Üdvözlet!
Tegnap este Debrecenben Alexa(25) 40.000 forintomat lopta el.
Már amikor megláttam éreztem hogy nem ok a csaj, csalódás volt a képekhez képest..megállapodtunk 14000 forintban egy óra plusz két extra. Mondtam hogy nálam 20-as illetve 5-ös címlet van, ő azt mondta nem tud visszaadni...mondom jó akkor utána lemegyünk(már túl voltam a zuhanyzáson) és felváltom a pénzt.
Világosan emlékszem hogy 6db 20-assal indultam el otthonról. Gondoltam bizalmat szavazok, nem hiszem hogy gond lehet, bár már volt hasonlóan kellemetlen esetem.
A második zuhanyzás után bementem a szobába és picit beszélgettünk még majd jött a fizetés téma.
Elcsúsztunk kb 15percet és a 14000-ből 20000 lett hirtelen.. gyorsan számoltam és bár nyilvánvalóan nem jött ki az összeg sehogy sem én természetesen ráfizetek a csúszásra -mondtam, de még mindig sötét volt (vagy már megint) a szobában és úgy guberáltam a pénzt, majd villany gyújtás következett és hirtelen fény derült az igazságra.4db 20-as volt egyben a másik 2 ami külön volt nem volt sehol.
Mondtam hogy mi történt..természetesen tagadta a dolgot és rengeteg hangsúlyozom RENGETEG energiával voltam azon hogy előszedjem a Gordon-féle ÉNÜZENET technikát, igyekeztem nem vádaskodni, de hamar rá kellett jönnöm hogy semmire nem megyek a dologgal...már majdnem elértem a célom: azt mondta hogy lejön velem és ad egy 20-ast az automatából hiszen nincs nála annyi pénz. (Este 10-ig nem sikerült annyit keresni???)
Szépen felöltözött és elindultunk kifelé az ajtón, én mint vendég mentem elől, nagyon kedves etikett ez de ahogy kiléptem az ajtón magára csukta a rácsot és ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem az összeg az amit nem tudok kiheverni, hanem a lopás ténye.
Sajnos a beteg ego-val nem tudok mit kezdeni, a tehetetlenség érzése pedig rendkívül megvisel.( És most nem sajnáltatni akarom magam )
Úgy döntöttem, hogy elmegyek a rendőrségre és MINDENT felvállalok, és ha nem is tudnak csinálni semmit( ezt pedig hülyeség nekem előre eldöntenem, hisz nem láthatok a jövőbe) de a lopást NEM TŰRÖM!
Köszönöm, hogy megoszthattam még így névtelenül is.