Elmentem a "Páros Öröm" lányokhoz. Alapvetően megbántam. Részletek:
Hely 5/10:
Átlagos panel, de átlag alatti állapot. Az egésznek nincs hívogató kinézete kicsit sem. Két ajtón keresztül lehet bejutni. Nem bizalomgerjesztő.
Lányok 4/10:
Nem ők vannak a képeken, vagy ha igen, akkor jelentős korrekcióval. Tiszták, rendesek, de ennyi. Nem csúnyák, de nem is szépek. Az alakjuk pedig egyáltalán nem vadító. Az egyik magyar, a másik roma. A hozzáállásuk hagy kivetnivalót: kedves üdvözlés, de amúgy eldumcsizgatnak az ember feje fölött, mintha ott sem lenne, ami lelombozó. Olyan "tudjuk le" érzés.
Szolgáltatás: 4/10:
Az ígért leszbi rész, az a fasorban nincs. Egymáshoz érnek, de egyik részről sincs élvezet benne. Pedig mondanom sem kell, hogy ez volt az egyik indoka odamenetelemnek. A francia közepes, relatív kevés kezezéssel, de egyáltalán nem igyekeznek hosszúra nyújtani. Action elmegy, de a hozzáállásuk miatt csak lyukak és kész. Négykezes massázzs asszimetrikus. Inkább krémes dögönyözés. Jól esett, mert fáradt voltam, de semmi extra.
Árak 7/10:
Sokminden benne van az alapban, bár néha ők sem tudják, hogy mi mennyi.
VÉGEREDMÉNY 5/10:
Átlagos. Ha valaki nagyon kanos akkor hajrá, de ha egy kis törődést is igényel az ember, akkor ne menjen hozzájuk.