Mindenkinek szép napot:-)Tudom hogy hirdetö vagyok, szolgáltató de olyan nagyon nehéz kérés az hogy ha valaki telefonál érdeklödik az igy történjen:szia x jakab vagyok itt és itt láttam a hirdetésed és szeretnék érdeklödni a részletekröl. Mert ezt az alapvetö pár szavacskát képtelenek kimondani de a trágár sértegetö beszolások azok mennek és ezt szerintem nem csak a saját nevemben mondom.Ha már felénk szolgáltatok felé akkora elvárások vannak.Tudom ez most megint olaj a tüzre és lehet majd beszólni és szám nélkül telefonálgatni de nem érdekel:-))) Nem vagyok kiváncsi senki kommentjére! Más Szendy nekem te vagy a kedvencem szerintem fantasztikus a feneked:-))) További szépet:-))
Szexpartner fórum debrecen
Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
Anikó · Újonc (40 hozzászólás) · 2010. július 21. 14:17
marci36 · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. július 20. 14:09
Sziasztok!Én nem rég jártam a Vivien 26-nál,már a fenekétől majd el élveztem,a szopási technikája valami fenomenális,és kedves poénos a csaj!Ajánlom nagyon mindenkinek!
Gábri · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. július 20. 12:39
Köszy Zsolty!
Sajnálattal olvasom ,hogy nem sokan vannak akik megvannak elégedve a 20-on éves korosztállyal,tisztelet a kívételnek,persze.Még régebben voltam Lilla 23-nál nem volt rossz,de jó se teljesen felejthető,alíg várta, hogy befejezzem és elhuzzak....Maradok a 30-nál,de azért aki tud korrekt ,tiszta ,megbizható 20 év körülit megírná,köszönöm
zsolty · Kvázi-tag (105 hozzászólás) · 2010. július 20. 11:02
gábri
zsolty · Kvázi-tag (105 hozzászólás) · 2010. július 20. 11:01
Azt mondják hogy koszos és sietet a gin ....Amit láttam eddig itt
Marv · Újonc (9 hozzászólás) · 2010. július 19. 18:38
Üdvözletem !
ELÍZ-ről Szeretnék infót... volt már valaki nála? elég jók a képei.... Kis helpre lenne szükségem.. nagyon kéne egy normális partner.....!!!!
Köszi
kukesz · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. július 19. 14:38
A Szopókirálynő???!!!??? Jobb ha máshoz mész, mert egy lehúzós, flegma K..VA!!! Van tőlle sokkal jobb, pl. Szendy, Mia, Eliz. Nálluk voltam, őket tudom ajánlani!!!
zsoltika · Újonc (8 hozzászólás) · 2010. július 19. 13:02
Sziasztok!
Mi a véleményetek Szopokirálynő-Böbike (31)ről?Valaki valami infó?
Köszi
Gábri · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. július 19. 12:08
Szia Nagykandur75
Köszönöm az infót elfogok menni Kitty 40-hez és leírom az élményeimet ,természetesen. Kollegák!!!Továbbra is érdekel ,mi tudható Gina 18-ról milyen tapasztalatok vannak eddíg Róla.Köszönöm
Lessike · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. július 19. 11:06
Sziasztok! Mától 2 hétig délelőtt is elérhető vagyok a régi számomom és helyemen! Hívjatok! Puszika!!!(Debrecen)
farki_20 · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. július 19. 11:01
Hali
Tudnátok ajánlani egy megbízható(tiszta, nem nyúl le, nincs "testőr") nőt az idősebb korosztályból(min 30) Debrecenben?
Előre is kösz.
nagykandur75 · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. július 19. 10:58
Helló Gábri!
Kitty35 megvan 40 is, eléggé leharcolt feje van. A mellei hatalmasok, de elég puhák és lógnak.
De hogy jót is mondjak róla, a franciája nagyon jó, iszonyat jól szopik, és a hozzáállása is rendben van, nagyon kedves nő.
Egy próbát megér.
figaro_85_ro · Tag (256 hozzászólás) · 2010. július 18. 22:48
kossz szepen Danikam:)tisszzta a csaj amugy?
Korgi · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. július 18. 20:12
Sziasztok.
Sziszi27-ről van valami infótok.Istennő a csaj
Gábri · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. július 18. 19:57
Sziasztok!
Mit lehet tudni KITTY 35 illetve GINA 18 hírdetőkröl? A GINA hírdető korrektnek tűnik a másik kevésbbé,de mindketten szépek. Köszi az infókat..
zsolty · Kvázi-tag (105 hozzászólás) · 2010. július 18. 18:26
Dani ez tényleg az viszont én jártam ott és igy van ahogy itt levan irva :) Nagyon tuti volt!Én meg keresek tovább valami ujjat :)
Rob · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. július 18. 17:18
sziasztok,
Évi (23)-ról van valami infótok? előre is köszi :)
alapfok · Újonc (15 hozzászólás) · 2010. július 18. 14:38
Réka(26) a hirdetése alapján házhoz is megy.
Dani · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. július 18. 12:01
Tündérke már elég régi motoros a szakmában.l Tündérke,vagy Fruzsina.Vagy 19 éves,vagy 20.Volt idő mikor 3 hirdetése is aktív volt a VL.en.Volt néhány művészneve a művésznőnek,és a haja is vörös volt néhány hónappal ezelőtt.
Dani · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. július 18. 11:47
"krisztián (Hirdető) - 2010. május 31., hétfő 13:03Moderálásra küld Válasz
DEBRECENBEN jÁRTAM ÉS VOLTAM A GINGER NEVŰ 22 ÉVES LÁNNYNÁL....SRÁCOK OLYAT MÉLYTORKOZIK HOGY ESZMÉLETLEN !!!!nAGYON KELLEMES VOLT! Neki nincs arcos képe fent de nem csalodtam az arcában sem de a szájában meg főleg nem :)"
A pozitív tapasztalotok fórumban találtam erre a "szakvéleményre" De amikor a névre klikkeltem,(hirdető)kiváncsiságból,feladta Ginger adatlapját!:)))))Na ez az évszázad legnagyobb lebukása!:)))))