Szép napot!
Remélem, ezt nekem írtad! :D
Szép napot!
Remélem, ezt nekem írtad! :D
Kedves Vándorkasza!
Ez még mindig nem veszekedés, csak szimpla beszélgetés :)
Hol vagy Gróf? Most nincs meccs. Téged olyan könnyű hergelni! XD
Részed legyen benne! :)
Ki másnak írhatnék ilyen szépeket? :)
Akarja a halál kidumálni magát bármiből. Mesélhetsz bármit, tudod, mit tettél, több nem kell. Én kösz jól vagyok.
Kurvára nem ez történt, amit leírtál, csak az eleje igaz. Valóban összekevertelek valakivel, de ez csak a történések eleje, tényleg nem veled akartam levelezni, már mindegy. Hogy balhé, vagy műbalhé volt köztetek, már az sem érdekel, nekem sikerült újra építkeznem. Nem tudom, milyen perről beszélsz állandóan, itt semmilyen per még nem történt. Ez sem tartozik rád, hogy mi volt, van, lesz. Hogy ki Alex, te biztosan tudod. Engem egy primitív liba hívott fel ordítva, így velem senki, senki sem beszél, főleg aki abból él, amiből ő. Mint egy elmebeteg, úgy ordított, betojva, mert tudta, hogy nem egy libába szaladt bele. Engem nem húztak le, az csak egy hirdetési díj volt és a többiről szintén csak annyit tudhatsz, amit neked előadtak.
Tudod, az életben is hosszú idő, míg egy embert igazán megismersz, hát még a neten. Viszont a gép mögött emberek ülnek, emberek írnak és elég jó emberismerő vagyok, bizony sok minden átjön még így is.
Ez itt ugyan csevegés lenne, de úgy tűnik, megint témánál vagyunk. Jobban érzem magam a bőrömben, mint te, ez biztos, lehetnek millióid. És ugyan mi a fenével tudna bárki bármivel ártani nekem? Ez vicc. Azt se tudod, miből élek, csak találgatsz.
Én viszont többet tudok rólad, mint gondolnád, ugyanis vannak akikkel beszélek és ismernek téged és mesélnek. Tök mindegy.
Élj boldogan és légy elégedett magaddal, sokan szeretnek. Én próbáltam beszélgetni veled, de lehetetlen. Ez is mindegy.
Nem vagy hatással se rám, se az életünkre, munkámra, sikeremre, bukásomra... Én alakítom az életem, mint eddig.
Szia!
Remélem, Veled még tudunk cseverészni. Hiányoznál :) Bélapapa azért tűnt el,mert ő egy békés természet, utálja az ilyen marakodásokat. Talán ő is visszatér egyszer. Kedves ember és Gróf írhat bármit, sok minden átjön egy fórumozó emberről még a neten is.
Legyen szép az estéd és minden napod! Talán még találkozunk is :)
Bla, bla bla... Bolond lukból bolond szél fúj! :)
..csak nem Sarkcsillag? :)
Választ adtam felvetéseidre? :)
Szép estét!
Remélem!, Már befejezhetné a monológjait, aztán dumcsizhatnánk normálisan :)
Nem vagyok ellene! :)
Hétvégén én is megyek kirándulni. Egy kis kikapcsolódás nem árt néha. Még nem tudom, hova, majd írok, biztos valami szép helyre megyünk. Van egy osztrák partnerem, meghívott legalább egy kellemes fél napra. Igazából vasárnapra terveztük, de lehet, hogy az eső miatt előrehozom szombatra, úgyis szabad. Aranyos ember, kedvelem.
Szia, jó éjszakát! Ne virrassz sokáig! :)
Nagyon helyes menj kirándulni, élvezd a Napsütéses Bakony csodáit. :)
Szia!
Nincs valami ötleted, hogy hova menjünk? Ismered a környéket. Mi lehet szép egy külföldinek, aki kirándulni akar, csendet, zöldet, szépet? Csak úgy neki a Bakonynak?! Szép, szép, de valami jó kis sétálós hely kéne, meg gondolom, kajálunk is. Én Tihanyt már unom, hiába szép. Gondolkodott a Balaton-parton, de ott meg örökké a vízbe ugranék, akárhány fokos, úgy kell lefognom magam... :) Kösz, ha van ötleted.
Szia!
Füred és környéke egy igazi élmény. Koloska völgy, Lóczy-barlang, Jókai kilátó. Reggeli kávé és süti az Anna Grandban. Ebéd a Borcsában, a Tagore sétány végén. Dlutáni dessert és kávé a Bergmann cukrászdában.
A másik kaland Zirc. Apátság és az arborétum nagyon szép és tartalmas program. Ebédre kizárólag a Hotel Szárvaskút éttermét ajánlanám. Csoda amit ott művelnek. Az étterem hangulatáról nem győzök felocsudni meglepetésemben. :)
Köszi, mindkettőt jegyeztem. Lehet, hogy Füredet választjuk, csak az a víz ne csábítana! :) Muszáj ugranom!!
Füreden megnézhetitek még a Jókai és a Vaszáry villát is. Mindkettőben érdekes látnivalót találtok. A reformkori városrészben élmény sétálni. :) (többször kell "á" betűt használnom, mert bizonyos szavakban kimoderálja az "a" betűt. :)
Köszi, de nem tudom, lesz-e kirándulás. Holnapra akartam átszervezni, mert vasárnapra esőt jósolnak, de kikapcsolta a telefonját, nem tudom elérni egyelőre. Igen, érdekesen moderál a gép! XD
Azért remélem, ma még bekapcsolja a telefonját, holnap még szép idő lesz. Persze lehet, hogy vasárnap is megússzuk.
Füreden sokszor jártam, tényleg szép hely, a Tagore sétányon is kellemes és a víz hullámzása, a hajókikötő, olyan megnyugtató.
A hattyúk átköltöztek a nyáron Siófokra :) Kis vadállatok!