Beszélgessünk...

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 02. 13:05

Csá kató,üdv pircsi,nem vagyok egy nagy ivó -he he he - egy liter vodka után el akartam téríteni egy lifter kubába.

Ezzel gondolom mindent elmondtam szilveszterröl.

Na csááááááá

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 02. 13:28

Puszi  Vándorkasza!!

Mit csináltál volna Kubában,?Csak nem a fűszoknyás lányokat lested volna meg, bár egy lityi vodka után  nem  hiszem ,hogy láttál volna valamit:)):))

Puszi

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 02. 15:36

No no ,nem vagy te tisztában az én képességeimmel .

A fűszoknyát le rántottam volna és besodrás után simán elszivom.he he

Miért ,te mire gondoltál?????????

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 02. 15:43

Ha  a fűvet elszivod a lányokrol,a  többivel mit kezdesz,mármint a szoknya  nélküli csajszikkal??  1 l  vodka után:))Nem tudod az elejét és hátulját  megkülönböztettni:)))

Törölt felhasználó · 2011. január 02. 21:09

Szép estét Pircsikém!

Hogy telt a Szilvesztered? Nem árulod el? A munka miatt ne aggódj, húzz bele itt :)))

Törölt felhasználó · 2011. január 02. 21:11

Hali vándorkaszám! Rég jártál itt, mindig csak a pia meg a pia! De hol a pina? XD

Törölt felhasználó · 2011. január 02. 21:13

Kicsillagozza a lényeget XD. Akkor puni!!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 03. 07:38

Szép reggelt Katóka, és  minddenkinek szépet!!

Hgy telt a szilveszterem??Hát    este 9 kor ágyba, és reggel  6-ig  alvás. ennyi, erről nincs mit beszélni:))))  neked Drága??

Törölt felhasználó · 2011. január 03. 10:22

Szép napot Neked is!

Este 11 előtt mentek el a fiatalok a városba, addig itt buliztunk, éjfél után én is bealudtam, bár felettünk nagy parti volt, meg dobálták a petárdákat rendesen, de, ha én álmos vagyok, alszom :)

Mától viszont egy új év kezdődik és én mindig optimistán nézek elébe. Egy "malac" farkát azért a biztonság kedvéért meghúztam :)))

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. január 03. 13:49

Sziasztok!

Boldog őj évet, és van aki a malac farkát, és van aki mást fogott!!

Törölt felhasználó · 2011. január 04. 09:41

Szép napot!

Pircsi, Te nagyon elhallgattál! Ennyi a dolgod, vagy még dolgozod fel munkád elvesztését? Hogy indult az év első napja? Nem akarok jósolni, de ez az év tényleg jobbnak ígérkezik a tavalyinál, sok embertől hallottam, hogy ilyen pocsék éve még talán sose volt. Engem, mintha kicseréltek volna tegnaptól, pörgök ezerrel, jó a kedvem, remek napom volt és remélem,így megy ez tovább. Hasonlókat kívánok Neked is! Lehet, hogy írok Neked priviben, ha nem kerülsz elő, vagy rossz a kedved. Puszi :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 05. 20:02

SZIASZTOK!!

Néha benézek, mindenki csendben van,  persze én is,  az orvost járom,  KATÓ köszi a levelet jól  esett, te néha nagyon keménynek  mutatkozol, de nagyon érző szivű  nő  vagy, valoszinü  ez a munkából adodik...mármint a keménység....  na jó  férfiak, nem arró la keménységről beszélek:)))

Szóljon már  valaki ha itt  van, vagy intsen , vagy irjon!

Puszi

Törölt felhasználó · 2011. január 06. 10:17

Szia! Remélem, néha még levelezünk. Két énem van, vagy több is :) A csevegés kicsit behalt, de az okát tudod Te is. Nem ez a lényeg, hanem, hogy pörögjön minden.

Puszi

Törölt felhasználó · 2011. január 09. 12:02

Szép napot drága Pircsi!

Előkerülnél már? Hiányzol innen. Sokan integetnek, csak nem látjuk. :))) Ketten biztos!

Pálpusztai megsértődött, Gróf uram is behallgatott, legalábbis itt, Debrecenben azért írogat :)

Marad még Bélapapi, aki nem sértődik meg, csak nincs mit írnia, de csak néha betér! Várunk ám, papi!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 09. 15:27

Szia Katoka...

Néha beolvasok ám...valoban elég behalt ez a fórum,  én is most probálom helyre  rakni a  dolgaim,.

Nem értem ,hogy miért  sértődött meg   a  Pál,  szerintem nem volt   oka  rá...ezért lehet még jobbna megsértődik,, a többieket  sem ismerem annyira..  Mi  ujság veled,  hogy telnek a napjaid??Ott  milyen az idő:?Mesélj!!

Törölt felhasználó · 2011. január 09. 20:44

Szia!

Jól telt a hetem, pörögtem, sürögtem-forogtam, köszönöm kérdésed. És a Tied? Szokod már az egész napos (hogy is fogalmazzak?) ügyeletet? :) Bele fogsz jönni, érzem. Gondold csak át reálisan! (majd mailben kifejtem, nem ide való)

Nem rossz buli ez és szabad vagy, mint a madár, így is válogathatsz, sőt kell is, hogy jól érezd Magad. Amúgy megértelek, megszoktál valamit, de majd elmúlik, semmi sem tart örökké, az érzelmeink sem. Most hétvégén nagytakarítást tartottam, bár még a konyhával tudnék mit kezdeni, de megvár :)

Az idő? Hát, elég pocsék, ma tejföl volt, ködös, nyirkos, de legalább pluszok. Várom a tavaszt, már nem sok van vissza, kisüt a nap, lehet szabadidőnkben jókat csavarogni, énekelnek a madarak, hosszabbak a nappalok, virágba borulnak a fák, kizöldül minden újra és langyos szél símogat...

Szép estét és alakuljanak a dolgaid, ahogy szeretnéd!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. január 09. 20:49

Drágáim!

Nem sértődtem meg! :)

Nem sok értelmét láttam írni, hisz én beszélgettem volna, Katónéni pedig alapból letámadott több ízben is.

Ha Neki ez esik jól, ám legyen öröme sok.

Amilyen kifejezéseket írt később, abban pedig nem volt kedvem részt venni.

Soha nem használok olyan jelzőket senkire sem.

Itt a szép idő, engedjünk be friss levegőt! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 09. 21:10

Kedves Pál!!

Igen itt a jó idő ,és engedjük be,  de a  szivünkbe is a  megbocsájtást, hisz tudod a legnagyobb erény!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 09. 21:14

Gyermekeink életének első évét azzal töltjük, hogy járni és beszélni tanítjuk őket, a következő tizenkettőt pedig azzal, hogy üljenek már le végre, és fogják be a szájukat.:)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 09. 21:17

Egy svéd gyártmányú láncfűrész használati utasításában a következő szöveg olvasható: "Ne próbáljuk kézzel vagy nemi szervünkkel leállítani!".

Ez  tetszett nekem!!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen