Üdv!
Gingernél(21) voltam régen, nagyon király a csaj!!!!
Most is ő dolgozik??? volt valaki azóta nála??? Válaszoljatok!!!
Előre is köszi!
Üdv!
Gingernél(21) voltam régen, nagyon király a csaj!!!!
Most is ő dolgozik??? volt valaki azóta nála??? Válaszoljatok!!!
Előre is köszi!
Üdv,
tud valaki infoval szolgálni a következő hirdetők akármelyikéről?
Szilvi(43)
Kinga (36)
Bogi(43)
Dina(37)
Erika (42)
és Jennyfer(22)?
Előre is köszi.
Szendy pl. legjobb tudomásom szerint független.
- Ráadásul, a képein tényleg ő látható... és ő tényleg tuti.
A másikat azért nem mondom, mert most nem hirdet itt.
Üdv Chuck!
Ki lenne az a kettő, akit tudsz és független, Debrecenben? Lehet meglátogatnám őket én is.
Barbi 23?Hmm..:)a képeken valóban ő van,tiszta és igényes ahogy a lakás is.A franciája isteni,a szex is nagyon jó vele,nemhiába többször meglátogattam már.Kedves,és intelligens lány,csak ajánlani tudom mindenkinek!Egyszerűen imádom a csajt!
Tudomásom szerint Nyíregyen annyiból rosszabb a helyzet, hogy ott az egész felhozatal nagy része a ... izé... "nem túl hirtelen barnult kisebbségi" maffia, vagy egyéb, kisebb- nagyobb bandák kezében van.
Debrecenben azért ez nem jellemző... bár, lehet, tévesek az információim.
Én mindenesetre itt tudok legalább kettőt, akik teljesen függetlenek (kettőt, jó, mi?).
Ami a kamuhirdetéseket illeti... hát, azokról meg nem mondhatja senki, hol mennyi van belőlük.
Ami biztosnak tűnik:
- Mindenhol jó sok.
:(((((
Az már biztos egy öregasszony,A fényképek pedig amik VL oldalán vannak totál kamuk!!!!!! A banya rövid szöke vagy inkább öszz hajú,simán kilehetne tenni a kétehírdető cimkét rá.Meneküljön előle mindenki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Látom itt sem sokkal jobb a helyzet, mint Nyíregyházán.
Szopókirálynőt senkinek nem ajánlom, mert egy lehúzos K....!
Noémi(33) tényleg egy vén banya!!!!Rémség!!Senki ne válassza!!
Na, tessék...
És mégis, mit tettél, mikor megláttad?
Kifordultál egyből az ajtón, amerről jöttél, vagy volt pár megjegyzésed az átveréshez?
Nem lehet már senki semmiben sem biztos... ami itt, de főleg, egy bizonyos szomszéd megyében megy... és most nem csak a kamufotók, meg az unott k***vák sokaságáról van szó.
Szóval, csak azt akartam közölni mindenkivel, hogy "Szendy" egy üdítő kivétel, bármilyen szempontból is.
Amúgy vágtam a szmájlit, de van, ahol sajnos ez a "strici a spájzban" szó szerint vehető... sajnos.
Na, kellems napot.
Senki nem "húzta le" Szendyt. ;)
Azt pedig hogy a s*rici a spájzban, azt simán viccnek szántam. Nem véletlenül voltak ott a smileyk. Aki vette a lapot vette, aki nem, az meg tegye le. :D
Na uraim ismét egy kamucska hirdető Noémi (33).A hölgy inkább 50 éves a nyugdíj előtt.Köszönö viszonyba sincs a képpel és a hírdetési tény anyaggal,talán a nyugdíját egésziti a hölgy.Aki teheti kerülje el !!!
Szendy? Öten? Strici a spájzban?
Ne hülyéskedjetek már...
Tudomásom szerint a kamuhirdetések, meg a lehúzás fokozottan jellemző az ilyen oldalakon hirdetők esetében, de ami biztos, hogy "Szendy" és barátnői nem tartoznak közéjük.
Hogy "Szendy" esetében több csaj fotója alapján is megismeritek uganazt a szobát, egyszerű az oka:
- "Szendy" nem mindig ugyanazokkal a csajokkal van együtt.
Valóban, több partnere is van/ volt, de ezek nincsenek egyszerre mind ott, ki hogy ér rá, ilyesmi. Igény szerint, egyedül fogadja az... "érdeklődő vendégeket", vagy egyik barátnőjével. És ő azon kevés csajszik egyike, aki tényleg érti a dolgát, odateszi magát, nem nyúl le senkit, tiszta, korrekt, és ahogy valaki itt írta korábban, igen művelt.
Stricije pedig nincs, nem is volt soha.
Szóval, ő biztos pont.
De aki nem hiszi...
...járjon utánna!
:)
Plusz a strici a spájzban? :D:D:D
Az már 5. :)
anitababa+mia+szendyke+ilcsi az mar 4:)) ki tudja hanyan vannak meg abban a panel lakasban?:))
Sziasztok!l
Nincs valakinek infója Mariettáról (36).A kép alapján elég biztató a látvány,természetesen csak akkor ha nem kamu a kép.Ha valaki tud valamit dobja már fel a tapasztalatait.Köszi
Meg Mia (23) képei is ugyan ott készültek. Tehát 3an vannak 1 lakáson... (elméletileg)
sziasztok,eszrevette valaki hogy szendyke uj kepen az agynem-pled a kis delfines,meg az agy ugyanolyan mint anitababanal?;))