Sziasztok!
Vicus 31 -ről ki mit tud?
Sziasztok!
Vicus 31 -ről ki mit tud?
Sziasztok! A Reni25 (debrecen) jól kifényezi a férfi szerszámot, a szex is jó nála, mellete még nagyon kedves bőbeszédü igen szép csaj, pici tulsúj van rajta de pont ettől nagyon szexi a csaj. töbször voltam már nála és elmondása szerint ápolónő volt valamék korházban
Üdv
Sziasztok!
A minap voltam Moninál (38),isteni a csaj,picit telt de nagyon izgato,aki szereti az idösebb finom husit,annak mindenképpen ajánlatos megkostolni:)!!Jo nagy cicikkel rendelkezik!!
Sziaztok!Keresek egy Debreceni szépséget!!!8 éve ETA néven dolgozott a testvérével Kiskunhalason!
Ha valaki tud valamit róla írjon!!!
Köszi
Sziasztok!
Én voltam Marcsinál.Nagyon fantasztikus volt.Úgy kifényezte a szerszámomat,hogy ilyet még nem éltem át.Nagyon jó a csípőmozgása és jól mozog a szerszámon.Isteni volt vele.
sziasztok,eszrevette valaki hogy szendyke uj kepen az agynem-pled a kis delfines,meg az agy ugyanolyan mint anitababanal?;))
Meg Mia (23) képei is ugyan ott készültek. Tehát 3an vannak 1 lakáson... (elméletileg)
Sziasztok!l
Nincs valakinek infója Mariettáról (36).A kép alapján elég biztató a látvány,természetesen csak akkor ha nem kamu a kép.Ha valaki tud valamit dobja már fel a tapasztalatait.Köszi
anitababa+mia+szendyke+ilcsi az mar 4:)) ki tudja hanyan vannak meg abban a panel lakasban?:))
Plusz a strici a spájzban? :D:D:D
Az már 5. :)
Szendy? Öten? Strici a spájzban?
Ne hülyéskedjetek már...
Tudomásom szerint a kamuhirdetések, meg a lehúzás fokozottan jellemző az ilyen oldalakon hirdetők esetében, de ami biztos, hogy "Szendy" és barátnői nem tartoznak közéjük.
Hogy "Szendy" esetében több csaj fotója alapján is megismeritek uganazt a szobát, egyszerű az oka:
- "Szendy" nem mindig ugyanazokkal a csajokkal van együtt.
Valóban, több partnere is van/ volt, de ezek nincsenek egyszerre mind ott, ki hogy ér rá, ilyesmi. Igény szerint, egyedül fogadja az... "érdeklődő vendégeket", vagy egyik barátnőjével. És ő azon kevés csajszik egyike, aki tényleg érti a dolgát, odateszi magát, nem nyúl le senkit, tiszta, korrekt, és ahogy valaki itt írta korábban, igen művelt.
Stricije pedig nincs, nem is volt soha.
Szóval, ő biztos pont.
De aki nem hiszi...
...járjon utánna!
:)
Na uraim ismét egy kamucska hirdető Noémi (33).A hölgy inkább 50 éves a nyugdíj előtt.Köszönö viszonyba sincs a képpel és a hírdetési tény anyaggal,talán a nyugdíját egésziti a hölgy.Aki teheti kerülje el !!!
Senki nem "húzta le" Szendyt. ;)
Azt pedig hogy a s*rici a spájzban, azt simán viccnek szántam. Nem véletlenül voltak ott a smileyk. Aki vette a lapot vette, aki nem, az meg tegye le. :D
Nem lehet már senki semmiben sem biztos... ami itt, de főleg, egy bizonyos szomszéd megyében megy... és most nem csak a kamufotók, meg az unott k***vák sokaságáról van szó.
Szóval, csak azt akartam közölni mindenkivel, hogy "Szendy" egy üdítő kivétel, bármilyen szempontból is.
Amúgy vágtam a szmájlit, de van, ahol sajnos ez a "strici a spájzban" szó szerint vehető... sajnos.
Na, kellems napot.
Na, tessék...
És mégis, mit tettél, mikor megláttad?
Kifordultál egyből az ajtón, amerről jöttél, vagy volt pár megjegyzésed az átveréshez?
Noémi(33) tényleg egy vén banya!!!!Rémség!!Senki ne válassza!!
Szopókirálynőt senkinek nem ajánlom, mert egy lehúzos K....!
Látom itt sem sokkal jobb a helyzet, mint Nyíregyházán.
Az már biztos egy öregasszony,A fényképek pedig amik VL oldalán vannak totál kamuk!!!!!! A banya rövid szöke vagy inkább öszz hajú,simán kilehetne tenni a kétehírdető cimkét rá.Meneküljön előle mindenki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudomásom szerint Nyíregyen annyiból rosszabb a helyzet, hogy ott az egész felhozatal nagy része a ... izé... "nem túl hirtelen barnult kisebbségi" maffia, vagy egyéb, kisebb- nagyobb bandák kezében van.
Debrecenben azért ez nem jellemző... bár, lehet, tévesek az információim.
Én mindenesetre itt tudok legalább kettőt, akik teljesen függetlenek (kettőt, jó, mi?).
Ami a kamuhirdetéseket illeti... hát, azokról meg nem mondhatja senki, hol mennyi van belőlük.
Ami biztosnak tűnik:
- Mindenhol jó sok.
:(((((