Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. november 26. 22:53

Nekem is lukas a műveltségem, de a számokat jobban szeretem. Mit csináljak? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 26. 22:54

Elnézést kérek ha modortalan voltam, ezek szerint én nem figyeltem.

Törölt felhasználó · 2010. november 26. 22:55

Dehogy vagy modortalan! Csak nem vetted észre.

Törölt felhasználó · 2010. november 26. 22:58

Én lassan megyek, hazatért az ifjúság, hadd hancúrozzanak! :) Nekem meg marad a Megasztár, aztán tente. Azt hiszem, Karamel vonyít éppen :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 26. 23:00

Jó éjt Mindenkinek! :)

Törölt felhasználó · 2010. november 26. 23:00

Jó éjt mindenkinek, csókollak drágáim! Majd holnap elolvasom a többit. Puszi 

Törölt felhasználó · 2010. november 26. 23:01

Én ezt magamtól is így teszem, de kösz, okosodtam megint :)

Jó éjt Néked is!

Törölt felhasználó · 2010. november 27. 10:25

Jaj, haggyá má békibe a fotókkal! :) Sovánka vagyok, mert nincs mit enni, világítás sincs és direkt készültek alulról a fotók, felülről úgy néznék ki, mint egy gyurmafigura. Nézzél Te ki így az én koromban! Na jó, a cicid ne :)))

Törölt felhasználó · 2010. november 27. 10:26

A Mikulás számlákat hoz profi fotós helyett.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 27. 17:19

Elmehetnél készíteni pár profi képet Katónénirő! Kár lenne erre pénzt kiadnia, ha van itt hozzáértő! Ráadásul akinek van elképzelése is. :)

Törölt felhasználó · 2010. november 27. 21:14

Köszi :) Amúgy a legprofibb fotós is megszenvedne velem, utálom, ha fényképeznek, fiammal végig röhögjük az egészet, az más. A többiek fotóiról se a kisugárzásuk jön át nekem általában, csak hasonló pózolások. A célnak megfelel, aki kíváncsi, idejön, aztán megtapasztalja, ami a képeken nem megy át.

Törölt felhasználó · 2010. november 28. 20:24

Csak beszélgetni, dragám? :)))

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 09:37

Derűs napot mindenkinek! Igen nagy a csend már megint itt, kérem! Vándorkasza barátom pl. teljesen felszívódott.

Hírek, időjárás jelentés: Veszprém Cityben 3 fok van, imitt-amott hó, nagyon hideg van és marad is. Székhelyemen nem folyik a víz, csak egy kis cicamosdásra meg fogmosásra futotta, azóta levegőt köhög a csap (mindegyik :)). Hogy fogok így dolgozni?

Nálatok mi újság? Várom Pál Uramat, Grófot is. Jó tanácsokat szívesen veszek, de ne azt írjátok, hogy fúrjak kutat! :)

Nem merek kakilni, mert nem lehet lehúzni :))) Így meg el fog menni az ihlet előbb-utóbb, nagyon gáz!

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 10:04

Még mindig nincs víz!!! Felháborító.

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 30. 10:42

SZÓLÍTOTTÁL LEÁNYOM KÉRJ ÉS ADATIK

Szia katókám ne tarsd vissza .

Más, tegnap hívtalak volna úgy délelött tíz körül de kivoltál kapcsolva.

Majd kereslek.

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 13:03

Szia!

Na végre megjöttél! Láttam, hogy kerestél. Kb. 4-ig nem lesz víz, mert két utcával arrébb valamit berhelnek. Mi közünk nekünk ehhez?? Még tegnapi állapotomban vagyok, felháborító. Jó, majd hívj, ha tudsz, rég dumáltunk, csak nehogy gond legyen belőle! :)

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 30. 13:15

Mi gond lenne katókám tudod azt csinálok amit ak............................ najó najd később csssssitt : )))

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 14:38

A többiekkel mi lehet? Pál hiányzik még nagyon, pedig azonnal itt szokott teremni, ha szóba kerül. Gróf esti vendég általában :)

Mikor hívsz? Nem győztem ma halasztani a vendégeket a vízhiány miatt. Mindegy, még egy bő óra és folyik. Talán.

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 15:32

Van víz!!! :-) Fürödjek, vagy már minek?

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 21:13

Szia!

Jönnek azok maguktól :))) (vagy nem)

A víz nagy boldogság, én nem vettem lajtos kocsit azért, inkább elolvastam a bejárati ajtón, hogy mikor lesz víz. Jó, hogy utólag közlik, hogy nincs, mintha nem vennénk észre :) Megmostam a hajam, viszont bosszúból ma nem borotválkoztam!!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen