Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
Janmo · Újonc (41 hozzászólás) · Július 24, 19:47

Sziasztok!

Nóri 46-nál volt már valaki? Tapasztalat a hölgyről? Válaszotokat előre is köszönöm!

Lacibetyár · Újonc (71 hozzászólás) · Július 24, 17:34

szia Makktárs

ez a hirdető a lánglovagokkal szemben két azonos számú és 1-el kisebb emeletszámon rendelt?

Ha igen, akkor az szinte biztos hogy zsákbamacska, ott többen vannak, és aki éppen sorra kerül az fogad :)

Korábban is megjártam, egy szőke bombanőre számítottam, és ahelyett egy gyenge nő volt ott...

Kolléga jól fogalmazott, nem csak azt a nőt kell elkerülni, hanem az egész társaságot, mivel nem az van ott mai a fotókon....

Dingó29 · Újonc (243 hozzászólás) · Július 24, 16:16

Talán mert a hirdetők 90 százalékánál ez a helyzet. Még az egyébként jó hirdetőknél is. Ezért is nem tesszük ezt szóvá csak ha:

A, Tényleg brutális az eltérés

B. Nem elég az eltérés, dr még ráadásul rossz partner is.

Macskajancsi · Újonc (61 hozzászólás) · Július 24, 14:17

Valamit nem értek ha oda mégy a hirdetőhöz és nem az fogad amit a képeken láttál miért nem fordulsz sarkon és tavozol nem hogy még a rózsát is leperkalod aztán orrlogatva eloldalogsz neked támogatod kellene inkább a máltai szeretet szolgálatot 😇

Martin29 · Újonc (2 hozzászólás) · Július 23, 11:35

Léna (34) beszámoló

Messziről kerüljétek a hölgyeményt, legaljasabb hirdető akinél eddig valaha voltam.

Képek agyon retusálva, arca egyáltalán nem fedi a valóságot. 34 helyett, inkább 45 éves. Melleit nem foghatod meg, mert elmondása szerint fáj neki. Zuhanyozni nem zuhanyozhatsz hiába kéred (higénia 0) Több féle pózt sem enged, csak misszi, mivel sérve van és műtétre gyűjt. Puncija büdös, ápolatlan. Miután ezeket tapasztaltam ki is fordultam az ajtón. Inkább hanyagoljátok, ha nem szeretnétek hasonló rossz élménnyel távozni. Nyílván az 1 órás tiszteletdíját zsebre tette, hiába csak 15 percet voltam. 

Dingó29 · Újonc (243 hozzászólás) · Július 19, 15:17

Oké, úgyis most nagyon televan a tegezem. :)

Nándi · Őstag (723 hozzászólás) · Július 18, 22:41

Legyél honfoglaló Íjjász és kérd a nunit! :D

Dingó29 · Újonc (243 hozzászólás) · Július 18, 18:04

Ennyi erővel be is másolhattad volna :)

Dingó29 · Újonc (243 hozzászólás) · Július 18, 18:02

Az még több mint három hét. Ennyire nem vagyol képbe? :D

spray · Újonc (186 hozzászólás) · Július 18, 13:30

Debrecen fórum 2022.03.29  13:56:23

hozzászóló neve: spray

szöveg: masszázs élmények

üdv:

spray

;-P

Max001 · Újonc (18 hozzászólás) · Július 17, 08:09

Sziasztok

Lola28 tud valaki friss infót? Ő az a csapat tagja aki éppen ráér? Vagy ő megbízható? Jöhet privátban is. Köszi. 

Nándi · Őstag (723 hozzászólás) · Július 16, 21:26

A "nap" süt a kurultájon is! :D Szóval szívesen!

Charlie100 · Újonc (2 hozzászólás) · Július 16, 19:55

Köszi az infót!

thomas00 · Újonc (8 hozzászólás) · Július 16, 09:17

Sziasztok! A Hajdúszoboszlói Nina-ról van valakinek infója? Köszönöm előre is! ;)

Nándi · Őstag (723 hozzászólás) · Július 15, 21:30

Ha jól számoltam jelen pillanatban 7db hirdetés mögött kettő max három "hölgy" várja a kikapcsolódni vágyókat!

Ha jól figyelsz árulkodó jelek vannak ami alapján ki lehet ezt a néhány hirdetést mazsolázni!

Speciel én nem vágyom velük kapcsolatban tapasztalásra.

Charlie100 · Újonc (2 hozzászólás) · Július 15, 16:02

Még 2016 körül a boat str-en voltam a most itt hirdető Zoé (30)-nál. A hirdetésben szereplő képeken ő van, alacsony, kerek fenekű, fekete göndör hajú. Idén év elején ismét megjelent a hirdetése, mire meg is látogattam, de helyette a nap tetoválásos lányba futottam. Van esély arra, hogy valóban lehet Zoéval találkozni, vagy csak bitorolják a régi hirdetésének fiókját és mindig mást kap helyette az ember? Mit tapasztaltatok?

tejberizs003 · Újonc (3 hozzászólás) · Július 12, 12:49

Várjuk a beszámolót! :D

Zéutas · Újonc (13 hozzászólás) · Július 11, 10:52

Helló Elena(32) vagy Anett(42) hirdetőknél járt e valaki milyen információt tudnátok róluk mondani? Köszi jöhet pmen

hosszú25 · Újonc (2 hozzászólás) · Július 10, 01:52

Szia. Ma délelőtt ki próbálom.

Fckboy · Újonc (3 hozzászólás) · Július 9, 21:31

Hali, 

Fanni 28uj masszazs lány a varosban látogatta valaki!? 

Erdekelne a hölgy 😁

Téma indítva: 2010.02.25., 20785 hozzászólás összesen