Jut eszembe a Víztoronnyal srégen szemben van egy másik szemüveges csajszi is, bár Ő jelenleg nem hirdet de aki nagyon akarja eltudja érni!
Jut eszembe a Víztoronnyal srégen szemben van egy másik szemüveges csajszi is, bár Ő jelenleg nem hirdet de aki nagyon akarja eltudja érni!
Sajnos a hirdetéseket használták fel a képekkel! A képeken lévő szolgáltatók jók voltak!
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan hirdetőket, akik jeleskednek a mélytorok tudásban? Esetleg kiemelkedő a francia nyelv ismerete? :D
21 fotó a hirdetésben, szemüveges a csajszi. A Pontos címet megmondja ha bejelentkezel! :D
Nevet, neveket is tudnál mondani? :)
Van!
Sziasztok, pár évente felmerül a kérdés, most én teszem fel: nem tudjátok, mostanában van hirdető a Fényesudvarból? Előre is köszönöm!
A képek nehezen tudnák fedni a valóságot, mivel nagyjából 8-10 éve kezdtek hirdetni velük-és már akkor is kozmetikázva volt kicsit a koruk. Nagyon nem szép dolog, bár durvább jelzőt is megérdemelne ez a fajta megtévesztés. Egyébként akkoriban ár/érték arányban teljesen vállalható volt a csapat-mielőtt évekre eltűntek. Hogy a lányok ugyanazok maradtak-e vagy csak a hirdetések lettek újra felhasználva, azt nem tudom, mert évek óta nem voltam náluk.
Ha van a hölgyhöz elérhetőség, én is szívesen venném, ha megadnád akár privátban is. Köszi.
Sziasztok.Meg Izabella 27 .A Szőke nagy darab csaj pattanásos az arca tetko napsugár.Csapó utcán rendel.
Bluelle.....de nem hirdet
szia
camilla barátnője :)
ha lesz ez egyik lesz a másik is :)
Sziasztok
Dolce masszázsról tud valaki infót? Legutobb valami más néven hirdetett de jóideje nem látom.
Kanosbéla, sikerült megtalálnod a néger lányt? Vagy bárki aki tud ilyenről. Ne legyetek önzőek, ne tartsátok vissza az infót! :-)
Szia.No para normális és vállalható a csajszi.Van NF .Nekem már engedi a NFVSZ ba is igaz tőbbszőr voltam nála.
Úgy tűnik eléggé megosztók a Melanie-vel kapcsolatosan írottak. Ami nem baj, inkább azt tartom furcsának, hogy senki se vállalja, hogy pozitív véleményt írjon le a lány viselkedéséről, teljesítményéről. Miért is burkolódznak sötétbe azok, akiknek nem tetszik a kritika? Írom mindezt úgy, hogy nekem határozottan esetem a leányzó a képei alapján, de az önszivatást (se) szeretem.
Szia!
Dóri30=Lina25, nekem legalábbis ugyanaz a pocakos hölgy nyitott ajtót mindkettőnél, távoztam is azonnal. A képek nagyon nem fedik a valóságot!
Valamivel védekeznie kellett! Csakhogy a kritikus bejegyzést sokan lájkolták, feltehetően olyanok is, akik már jártak fürdőszobában, és senki sem fogalmazott meg ellenvéleményt! Így a vélemény nem egyetlen "büdös" vendég véleménye! Ha tényleg "egyetemista" lány, akkor talán másfajta viselkedés lenne várható.
jol látod ugyan az! 40 es molett nő fogad teszi a dolgát de nem korrekt így
Ebben az érdekes, hogy felhívtam, érdeklődtem a szolgáltatása iránt, és csak úgy mellékesen megkérdeztem, hogy mi a véleménye a kritikákról. Gőze sem volt róla, hogy miről beszélek, majd többszöri beszélgetés után rávezettem, hogy hol olvashatja el. Tehát a kérdésem elsősorban azokhoz szólna, akik a napokban látogatták meg, hiszen most már ismeri a kifogásokat. Igaz az volt a válasza, hogy akik írták, azok részeg, büdös, koszos bunkó emberek voltak, akikről ő is akart posztolni, csak megelőzték (megj. abban előzték meg, amiről nem is tudott) érdekes. Kár érte, mert egyébként csinos nő!