Azt hiszem, csak részben értettél meg. A kezemet felemelhetem, de attól még a tények tények maradnak. Lejáratták ezt a gyönyörű szakmát rendesen, de nem biztos, hogy feladom a küzdelmet. Van még ötletem és az nagyot üt.
Annyit viszont elárulok, hogy nagyobb a kereslet a szexre, mint a masszázsra, ezért se értem, hogy miért kell ezt a játékot játszani. 7 év alatt, mióta masszőrködöm, elég tapasztalatot szereztem. Nincs hol hírdetnünk, barátom és ez a baj. Az újságokban nem érdemes, mert 90 % nem masszőr, aki a masszázs rovatban hírdet, irány a net, erre ott is terjed. Nem ragozom tovább, de nem sok lehetősége van egy valódi masszőrnek a piacon maradni, már szegény pasik se tudják, ki az igazi, no és az előítéletek. Marad a bevállalósdi, különben éhen döglesz, hacsak nem egy fürdőben, kórházban, Wellnessben, vagy üzletben dolgozol, lehetsz te akármilyen jó a szakmában. Csak azt nem értem, miért kell ezt csinálni? De hidd el, úgyse ülök el a seggemen nyugodtan, nem az a fajta vagyok. A számat befoghatom, de teszek ez ellen a jelenség ellen, méghozzá hamarosan.
Szép napot mindenkinek!!