Sziasztok!
Egy - sajnos - negatív tapasztalatomat írnám le, aki gondolja, tanuljon belőle. A lényeg: EPERKE, Nyíregyházán KERÜLENDŐ! Tegnap voltam a hölgynél. A képei alapján választottam ki, ugyanis harisnyanadrágban volt a képein, és nekem leginkább a szép harisnyás női lábak jönnek be. Tényleg ő volt a képen, és a valóságban is csinos a hölgy, szépek a lábai, és úgy fogadott, azt vette fel, amit kértem. Ennyit a pozitívumokról. A többi sajnos negatívum. Még csak hagyján, hogy a vetkőzés, zuhanyzás közben arról kérdezgetett, van-e feleség, gyerek, mióta vagyok házas, stb. Ez szerintem butaság; mivel nem vagyok független, ilyenkor leginkább szeretné az ember kicsit "félretenni" ezeket a dolgokat egy kis időre, nem szívesen beszélek ilyenkor ezekről a dolgokról, ha a lelkiismeret elővesz kicsit, az elég lesz később is... Na mindegy, ez csak egy apróság. Ami ezután jött, az volt az "igazi"! Amiatt is, mert nem vagyok független, nekem első a biztonság, így csak masszázst kértem és egy kis kézimunkát. Levetkőztem, és hanyatt fektetett az ágyra. Adott egy gumit, hogy vegyem fel. Csodálkoztam, hogy ehhez is kell, ha csak kézzel dolgozik, de jó, fő a biztonság... Mivel még egyáltalán nem voltam "készültségben", kicsit macerás és lelombozó volt felküzdeni... Ezután leült az ágy szélére, háttal nekem, és fél kézzel elkezdte a dolgot... Egy darabig ment ez így, nem volt túl izgalmas, nem is volt túl nagy hatással rám. Ezért kértem, hogy üljön rám, és úgy folytassa (írtam már, hogy a harisnyás női lábak látványa, érintése izgat fel leginkább) - erre visszanyomott az ágyra, mondta "nyugi, lazíts" és unottan folytatta. Nem tudtam mire vélni a dolgot, és kezdtem egy kicsit furcsán érezni magam. Újból kértem, hogy csináljuk máshogy, erre ismét visszafektetett, "nyugi, lazíts", és folytatta, nulla lelkesedéssel. Ekkor már tényleg rosszul éreztem magam, mondtam neki, hogy cseréljünk helyet, fekündjön le ő, majd én simogatom. Találjátok ki, mi volt a válasz! Nyert! "Nyugi, lazíts!" Mondtam, hogy én máshogy szeretném. Erre már azt felelte, hogy majd, csak előbb "álljon fel rendesen". Mondtam neki, hogy csináljuk úgy, ahogy kérem, mert akkor tuti lesz a hatás, tudom, hogy mi izgat fel igazán. Semmi reakció, ugyanúgy visszaerőltetett, és unottan folytatta. Ekkor már teljesen le voltam lombozva, úgyhogy hatása nulla persze. Eltelt ezalatt negyedóra, max. 20 perc szerintem, és ekkor azt mondja: "Sajnos letelt a fél órád", abbahagyta, amit addig immel-ámmal csinált, és otthagyott. Nem akartam hinni a fülemnek, még meg is kérdeztem: "Szóval erre ment ki az egész?" De akkor már nekem is elegem volt az egészből, úgyhogy feláltam és eljöttem. A pénzt persze előre elkérte (ezzel nincs semmi gond, korrekt) - az már kevésbé, hogy még egy ezrest el is lopott tőlem, ahogy útólag észrevettem. Le van szarva, tanulópénz. Szerintem egyébként a "fiúja" ott lehetett a lakásban, mert annyira nyugodtan félbehagyta a munkát, amiért előre elkérte a pénzt, egyáltalán nem volt ideges. Nem tudhatta, hogy fogok reagálni, lehettem volna egy agresszív barom, aki kicsit berág ezen... Ezért gondolom, hogy volt ott valaki, aki kicsit erősebb felépítésű, ha esetleg baj lenne... Meg a pénzem is eltűnt valahogy, a lány pedig folyamatosan "kísérgetett", utólag úgy gondolom, figyelt, hogy a "másik" nyugodtan kutasson a nadrágom zsebeiben. Persze ez nem biztos, csak van egy ilyen érzésem... Annyit azért mondtam Eperkének, hogy szerintem nagyon hülyén viselkedett: mivel tényleg szép, csinos lány, a harisnyás lába is gyönyörű, akár visszatérő vendége is lehettem volna ezután. Mindegy, ha neki jobb volt egyszer átverni az agyam, és lenyúlni még egy ezrest, ez van. Rövidtávú gondolkodás. Többet nem megyek hozzá. És aki el akarja kerülni a lehetséges kellemetlenségeket, ne keresse Eperkét Nyíregyházán. Gáz, és kockázatos! Hát ennyi.
Üdv: Tibor