Ismerős helyzet, hívtam többször is, semmi. Írtam itt nekikb 2 hónapja, a válasz - Ha vannak nálam nem tudom felvenni. Kérdezem akkor mikor hívjalak. válasz - Fél 9-től hívhatsz. Azóta se veszi fel. Több számról sem. Erről ennyit.
Ismerős helyzet, hívtam többször is, semmi. Írtam itt nekikb 2 hónapja, a válasz - Ha vannak nálam nem tudom felvenni. Kérdezem akkor mikor hívjalak. válasz - Fél 9-től hívhatsz. Azóta se veszi fel. Több számról sem. Erről ennyit.
Sziasztok. Nagykanizsa Liza 24 . Vigyázzatok ! Ha nem akarsz csalódni, ne menjél hozzá.
Sziasztok. Vigyázzatok. ELENA 26 Nagykanizsa, Ne menjél hozzá, csalódni fogsz. Azért írom,ha olvasod az üzeneteken keresztül legalább tapasztalatot lehet osztani . Nagyon nem ajánlom senkinek
Sziasztok 3 hölgyet szeretnék figyelmetekbe ajánlani akit kerülni kell nagy ivben Fanni35 és a konkurens oldalról Bianka19 ők a Debreceni kalvinteren a Vár u.8 szám alatt dolgoznak már ez is érdekes hogy ugyan ott 15 rózsa ért lehozzak a csillagokat is csak éppen segéd erő párosul a lanyokhoz akik erőteljesen etnikum és elkernek ezt s azt azzal hogy én a párja vagyok és szégyen amit csinálsz az asszonnyal a 3ik lány Bonita19 a Kossuth 59 szám alatt apartmanban van ő is 15 viragszalas csillagot lehozom az égről hölgy de neki is van patronusa aki segít az adakozasban NAGYON AJÁNLATOS ELKERÜLNI ÖKET!!!!
Aki figura kiadta önmagát, hogy ő a párja, ő hogy nézett ki?
Szegeden Vigyázzatok Helenaval! Nem ajánlom senkinek!
Mi történt? Miért?
Csak lehuzasra megy!Becstelen , és drogos .Nem ajánlom!
Írisz végre van!! Vége a szabinak!
A konkrét történetet írd meg, már ha volt egyáltalán!
Helena(22) re gondolsz ha jól értem
Lizike (Győr) felhasználóval vigyázzatok. Szép és profi tolvaj.
Debrecenben szkippeljétek Déziát! Fényes udvari full igénytelen szutyok. Cserébe térdig érő tőgyei vannak huszonéves létére. Kb.annyit lehet nála csinálni, hogy felállítod magadnak és 3 perc alatt telibevágod. Ezt meg ugye nem akarod. A nyalás extra, de nem is pályáztam rá, mert a randi előtt egy perccel esett haza valahonnan, eléggé be lehetett pállva...A másik Alma, aki 45-nek hirdeti magát, de valójában inkább a 60 felé cammoghat. Annyira otrombán néz ki, hogy rendesen megijedtem tőle! Van még Olívia, aki miközben úriemberként egyeztetni akarsz vele, kérdésekre csenddel válaszol, végül kinyomja. Gondolom, zavarja a választékos stílus. Végül van Any, aki 41-nek hirdeti magát, valójában 50+, előre azzal fenyeget, hogyha késel, nem kapsz több esélyt, ezzel ellentétben negyedórát várat az utcán, te meg látod kijönni a házból azt, aki egy perccel előtted vette ki belőle a farkát. Nem túl diszkrét...
Sziasztok Pápán Fanni (20) senkinek sem ajánlom hazudozik csak chat szex van és a pénzre megy nem azt adja amit igér vigyázzatok vele több emberrel megcsinálta. Ígérte azt is,hogy az árban benne van a találkozás és lehet vele szexelni de folyton csak követeli a pénzt mikor megkapta.
Kedves🤐! A gyerekekhez lehet értesz, de a hölgyekhez biztosan nem. Mindenki rossz, csak te vagy tökéletes a 120kg-mal, nem beszélve arról, hogy folyamatosan kifogásolható a viselkedesed. Egyfolytában sírsz és lenézed a lányokat. Pl. Igen. El jöttél hozzám de volt előtte másik két vendégem előtted. Te felhivtal és kértél hogy fogadjalak mert rosszul jártál. Megerkeztel. Le sem zuhanyoztal a 120kg-mal befekudtel az ágyamba. 20percig pszichológus voltam, mert csak a butaságot hallgattam. Az életről lehúztal. Nem 50 évesnek éreztem magam hanem 60!!!!! Azok után még mosolyogva foglalkoztam veled!!!! Szégyelld magad!!! Nem a lányokkal van baj, hanem az egóddal! Túl sokat képzelsz magadról, mert te iskolákat végeztél. Az élet iskoláját viszont nem is ismered!!! Gondolkozz mielőtt írsz!!! Any
Addig a 20 percig se kellett dolgoznod, mama, amíg a butaságot hallgattad.Örülök, hogy pszichológusnak érezted magad, mert mások azt kilenc évig tanulják, nem csak érzik. Az "élet iskolája" a hozzád hasonló tanulatlanoknak való. Az a 120 amúgy 130, viszont frissen fürödve érkeztem abba az ágyba, ami nem a tied, hanem az egész városé. Higiéniás tanácsot pedig ne az adjon már, akiben előttem 5 perccel még más volt...
Kedves @admin! Biztos' jó így egymás közt fórumozni a felhasználói oldalon, hogy beregiznek a szolgáltatói oldal képviselői és nekiállnak visszaszájalni arra, amit mi egymás okulására írunk? Bennünket se engednek be hozzájuk...
Őszintén szólva eleve nem igazán szeretnénk ebbe belemenni, de a "visszaszájalni" kifejezés után még akkor se tennénk, ha lenne.
Szegénységi bizonyítvány.
Kértük már párszor, hogy kulturált formában próbáljatok fórumozni. Úgy tűnik ez nehézségekbe ütközik.
Kérlek, vedd ezt utolsó figyelmeztetésnek.
Most értettem meg a játékszabályt! Ti meg az úrikisasszonyok-egy csapat, egy érdekeltség. A fórumozó, lányokhoz járó pedig a másik csapat. Ti éltek belőlünk, mi meg fizessünk és kussoljunk. Ha mi itt a szánkra veszünk valakit, azt bevéditek, mert rontjuk az üzletet! Végre megvan a megfejtés! Köszi, hogy itt lehettem!