Pár napja mintha láttam volna... Hát nem vagyok törzsvendége 😀
Pár napja mintha láttam volna... Hát nem vagyok törzsvendége 😀
Üdv Testvérek!
https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/ekszer-viki/vEy
Valaha volt már valaki, akinek felvette a telefont? Minek hirdet, ha csak törzsgárdának enged belépni az ohjektumba? Adja meg nekik a magán számát, majd ő keresi az ügyfeleket, amikor debrenceben lesz egy sporolós üzletben való vásárláskor a derék hátán. :D
Próbáltam különböző időpontokban, 10féle telefonszámról, de soha nem méltatót még arra sem hogy visszahívjon, vagy elnézést kérjen de nem tud fogadni.
Ennyire tiszteletlen, akkor írja ki, hogy csak azt a 10-15 vendéget fogadja, akit az elmúlt 2 évben megismert...
Szívesen várok tanácsokat privátban.
Köszönöm szépen
sziasztok
Heni már nincs ott....
nem is is hirdet
Vagy Henihez 😀
Ha Nándi sogor az egyetem sgútra téved, akkor nagy valószínőséggel Ninetthez megy látogatóba zsákot üríteni és szórakoztatni.
Sziasztok! Uj vagyok és meg sosem voltam egy hölgynel sem. Kit ajánlott meglatogatni az 50es korosztalybol? Es mennyi az esély hogy ismerősbe fut az ember?
Az év híre!
Nagyon kedves vagy! 🥰De el sem mentem Debrecenből igazán, csak másfelé sodort az élet egy időre. De örömmel várom vissza a kedves Vendégeimet majd, csak nincs helyem még a nyáron, és pihenek. Köszönöm az érdeklődésedet! 😘
szia ELvira,
nagyon örülünk Neked, alig várom hogy újból elmehessek hozzád, és egy felejthetetlen együttléttel megünnepeljük, hogy újra Debrecenben vagy.
Esetleg korábban is mehetünk hozzád? Szeptember még oly távol van...
Sziasztok régi és új Tagok itt :) A régebbiek valószínűleg emlékeznek még rám.. Szeptembertől kicsattanó formában, limitált rendelkezésre állással kicsit visszatérek hozzátok. Addig is jó nyaralást és pihenést kívánok mindenkinek!
Sziasztok volt már valaki picur nevű hölgynél jöhet privátba is https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/picur/0Hl
Kivel ha lehet tudni? 😁
Sziasztok!
Debrecenben leszek pénteken egy rendezvényen a Vámospércsi út végén. Tudtok olyan csajt aki arra vagy "közelben" található? Esetleg pár kilométerre, de nyilván nem a város másik végén!?
Köszi!
A bozót harc helyett a lakáson megvívott "párbaj" nekem speciel jobban fekszik.
A mai napon is az Egyetem környékén "vívtam" egy csodálatos hölggyel.
Szia! Igen, kedves, közvetlen lány. Ajánlott kategória. Kár, hogy autós kaland.
Sziasztok. Nádudvari daniellánál járt már valaki?? Fiatal szép teste van
Hoppá! Eltünt a negatív bejegyzésem! Barby 30 masszőrröl és Lilikéröl aki most Győrben probálkozik! Nagy csalódás nem ajánlott kategoria! Dolche és Camilla masszázs tuti jó mind kettö!
Kihagyhatatlan hölgy.Egyik a legjobbak között.
Lara masszázs (29) illetve Tifany masszázs (33) ról van valakinek infoja. Privátban is jöhet.
Sziasztok!
Dóri (25)-ról van valakinek beszámolója? Szívesen meglátogatnám, ha hallanék róla egy-két jó szót.
Köszi és Üdv.,
Matteo