Beszélgessünk...

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 08. 21:22

Csá Kató,hiányozta,????????

Tudom  Igen.

Hála isten az anyós holnap húz a ge@ibe már alig várrom,életem megkeserítője.

Már bánom azt a két hetet is amit engedtem neki itt tölteni.

Ja ezt meg kell ünnepelni ,---------mégegy jó ok az ivásra---------------heheheheheheh       aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Törölt felhasználó · 2010. december 08. 21:23

Szia! Hát persze, hogy hiányoztál! :D

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 09. 09:10

Lehet, hogy igazad van, de nem ér ennyit az idegeskedés. A élmény minősége a döntő minden esetben. Mindig lesz próbálkozás, de a férgese kihullik. Fel a fejjel és a kezekkel! :) Éljenek a csajok! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 09. 09:50

Azt hiszem, csak részben értettél meg. A kezemet felemelhetem, de attól még a tények tények maradnak. Lejáratták ezt a gyönyörű szakmát rendesen, de nem biztos, hogy feladom a küzdelmet. Van még ötletem és az nagyot üt.

Annyit viszont elárulok, hogy nagyobb a kereslet a szexre, mint a masszázsra, ezért se értem, hogy miért kell ezt a játékot játszani. 7 év alatt, mióta masszőrködöm, elég tapasztalatot szereztem. Nincs hol hírdetnünk, barátom és ez a baj. Az újságokban nem érdemes, mert 90 % nem masszőr, aki a masszázs rovatban hírdet, irány a net, erre ott is terjed. Nem ragozom tovább, de nem sok lehetősége van egy valódi masszőrnek a piacon maradni, már szegény pasik se tudják, ki az igazi, no és az előítéletek. Marad a bevállalósdi, különben éhen döglesz, hacsak nem egy fürdőben, kórházban, Wellnessben, vagy üzletben dolgozol, lehetsz te akármilyen jó a szakmában. Csak azt nem értem, miért kell ezt csinálni? De hidd el, úgyse ülök el a seggemen nyugodtan, nem az a fajta vagyok. A számat befoghatom, de teszek ez ellen a jelenség ellen, méghozzá hamarosan.

Szép napot mindenkinek!!

Törölt felhasználó · 2010. december 12. 16:16

Szia vándorkasza!

Hogy telnek napjaid? Kaja, pia megvan? Én ma nagyon szét vagyok esve, program volt tegnap este :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 12. 20:36

Csendes estét! :)  Hogy sikerült a hétvégi kaland Katóka? Jött az osztrák barátod?

pistike000 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 12. 23:32

Sziasztok! Segítsetek már én azt a lányt keresem Debibe aki régen Kittyke néven dolgozott. Tudtok róla valamit? Mert nem találom. 23 éves 160 cm magas és a belvárosba dolgozott a barátnőévvel. Köszi a segítséget.

Törölt felhasználó · 2010. december 13. 09:40

Jó reggelt! Más jött helyette, de jobb volt :) Amúgy az osztrák is itt volt, csak nem tudtunk egyeztetni, hideg van a házában Csehbányán, aztán porolt vissza hamar Bécsbe. Villanyfűtést csinált az okos fejével, azzal meg befűteni egy házat! Egy vagyon.

Nekem jól telt a hétvégém, tegnap szabadnapoztam, kicsit körül néztünk, mi újság a városban ezüst vasárnap, meg ettünk egy jó kis kínait. Még mindig inkább nézelődnek az emberek, mint vásárolnának, majd 24-én délelőtt :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 13. 18:50

Akkor az enyém jobb volt? Nonstop sex, szombat déltől vasárnap délutánig. Régebben kaptam egy mail-t, hogy miért nincsenek kínai sírok a temetőben. Ne nézd meg, ha ilyet kapsz! :) Amit itthon eszünk az nem kínai kaja, hanem singapuri magyar változatban. Az eredeti kínait nem ennéd meg, azt garantálom. 2001-ben láttam először, nem bírtam megszokni a három hét alatt. Inkább nem ettem semmit reggelire.

Törölt felhasználó · 2010. december 13. 20:50

Lehet, hogy igazad van, kicsit megviselte az emésztésemet a "kínai" kaja, még most is csikar a hasam. Kutyát, macskát nem eszem!! :) A szexet jól bírod! Nincs izomlázad? A maillel kapcsolatban kösz, nem nézem meg :) Amúgy se szoktam az ilyeneket.

Jó éjt Pál, jó éjt Magyarország!

Törölt felhasználó · 2010. december 14. 20:20

Jó estét!

Lefagyott a géped? :) Jajj, nagyon hideg van itt! És arra, ahol Te jársz?

Mit etettek Veled Kínában? Csak érdekelne.

Pusssz

Törölt felhasználó · 2010. december 14. 21:55

Űdv mindenkinek.

Gondoltam megosztok veletek egy oldalt ami mind nőknek mind nekünk férfiaknak kellemes időtőltést nyújt. Ha érdekelnek szexy webcamos csajok itt a helyetek. A kedvenc oldalam, és maximálisan ólcsónak tartom érdemes bekukantanni többször :) Szép és kedves lányokat találni az oldalon és elég bevállalossak is a topp macák :) Sőt van olyan nő aki vállal élőt is , és én már egy kettővel voltam is :) Felejthetetlen élmény az 100% :)

TÖRÖLVE

Üdv nektek.

Ryan

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 15. 07:24

Havas reggelt, látok! Pesten voltam tegnap, hideg van most mindenhol. Nem szeretem a hideget, de nem kérdeztek meg így legyen-e! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 15. 09:38

Mi is behavaztunk! Nagyon szép, csak mínuszok vannak, az a baj. Engem se kérdeztek meg, akarom-e :) Várom a tavaszt, már nem sok van vissza, ha így rohan az idő. El kéne menni a boltba, de kedvem semmi, inkább nézném belülről a havat. Nem árultad el, mit etettek Veled Kínában. Macskát, vagy kutyát?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 16. 09:17

A reggelik voltak "veszélyesek", mindenféle színes, nyúlós-nyálkás leveseknek mondottakkal. Talán a gőz-gombócok voltak ehetőek, de nem reggel. A pirosra és ropogósra sült csülköket pedig meglocsolták rendesen ánizzsal. Ettünk kígyót-békát medvét, mindenféle jókat! :) A sült bambuszhernyó nagyon finom volt, a csótányt és a skorpiót nem kóstoltam! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 16. 09:37

Juj!! Nem is értelek, a sült csótánynál nem lehet finomabb, esetleg a nyers meztelencsiga :)))

Képzeld, betüszősödött a mandulám, eléggé fáj, ha nyelek, most semmit sincs kedvem enni, még kínait se, de dokihoz sincs kedvem menni, pedig ezzel muszáj, még megfertőzök valakit.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 16. 19:16

Tényleg jobb a békesség, karácsonykor meg pláne. Olvastalak, szép munka volt! :) Ne ülj fel mindenféle hergelésre, ez a lényeg. Jobbulást a tüszőre, a fiam ma esett bele, most jártam a patikában. Nem szeretem a pirulákat, de most ráfér egy kúra, pocsékul néz ki.

Törölt felhasználó · 2010. december 16. 20:52

Én is szarul vagyok, de dolgoztam ma is. Egy normális ember ilyenkor lázasan fekszik, meg szédölög. Azért csak lemegyek a dokihoz, már alig tudok nyelni, nagyon fáj, meg fertőző is, meg szövődménye is lehet. De utálom, kb. 6 éve nem volt.

Tudtam, hogy elolvasod, tényleg felhívtam, beszéltünk, egész normálisan. Így kell és lehetett volna.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 17. 09:23

Egy pár napot pihenned kellene, mert ez tényleg nem játék! Forró tea, keksz és szex! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 17. 09:38

Délután elmegyek orvoshoz, ez nem jó. Na de szex?! Ilyenkor? Gondolod, hogy segít? :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen