A minap Nina (23) társaságát próbáltam ki.
Volt ő már a Parasztfelkelő Gyuri utcában is de jelenleg a Csapó utcán rendel a barátnőjével. A jelenlegi lakás egy lepukkant lyuk. Mindenhol harmónika ajtók. Egyeztetés könnyen ment és itt még csacsog a szabályokról, árakról stb. Megérkezésem során sikerült összefutnom egy másik vendéggel, mert a barátnője akkor engedte ki. Gyors titkos kézfogás a már kielégült vendéggel és utána én is beléptem. Állott szag az egész lakásban. A fürdőben hígított tusfürdő, a fürdőkabin ajtaja elhúzhatatlan (habár nekik kell feltörölni). A masszázst nem tanulta, ezt azonnal érzi a vendég amikor hozzáér. Inkább simogatás ez, mint masszázs, habár próbálkozik. A program része a csúszkamasszázs. Ha nem csal az emlékezetem régebben meztelenre vetkőzött és úgy kezdett bele a csúszkamasszázsba. Akkor még a magic stickre is ráült és csúszkált rajta a lába köze ékes virágával. Na most ezt felejtsd el. Most bugyiban egy kicsit hozzád simul a felső testével a te felső testedhez és ennyi a csúszkmasszázs. Néhány csusszanás után áttér a franciára. (ezt gumival csinálja, amit szerény személyem helyesel) A franciája nem vészes habár túl sokat használja a kezét. Miután eldurransz ne gondolj arra, hogy esetleg egy nedves törlőkendővel megtörölheted magad. Egy pár lap papírtörlő a jutalmad. Mielőtt elfelejteném megemlíteni, végtelenül csendes. Társalgásra aligha rávehető. Egyszavas válaszok.
VISZONT amit pozitív dologként tudok felhozni mellette:
Nagyon csinyos lány és a puncija valami eszméletlen szép, kislányos. Ha esetleg átpártolna ezen oldal másik kategóriájába (most masszőz) elgondolkodnék rajta, hogy meglátogatom.