Jó éjt, kedves Pál! Jó éjt mindenki!
Majd holnap délelőtt fél 10 után jövök, aztán megyek, aztán megint jövök, este tuti (majdnem, lehet, randim lesz) :)
Jó éjt, kedves Pál! Jó éjt mindenki!
Majd holnap délelőtt fél 10 után jövök, aztán megyek, aztán megint jövök, este tuti (majdnem, lehet, randim lesz) :)
SZIASZTOK..
Most ébredtem, ma ki tudja hanyadjára, de igen kaptam a köhögésre gyógyit, és jó is,3.-4 órahosszig, aztán kezdődik előlről, és csak 2 szemet vehetek be naponta...de biztos csalni fogok...3vendéget mondtam már vissza a héten, pedig haj, de kellenne dolgozni..irigy vagyok, de örülök,hogy te már jobban vagy....Valoban vannak ufók:?)))) Engem is elvihetnének,de vajon hogyan szaporodnak:?:)))
Holnap csak du..leszek..Készüljetek, jön a jézuska, már csak órák kérdése...Ennyi jutott eszembe..Csokolllak beneteket....
Ha elvisznek, meg fogod tudni! :) Havas-ködös reggel van, arrafelé milyen az idő? Köhögésre...Robituszin? :) Pezsgőtabletta...fogamzásgátlásra is jó! :) Most jutott eszembe, nem az, hogy hátulról teszem be? :) Hanem! Nem a pezsgőtabletta az oka a betegségednek? Pircsi? :) Nagyon lehűtötted és ezért fáztál meg és töhögsz! :)
Jó reggelt! Kitartás, egyszer minden elmúlik. Mi is :) Ufók márpedig vannak, Pált is elvitték és még ismerek néhány embert, akiknek volt szerencséjük találkozni velük, azóta kezelik őket. :)))
Pál, hogy mik nem jutnak eszedbe? Meg nem is tudod a pezsgőtabletta használati utasítását, csak langyos! :)
Az idő szép Veszprémben, a ködtől semmit se látni, egy tejfölben megyünk vásárolni. Nyirkos hideg van, nem szép ez karácsony előtt! Nekem az az egy db. tüszőm megvan, úgy látszik, hozzám nőtt, de semmi bajom tőle, a torkomba úgyse szoktak belenézni. Bár! Egy-két beszámolót olvasva, a fogsorát megnézik a hölgyeknek, mint a lóvásáron. Azért a vendégek közül is néhány felkereshetne valami fogorvost, de persze a beszámolók nem róluk szólnak. :)
Pircsi!
Bealudtál, vagy dolgozgatsz? Semmi cseverészés, felháborító! :) Este programom van, kérem!
De tudom mert megírta nekem Pircsi, de a neten meg is találtam, de annyi fantáziával meg is áldott az ég! :)
Sziasztok...
Itt vagyok, látom hiányoltatok, minek örülök, sajna nem vittek el az ufók, bár hátha jobb dolgom lenne. a köhögéstől, már lassan bepisilek, igy lehet vállalok a pisiszexet,mást most ugy sem tudok:))))
Pál rájöttél a pezsgőtabletta alkalmazására???Akkor ujabb feladat, robbanócukorka...:)):)))
Ennyit a titokról! :)
Szia! Most Pál nem mondott igazat? Én őrzöm a titkod, te meg megírod neki? Vagy csak úgy kábítani akar engem?
Szia Drága....
Nem irtam meg neki, vagyis én gondolkodom, de tutira nem mondtam el neki....Hogy vagy ???
Pál én nem irtam meg neked.. csak a Kató tudja, és egy fazon, de ő nem ezen az oldalon van.. Te lennél az is????
Köszi, én jól vagyok. Nem sokára egy kedves cimbi meglátogat, a whisky-colás :)))
Szóval, Pál csak kábít engem, nem is írtál neki. Majd én írok! :)
A robbanó cukorkára már végképp nem jön rá (én sem :))! Bár, szerintem a pezsgőtablettást se tudja. Másra gondol :)
Pál itt is van, meg ott is van, vigyázz! A neten sose lehet tudni!
No mond, miért wiisky-colás??
Mert azt szoktunk iszogatni, ha hosszabb ideig marad, remélem, ma is így lesz! :)
Ő is beteg most :( Nem baj, engem már nem lehet megfertőzni. Ja, és a tüszőm még mindig ragaszkodik, már lekurkászom valamivel a mandulámról!
Kedves Pál! Ma sajnos nem beszélgetünk, nem hiszem, hogy hiányozni fogsz, csak úgy írtam. Nem jöttél, így jártál! :D
Megpróbálak,helyetesitteni a Pálnál, csak nem tudom megfelelk-e neki,de majd kedvében járok, lehet török egy kis diót ,és elküldöm neki..
Neked kellemes colázást, és egyébb szemnek szájnak ingerét:))))
Biztos jót csverésztek, majd holnap elolvasom. Azt nem tudom, a diótöréshez mit szól majd? XD
Már nemsoká itt van a kis szatyrával, rosszalkodunk egyet, kettőt, hármat... :)