, még többet kell ottlennem:))
Szia szerelmem!
Nem ez az a kép, szívesen átküldeném neked, de nem tom hova. Szétröhögnéd magad.
Adj má egy mélt csak nekem! Lécci!!! Kapsz ingyen puszit.
Az az ideggyógyászati hülyeség pálpusztai irománya volt, no mondjuk megforgattam a kényes pontjaiban a nagy kést, aszt berágott, osztott vissza hülyeségeket, szarrá röhögtük magunkat a skaccal. Szerencsétlen egy ember ez, rám vetíti a saját kínját.
Hagyjuk inkább, valamit erre úgyis visszaröfög.
Szerinted édes én szép vagyok? :)
Bush, ha nem jössz vissza, nem kapod meg a sztárfotómat!
Linda Hasselhoff XD
Csak Debrőben.
A kínálatot elnézve, mostmár szerintem én is csak Debrőben fogok. :D
Ott vannak a legjobb csajok...
Fütyülős, átjöhetnél a csevegésbe színesíteni! Jókat dumálhatnánk.
7-kor vendégem, utána felnézek.
Beszélhetünk bármiről, leginkább a szexről, mert az jó. :)
Szexeltem ám ma nagyon jót. És te?
Benned? Dehogy, te vagy maga a tökéletes Férfi. :))) Hozzád fogok költözni, mondd a címet!
Tudod mit? Hozzád megyek feleségül, nem érdekel, hogy nős vagy, lecseréled rám.
Ide figyelj, töki! Írhatsz rólam bármit, de jön még a feketeleves.
Az idiótaságaid lepattognak rólam, mint drága jó barátodé is, akivel anno egymás ellen írogattatok.
Te még kerülhetsz börtönbe, én viszont nem tudom, milyen belülről, és kurvázd le a jóanyádat, aki ilyen szardarabot nevelt.
Csak még valami, ha figyelmesen visszaolvastál volna, a barátnőm egyik vendége akart a vasalódeszkára feküdni.
A fiam seggéből értelmesebb dolgok jönnek ki, mit a te és szintén bunkó "barátod" szájából.
A basszeroséból is. Ők ugyanis Emberek, normális emberi érzelmekkel, normális munkájuk van és tisztelik a nőket, ellentétben veletek, akik csak használják pénzért. Majd, ha lesz időm, összeszámolom, hány nőről írtál beszámolót, biztos nem lesz könnyű dolgom, mind fizetősek.
Nagy a szátok egy, vagy több nicknév mögé bújva, arctalanul, láthatatlanul. Ergo valami nullákkal beszélek.
Van egy ötletem. 52 kg-os nő vagyok. Gyertek ide, mutatkozzatok be, nem kell félnetek, csak egy nő ellen lennétek ketten, aztán beszéljük meg, hogy mi olyan marhára fontos számotokra bennem. Amióta van fórum, velem vagytok felváltva elfoglalva. Tökös legények.
Te is ugyanolyan netcigány vagy, mint a haverod, aki az ellenséged. Ha gondolod, bemásolok egy-két szösszenetet az e-maileiből, rólad is szól.
Ui: A fiam még egyetlen vendégemen nem röhögött, nem is látta őket, és ők se őt. Kivéve két osztrákot, nekik bemutattam, aztán becsukódott. Rajtatok viszont már nem röhög, szánakozik inkább. Lehet, hogy az ő IQ-ja is magasabb, mint a tietek együttvéve? :)))
És megint csak a nagypofájú netcigány jelent meg. Nem mindenhova hívlak, gyere ide, azt írtam, mondd a szemembe a problémádat!
Gyáva vagy? Ismétlem: 52 kg vagyok és gyengébbekkel nem verekszem. :)))
Szia!
- Igen, a középpontba került, mert ismét nekiment valakinek, akihez semmi köze, és nem is ismeri.
De főleg azért lett immár célpont, mert egyre vadabb baromságokat ír, egyre kétségbeesettebben handabandázik, és ez immár nem gyilkos indulatokat, hanem hatalmas röhögéseket vált ki errefelé...
A srác egy totál csőd, és beteges hazudozó is, ez bizony jól látható, és tudható is. Debrecenben tudomásom szerint többen vannak vele úgy (mármint, a hirdető csajok), hogy ha megtudnák, ki ez, hááát... már a pénzéért sem kellene nekik.
Ami azért elég durva...
Egyébként, immár tényleg közröhej tárgya, ahogy nagy klasszikusunk mondja:
"Nem csak Magyar Országon, haem a Dunán Túlon is", :)))
copyright: "polgárjenő"
"...Mindenki észreveszi magát, ha nam reagálnak rá..."
- Ez nem.
Ennek egyszerűen beteges írás- és közléskényszere van, ami nem is lenne gond, ha értelmes dolgokat írna.
De hát jól látható, hogy többnyire értelmetlenségeket ír.
És ha debreceni ismeretséged van, ugyan, nézz utánna (pár telefon, e- mail, mittudomén), menyi csajszinál járt valójában... (értsd: ő, saját elmondása szerint, tucatjával tűzi a nőket a farkára, ő már MINDENHOL JÁRT, ennek ellenére senki nem tud róla konkrétumot mondani, én viszont konkrétan tudok olyan lányokat, akiket megnevezett, hogy "volt már náluk", valójában az életben nem látták... hacsak nem parasztlegénynek álcázta magát.. na, de egy "gróf" ilyet tenne? :)))
"...Ami Grófot illeti, azt hiszem a stílus, ahogy ír..."
- Minket, itt Debrecenben, nem a sílusa irritál, mert az nincs neki.
A stílus hiánya ugyanis nem egyenlő a rossz stílussal.
Értelmetlen, nyelvatni - logikai hibáktól hemzsegő agymenései már jó ideje közröhej témái errefelé, de látom, már máshol is.
Szóval, nem a nem létező stílusa irritáló, hanem az, hogy magát valamiféle megkérdőjelezhetetlen Igazságlátónak tartja, ami eleve elég komoly defekt. Teszi ezt olyan pofátlan fölényeskedéssel, mintha ő legalábbis nem egy két lábon járó komplexus- halmaz volna, hanem minimum egy dupla PHD- s doktor...
És mondhat neki bárki bármit, érvelhetünk bárhogy, bizonyíthatjuk többszörösen, hogy marhaságokat ír/ mond, minden lepereg róla, és darálja tovább a hülyeségeit.
Aki pedig erre felhívja figyelmét, annak pedig valami elképesztően idétlen, lesajnáló módon tolja a szokásos, értelmezhetetlen rizsa- halmazt, és egyszerűen nem tud leállni, mert beteges írás- és közlési kényszere van.
Na, mindez már inkább irritáló.
De ha ezt tőlem nem fogaddod el, kérdezd meg bármelyik debreceni "kollégád".
Ugyanezt fogják előadni.
Bár, amennyire én tudom, az iránta érzett, kimondottan erőszakos helyi érzések kezdenek átváltani röhögésekkel vegyes szánalomba, különösen az utóbbi pár nap beírásai után.
Tudjátok, ilyenkor már megy a körbetelefonálás, és rajta röhög mindenki...
Na, üdv.
No akkor, kivel vannak gondok? XD
Nem, fiam.
Szevasztok embörök, tejjesen meghüjjültetek?! :))
ad.1. Katónál jobb fej csaj még nem írt ide.
ad.2. Eza fórum szórakozás!! Hobbi!!!!!!! Ha szar napom volt, beleolvasok, és vidámabb leszek, ne vegyétek má' ennyire komolyan!! Na!
ad.3. Gerófnak azér van egy stilusa, én bírom, nem kell vele mindig egyetérteni. Az is poén ahogy szivattyátok egymást (Chucknak is óriási dumája tud lenni) nem kell mingyá ölre menni. Ja de: Kató ölére :))
U.i.: Kató, ne hagyd magad bepöccenteni, Geróf kicsit zizi, sztem nem is akart annyira rosszindulatú lenni, nem is vette észre, hogy mennyire megbántott Téged,
aztán már késő volt visszacsinálni, haggyad, inkább írj nekem szerelmeslevelet :)))
Végül: megnenézzétek a karibkalóz-3-at, mert borzasztóan picsaszar. Igen, asszem ez a jó kifejezés. Nullanullanullanulla. Aki más véleményen van ne írja meg, NEBOSSZANCSON!!
Szia!
Nem vagyok ideges, bár két idióta azt hiszi. Most ezt nem tudod viccel elütni.
Ez a fórum valóban szórakozás volt, múlt idő.
Tudod, hogy téged szeretlek, de bocs, netcigányok között nincs helyem.
Ha viccelődni akarsz még velem, gyere át Veszprémbe! :) Mármint itt a fórumon, úgyse ártana feldobni.
Vagy megkérem a Szerkesztőséget, hogy külön nekünk nyisson egy topicot. :)))
Puszillak, lépek, vendég jön.
Kató Néni!
Holnap azért meglátogathatlak? Hiányzik egy jó masszázs.