Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. december 27. 20:42

Nem tudsz megsérteni, ahhoz közelebb kéne állnod hozzám. Te durciztál be egy viccelődésen, de az analizálásom elég nagy taplóság volt itt, nem ismersz, valami a szövegelésemből átment, így jött le Neked. Semmit nem tudsz az életemről, életünkről, tehát írtál zagyvaságokat is, de ez is mindegy. A személyes kapcsolatok számítanak, Nem fogod elhinni, pont annyian szeretnek, amennyire szükségem van, több nem kell.

Szép estét és kevesebb okoskodást! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 27. 21:07

Szia!  

Remélem jobban Vagy már és szép volt a Karácsonyod! :)  Remélem az új esztendő sok jót és örömöt hoz Nektek! Jó egészséget mindenképp!

szap · Újonc (14 hozzászólás) · 2010. december 27. 21:43

Sziasztok!

Sajnos azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb az olyan hírdető, akik azt írják, hogy mindent bevállanak, s ha mégis, akkor sem felel meg a valóságnak. Néhány évvel ezelőtt még lehett olyan lányt találni, aki mindent megtett a "vendége" kedvéért. Néha olyan jó lenne, ha valóban tabuk nélkül lehetne kezelni ezeket a találkákat.

Nyíregyházáról

szap · Újonc (14 hozzászólás) · 2010. december 27. 21:52

bocsánat, elfelejtettem konkrét dolgiokat megfogalmazni:

szeretném azt érezni, mint már egyszer volt részem benne, hogy magával az ördöggel találkoztam 21 éves lány alakjában, nem volt olyan, ami hirtelen eszembe jutott és nem csinálta volna azonnal (nem brutalitásra kell gondolni és nem a kor a lényeg!) pl. azt kértem: káromkodj, megtette, csapj egy nagyot a fenekemre, simán és nem azt kérdezgette: biztos? erre gondoltál, nem fájt... amolyan szenvedélyesen jóleső gusztustalanságra is hajlandó lányokat szeretem, ami izgató és kulturált.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 28. 06:13

Szia Pál!!

Köszönöm  kérdésed, sajna még mindig döglödök...hogy mit hoz  azt most nem tudom,  volt munkám  az  biztospont volt.. most már nincs, remélem sikerül  talpon maradnom,  Neked mit hozott a jézuska??és hogy birod a hideget???

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 28. 06:15

Szia Katokám...

Hogy vagy Drága, te rendbejöttél már teljesen?? Hol szilveszterezel???

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 28. 06:16

SZIA sZAP!!

Most is van aki  megtesz mindent, persze  normális kereteken belül, csak meg kell találnod!!!!

Törölt felhasználó · 2010. december 28. 10:26

Szia!

Én már rég jól vagyok, körülöttem betegeskednek sokan, de ilyen bacikkal nem tudnak megfertőzni. :)

A Szilveszter még bizonytalan, szervezkedünk, valami biztos lesz.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 28. 20:36

Szép estét nektek..!!

Hogy telt a napotok??Senki nem beteg??Rajtam kivül???

Tudjátok én ritkán vagyok itt ilyentájt.most  is mást csinálnék, ha nem jön  a  telefon, hogy menni kell,és  közben.. ez  gáz volt...

Pedig nagyon jól indult valoszinü kellemes éjszakánk lett volna...

Szép álmokat mindenkinek!! Kellemes orgazmust,  vagy forditva...

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2010. december 29. 09:14

Szia!

Itt nem beteg senki, csak a hó esett rendesen, szép havas a táj, igazi téli nap van.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 29. 16:15

Sziasztok...

Egy kis agytorna:)))

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grill sütőt, akkor hány barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Törölt felhasználó · 2010. december 30. 20:08

Hát, kedves Pircsi, úgy látom, senki se tudja a helyes választ. Én arra tippelek, hogy egy sem, mert a krokodilok szégyellnek beleülni :)

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2010. december 31. 11:17

BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2010. december 31. 14:29

Új Év alkalmából köszöntök Mindenkit!

Legyen sikeres a következõ éved.
Szilveszter éjjel folyjon a pezsgõ,
Így találjon Rád az Új Esztendõ.
puszi

2011-ben találkozunk!

Törölt felhasználó · 2010. december 31. 15:41

Eredményekben gazdag, boldog új évet kívánok minden kedves olvasónknak és írónknak, hirdetőnek, s nem utolsósorban hatalmas bulit ma éjszakára! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 31. 18:55

Boldog  Új Évet!!

Törölt felhasználó · 2010. december 31. 21:04

Ne felejtstek el meghúzni a malac farkát! :D

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 01. 07:12

Szia Drága!!

Boldog új évet!!

Ha nincs malacom akkor, kinek,minek a farkát húzam  meg???:)):)

Törölt felhasználó · 2011. január 01. 17:16

Szia!

Neked is BUÉK! Volt buli az éjjel? Bármelyik malac farkát meg lehet húzni, szerencst hoz. :))) Legyen malacod ebben az évben, több, mint tavaly. Itt kész katasztrófa súlytotta övezet van és jött volna vendég! Próbálok rendet csinálni, de voltam már fittebb is :) A többiek úgy látom, alszanak még. Vándorkasza kívánt boldog új évet egy aranyos versikével.

Az idei év sokkal jobb lesz, mint az előző, azt mondják a "jósok". Úgy legyen!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 02. 10:44

Sziasztok!!

MÉGEGYSZER BOLDOG ÚJ ÉVET!!

Szomoruan állapitom meg,hogy vasárnap, holnaptól megint  a monoton, házimunka,  gyerekek el... én munkanélkül..  belekényszerülök ,hogy  még jobban belemerüljek,eme  foglalkozásba. vagy menjek segélyért, vagy utcát seperni , egy mókuskerék,  szerintem...

Kató meggyógyultál már teljesen??  Pál  hogy teltek az ünnepek??

Puszi  nektek!!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen