Hellóóóóóóóóóóóóó
nekem is maradjon valami a csajsziból
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffff
Hellóóóóóóóóóóóóó
nekem is maradjon valami a csajsziból
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ja, tudna, sőt! Kéne!
Szia,
marad, ne aggódj :)
Belőlem :)))
Látod? Ennyi volt, csak lejelentkezett. Utazik éjjel!!! :D
Szió Któnéni )) Alszol már??
HAHÓÓÓÓ
Ilyenkor egy dolgos NŐ már alszik.
Jó reggelt vasmen! Hát Te ki vagy? Igen olyankor már alszom.
Szép napot vándor!
Fekete Pakot hallgass, attól jó kedved lesz, ne ilyeneket! Nálunk most az szól "jáj, de budos az a János, mer a lábát nem mossa..." :)))
Csá gyerekek kib@szott jó szilva pálaeszt ittam,ez már a narancs kormány által engedélyezett főzetből való.
ennél egyenlőre pozítivabbat nemtudok momdani róluk.
TOL MINT ÁLLT
Hali vándorkasza!
Látom, az ellenség ide is betette a kezét, hogy száradna le neki!! Mit kell moderálásra küldeni??
Te meg már megint iszol, ejjaj! Dolgoztam ma, azért tűntem innen. Pál meg éjszakás. Gróf körúton.
Vasmen nem tudom, hol, pedig érdekel :) Gyere ide Te is!! Még a végén leszitt egy jó kis csapat! Lányok nem akarnak cseverészni, majd rájönek, hogy jó.
Hol van a "macskás és a farmeros"...?
Igen, mostanában éjszakás voltam, de ennek most vége. Visszatértem a régi kerékvágásba. :)
Napsütéses szép reggelt Mindenkinek! :)
Nem a hang volt az elsődleges, hisz ezek a képek régebben is láthatóak voltak. Köszönöm a megszólítást. :)
Szép napot Neked is!
A macskást meg a farmerost letöröltem, elég ez a 4 kép, de lehet, hogy ez is sok. Akinek tetszett, úgyis elmentette :)
Az új érdeklődők meg olvassanak, ne a fotók miatt robogjon a számlálóm! Van ott szöveg is, lehet értelmezni.
Merre jártál Pál?
Értettem. Pesten voltam. :)
Csütörtökön én is Pesten voltam. Hogyhogy nem találkoztunk?! :)))
Nem hívtál, ráadásul én szombaton voltam ott! :)