Beszélgessünk...

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 14:51

A lihegés előttem sem ismeretlen:)

De van olyan is,aki felhív,érdeklődik,és utána megkérdezi,hogy nem segítenél kiverni?:)Erre azt szoktam mondani:bocs,telószexben nem vagyok jó.

Egyébként nem biztos,hogy a csóróság az oka az ilyen telefonoknak.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 17:39

Édes vagy Ditke...  de nem bosszantó ez?? azt hiszi ha visitok  akkor élvezek is... ez  azt hiszi ő Isten?? odaveri és hagy visitson,  arra nem gondol hogy egy puncival  ugy is lehet bánni mint egy hangszerrel,persze valamilyen szinten igazza is van.. ha időre megy a dolog akkor mindent belead, de akkor se beszéljen ilyen tiszteletlenül..

Ezzel most kihivtam magam ellen sok ember haragját, remélem lesz aki érti miről van szó ,és reagál is!

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 18:09

Nem hiszem,hogy sok ember haragját kivívtad volna.

Én személyszerint igazat adok neked.

Ha ezt az egészet máshogy tálalta volna,nálad sem verte volna ki a biztosítékot..ebben biztos vagyok.

Nagyon tetszett ahogy kifakadtál....még mindig mosolygok:)

big dick · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 19:51

szevasztok Betty érdekelne de eltünt az oldalról. vki tud róla vmit? 06705567161 ezen a számon hirdetett de nem lehet elérni

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 20:42

Még, hogy nem létezik a Trabant!:DDD

És hidd el, nem szoktam "mindent elhinni":)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 20:45

Nem mindig, de ebben az esetben valóban érdekelne...

(És ha én már válaszoltam rá, akkor az nem túl jó előjel a hölgynek, ezért próbálkoztam, hátha!:D)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 20:56

Valóban nagy lehet a bűnöd, ó Sötétség Angyala. Ne habozz, nyisd ki ajkad, és szólj harsányan! Hallja meg mindenki, s rőkönyödjék.

Már itt a bűn, csak rajta a lepel, valódi arcát a tett tárja fel.

A tett tüzére jeget fúj a szó!

Az valódi nagy, ki fel nem indul, ha nagy oka nincs. De szalmaszálért is küzd nagyszerűen, midőn becsület, ami fennforog.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 21:04

De rendben, elismerem a hasonlat kissé sántít!:D Mondjuk inkább úgy, hogy nyilván nem véletlenül kerül "kicsit" többe a MU, vagy a Barca meccseire a beugró, mint mondjuk a PMFC - Videoton "örökrangadóra":DDD

Remélem a MU játékára nem fogom megkapni, hogy felhígult, főleg egy bizonyos (nem túl távoli:D) eredmény miatt !:)

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 01. 18:00

Helló!

Mi a véleményed arról, hogy miért gondolják és mondják azt az emberek, hogy "élni kell"?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 02. 13:37

Szimpatikus, amit írtál, egyetértek Veled!:)

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 02. 17:27

Köszönöm a válaszodat.

csirke · Újonc (12 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 12:07

sajnos ez igaz

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 15:15

Hali!:)

Lehet, idealista vagyok, de én szeretem a focit még mindig, és kedvelni is fogom!:) Van igazság abban amit írsz, de nem csak erről szól a dolog! Ha nézted tegnap a Magyar Válogatottat (most írhatom nagybetűvel, mert fociban nem sokszor lehetek büszke a magyarságomra, de tegnap az lehettem) Mert tegnap a Népstadionban nem volt biznisz, nem volt korrupció, hanem szív és lélek volt, és ezt még az is megérezte, aki nem szereti a futballt! Amúgy örülök, hogy nyertünk, de lehetett volna bármi az eredmény, akkor is azt írtam volna, amit. És ezért szép dolog a sport, bármelyik szakágáról is legyen szó!:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 15:18

Szia Neked is!:)

Szerintem minden sport ér valamit, mert örömet okozol vele másoknak. Olyanoknka, akik érted szorítanak, és veled örülnek ha nyersz, és veled sírnak ha veszítesz...

Ami pedig a focit illeti, "csak" egy idézettel válaszolnék:

"Tévednek, akik azt hiszik, hogy a futball élet-halál kérdése. Jóval több annál."

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 15:22

Én inkább azt sajnálom, hogy csak" az apróban hírdetsz!:( Mert így nem jelölhetlek kedvencnek...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 17:42

Talán inkább ahány ember, annyiféle értelme van az életnek...

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 21:12

Szerinted mi az, ami miatt ekkora tömeget képes megmozgatni a foci? Kérdezhetnék más csapatjátékkal kapcsolatban is, de talán a foci a leglátványosabb az érdeklődők mennyisége miatt. Mit jelent számodra az első csók, a gyerekek első szava? Miért idézel ilyen hosszan mástól?

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 21:17

Ismersz olyan embert, akinek nem fontos az ego? Neked mit jelent az ego? Miért gondolod, hogy "CSAK" nő vagy? 

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 04. 14:26

Köszönöm.

Szerinted a sztereotipia kötődik az adott ország kultúrájához, hitvilágához? A munkáddal kapcsolatban érzed-e, hogy az emberek egymás alá-fölé helyezik magukat? Hogyan marad meg az ÉN a megkötött kompromisszumokban? A FÉRFI EGO fontos számodra, vagy lehet, hogy időnként "meg nem értett ellenség"-ként mutatkozik meg? Nemrég tudtam meg, hogy minden egyes emberi utód a magzati kor első hat hetében nőneműként fejlődik. Ez alapvetően átírta bennem az eddigi "hitemet".

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 04. 14:37

Köszönöm!

Mi a férfi feladata, dolga az életben? Ha ez megvan, akkor közelebb kerülünk a foci népszerűségének megértéséhez. Amikor idézel, akkor annak tartalmával abban a helyzetben egyetértesz?

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen