Én ugyanígy jártam Napsugár(18)-nál, hirtelen rosszul esett, de aztán annak tudtam be, hogy nem figyeltem meg jól, hogy mit mondott a telefonban, illetve személyesen nem kérdeztem rá, hogy a teljes időben hány round van. Azóta amikor teljes időt kérek mindíg előre rákérdezek, hogy ne essek pofára. Ha azt mondja, hogy kettő, és az első round után azt mondja, hogy ennyi volt, az lehúzás. Minden lánynál mások lehetnek a szabályok. Van olyan lány pl., hogy meg lehet vele beszélni, hogy fél időt kérsz, és ha menet közben úgy gondolod, hogy mégis teljes időre maradnál, akkor csak a fél és a teljes idő különbségét kell pótolnod. Van olyan, akinél ez nem megy, ha menet közben gondolod meg magad, akkor mégegyszer be kell nevezned a fél időre, ami ugye általában több, mint ha előre a teljes időt kérted volna. Azért mondom, hogy általában, mert pl. Nelli(19)-nél ha előre benevezel a teljes időre, akkor is kétszerese a fél időnek. Viszont nála a teljes időben két round van. Szóval a legjobb már telefonban mindent letisztázni, aztán személyesen mégegyszer rákérdezni a lényeges pontokra, és akkor nem ér kellemetlen meglepetés. Ha mégis, akkor feltétlenül be kell írni ide, hogy más MT-k messze elkerüljék a helyet, ha nem akarnak ugyanígy járni.