Negatív tapasztalatok

Sokatkérsz · Újonc (3 hozzászólás) · 2018. január 27. 17:04

A minap Nina (23) társaságát próbáltam ki.

Volt ő már a Parasztfelkelő Gyuri utcában is de jelenleg a Csapó utcán rendel a barátnőjével. A jelenlegi lakás egy lepukkant lyuk. Mindenhol harmónika ajtók. Egyeztetés könnyen ment és itt még csacsog a szabályokról, árakról stb. Megérkezésem során sikerült összefutnom egy másik vendéggel, mert a barátnője akkor engedte ki. Gyors titkos kézfogás a már kielégült vendéggel és utána én is beléptem. Állott szag az egész lakásban. A fürdőben hígított tusfürdő, a fürdőkabin ajtaja elhúzhatatlan (habár nekik kell feltörölni). A masszázst nem tanulta, ezt azonnal érzi a vendég amikor hozzáér. Inkább simogatás ez, mint masszázs, habár próbálkozik. A program része a csúszkamasszázs. Ha nem csal az emlékezetem régebben meztelenre vetkőzött és úgy kezdett bele a csúszkamasszázsba. Akkor még a magic stickre is ráült és csúszkált rajta a lába köze ékes virágával. Na most ezt felejtsd el. Most bugyiban egy kicsit hozzád simul a felső testével a te felső testedhez és ennyi a csúszkmasszázs. Néhány csusszanás után áttér a franciára. (ezt gumival csinálja, amit szerény személyem helyesel) A franciája nem vészes habár túl sokat használja a kezét. Miután eldurransz ne gondolj arra, hogy esetleg egy nedves törlőkendővel megtörölheted magad. Egy pár lap papírtörlő a jutalmad. Mielőtt elfelejteném megemlíteni, végtelenül csendes. Társalgásra aligha rávehető. Egyszavas válaszok.

VISZONT amit pozitív dologként tudok felhozni mellette:

Nagyon csinyos lány és a puncija valami eszméletlen szép, kislányos. Ha esetleg átpártolna ezen oldal másik kategóriájába (most masszőz) elgondolkodnék rajta, hogy meglátogatom.

hoho09 · Újonc (0 hozzászólás) · 2018. január 26. 19:50

Amira 20 nál jártam nekem nagyon bejött nem volt bunkó se más lányoknál tapasztalt rohanas szép test teljesen oké 

zty68 · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. december 28. 07:34

Dolly 29 éves Győr...tel:70-402-0238.

Tegnap meglátogattam....

A képek és a valóság még csak köszönő viszonyban sincsenek!!!

Nem Ő van a képeken...

Gyorsan konstatáltam...elköszöntem...tipli...

Csak okulásképp!

Rico90 · Újonc (30 hozzászólás) · 2017. december 04. 10:56

Maya Masszázs 36. Hozzád szólnék szépségem. Nagyon sok pontot felsorolsz elvárásként az adatlapodon ami rendben is van. Én tiszteletben tartom és figyelem azt is mikortól lehet hívni az adott hölgyet. Nálad kedves, Hétfő 10.00-tól van írva.. lassan 11óra de még mindig ki vagy kapcsolva, ami nagyon bosszantó mivel neked sok az elvárásod, nekem egy lenne, jelen esetben, hogy elérjelek. Sajnálom mert sokat ígérő hölgy vagy! Remélem egyszer azért elérlek valahogy..!

Döfidákó · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. október 28. 02:26

Sziasztok!

Vadvanda, sokat ígér keveset ad.  

Szép lány kb ennyi.

cifi · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. július 24. 13:15

*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Tina20) ***

Sziasztok Kitti22 nagyon gáz elhivtam magamhoz eggy órára és mindent beválalt de a felét sem tejesítette sőtt még hamarabb is elment eggy óra hejett 20 perc után ment haza nem tejesíti azt amit megigér ez tiszta gáz sőtt még flegmázik is az emberrel mijen dolog ez h az ember fizet neki azért amit csinál és még ő neki áll fentebb de amugy nem csunya mert csinos de akkor sem ajálom!

Felfedező · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. július 21. 14:08

A mai nap igéretesnek nézett ki, gondoltam elmegyek Sonja (24) és Kelly (24) -hez. Hát az biztos h a képeken ők vannak és élőbe is nagyon szépek, de hát a szolgáltatás az nagyon gyér. Hol is kezdjem a lezbi náluk kb annyi h egymás hasát simogatják, kb semmilyen pozba nem lehet velük lenni. Hát ha nagyon tetszenek akkor külön Sonját láttogasd meg ő legalabb igyekszik bár csak 2 poz játszik (miszi, lovaglás). Remélem tanultok a hibámból!

Édesszáj · Újonc (13 hozzászólás) · 2017. június 26. 15:38

Nyílván Szexárdról van szó. Egyetértek dogdariusszal. Nagyon rafkós csajok. Szerintem hátszelük  is van. Legyetek óvatosak. Sajnos egyre több van belőlük. Itt a környékünkön jellemző, de Pakson és Dunaújban is tapasztaltam hasonlót. Azért ne keseredjetek találjátok meg a jobbakat. Az is segít, ha a negatív élményt itt megírjátok. Akikről itt nem beszélünk azok a megbízható kategória.

dogdariusz · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. június 07. 13:16

Ma meglátogattam Barbi 21 nevü hölgyet, bár ne tettem volna. Kritikán aluli a hozzáállása.Telefonba megbeszéltekhez képest semmihez sem tartotta magát a helyszinem már semmi sem volt az alapban .Egy órára mentem .Az első aktus elég hamar lezajlott (ami alatt 3 telefont lebonyolitott) mivel már nagyon kivoltam éhezve. Ezután megkérdezte hogy mit akarok még. Mondtam neki hogy egy kis masszir jól esne a második menet elött erre közölte hogy nála a második menet csak kézzel megy ,hát nem kaptam szikrát mivel ezt a telefonba nem közölte .Nagy nehezen elkezdte a hátamat maszirozni majd kb 3 perc mulva közölte hogy fáj már a keze és forduljak meg. Elegett tettem kérésének megfordultam és elkezdte ráncibálni a nemesebb szervemet, hát nem esett valami jól sőt még olykor fájt is.5  perc kinlodás után kérdőre vont, hogy meddig kell még csinálnia vagy egyáltalán el tudok e menni másodszor. Ekkor telt be végleg a pohár és mondtam neki hogy akkor most itt a vége és az egy óra helyett kb 25 perc mulva távoztam. Barbi 20 és Alexa 22 néven is hirdet a hölgy.

Aki megakarja magát kimélni az ilyen élménytől az kerülje nyagyivbe . Lehuzás az egész.

Leidis · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. április 20. 18:40

***Kérjük az önreklám mellőzését! ***

Nekem evelin 25 rol nagyon jo véleményem van mindent megcsinált nekem amire kértem csak ajállani tudom bárkinek. Én biztos fogok menni hozzá tobször is mert nagyon jol vegzi a munkáját. Utoirat. Roli szombathely 

Leidis · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. április 20. 12:32

Mielot meg barki lejaratna barkit elotte magatokban keressetek a szalkat fuk mert semmisem ugyvan eloadva ahogy itt fent a lakasban tortent de mindegy mar nem lenyeges megtortent ez van 

Joel65 · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. március 13. 15:13

Mi a gond vele?

fr4icz · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. március 09. 15:47

Nelli 30 Nyiregyházán nagyon gázzz...!!! Senkinek nem ajánlom..

Tocsi · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. február 19. 10:29

Debrecen Amira 20-nál jártam ma az illető hölgynél. Gyors egyeztetés után sikerült bejutnom hozzá. Képeken tényleg ő látható. Sajnos hamar lehangolt a hozzáállásával, unott volt, mint egy fadarab. Végül már nem csinálta azokat, amikben megegyeztünk, ***moderálva***. Lakás nagyon elhanagyolt volt. Rossz élménnyel távoztam idő előtt.

Austin · Újonc (103 hozzászólás) · 2017. január 08. 18:34

Privátban leírnád mi volt a gond?

Ödi01 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. december 31. 12:24

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Syler)

Uraim!

Tegnap épp elmentem GYőrbe szerencsét próbálni!

Hááát,megmondom őszintén nem nagyon jártam sikerrel!

Első hely cindy,nem szimpi,második hely majácska,nem szexelünk,mert nagy,mibe kerül,15 be fasza,harmadik hely noémi 35,felmegyek,valami medve,nem szimpi,nem baj van még barátnőm,másik szoba medve,harmadik szoba medve!

éS ÉN VOLTAM A KÖCSÖG,MERT NEM VOLTAK SZIMPIK!

Megfogadtam 2017 től abbahagytam! Krisztusi korba lépek,szép lesz nélkülük is!

Boldog Új Évet az Uraknak és a Hirdető hölgyeknek! ;)

Zsolti70 · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. december 30. 10:50

Eddig Nicol néven most Maya néven szombathelyen Kőszegre hirdet
kép és hangfelvételt csinál a telefonnal amivel
zsarol ha nem fizetsz plusz pénzt
napokig 0-24 zaklat mindenkit kulonben megy
a családhoz balhézni... ne mondjatok infókat
magatokrok mert felhasználja
egyébként nem éri meg utazni miatta
vigyázzatok

vargazoli75 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. december 30. 09:30

Sziasztok!

Debrecenben Laura (21) nagyon gáz ! Ne menjetek hozzá, és megspóroltok egy negatív tapasztalatot na meg egy csomó pénzt!

Zoli

doktornő · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. október 27. 14:01

Azt imádom a legjobban amikor valaki napi szinten felhívogat,  elcserverészik velem a problémájáról és mindig azt mondja, hogy legközelebb már tényleg jön. KÖNYÖRGÖM ! nem vagyok telefon segélyszolgálat. Nem tudok senkivel órákig beszélgetni a problémájáról, mert ezt ugye senki nem fizeti meg és max egy köszönömöt kapok., vagy bunkó módon egyszerűen a kapott infó után rámteszi a telefont !

Eddig is nagyon sokaknak segítettem telefon tanácsadással de most ennek VÉGE !

Ha valamilyen szexuális jellegű problémád van erre vannak a terápiáim ami kizárólag csak személyes találkozás útján működik. Ráadásul rendelkezem egy nívós weboldallal ahol előzetesen mindenről tájékozódhatsz, hogy mik a lehetőségek, megnézheted a videóimat amik szintén abban segítenek, hogy el tudd dönteni igénybe veszed-e ezeket a kezeléseket.

KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST!

Szexuálpszichológus

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2016. október 22. 15:10

kedves barátunk, makk társunk leírta a benyomásait, ezért van a fórum. szerintem eg yrendkívül korrket jó élmény beszámoló volt.

Téma indítva: 2010.02.25., 768 hozzászólás összesen