Üzenőfal

Ameli · Újonc (11 hozzászólás) · 2014. december 02. 17:35

Sziasztok kedves mosonmagyaróvári vendégek december 5-én délutántól leszünk barátnőmmel december 7.ig városotokban szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyot! puszi Amelli.

Kriszta25 · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. december 17. 08:39

Kedves Mindenki!:)

Elnézését kérem mindazoknak akik a múlthéten és ezen a héten próbáltak elérni de mint ahogy tapasztalhattátok sajnos nem voltam elérhető:(!Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!:)Mától elérhető vagyok!Tisztelettel:Kriszta

Ui:További kellemes és szép napot Nektek!:))))

Ivett24 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. január 06. 20:15

Minden kikapcsolódni vágyó urat szeretettel várunk :)

Ivett és Jázmin

LadyBlack · Újonc (0 hozzászólás) · 2015. január 17. 18:38

Fergeteges sexparti ma este nálunk!!!

Szeretettel várunk benneteket !

Lady Black

Viki

Amanda1990 · Újonc (0 hozzászólás) · 2015. február 15. 01:29

Tisztelt Uraim!

Mint észre vettétek a héten nem voltam elérhető. Szerdán érkezem vissza Győrbe! Mindenkit szeretettel várok! Puszi: Amanda

Ivett24 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. február 17. 10:52

Mától ismét várok mindenkit Pécsen szeretettel :)

Gyere kapcsolódj ki velem :)

gezemyce · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. február 19. 07:12

Kedves vendegeim 02. 19 es 20.an  csak delutan leszek elerheto. Puszi

Törölt felhasználó · 2015. március 18. 13:30

Kedves Vendégeim! Jövő héten Húsvéti meglepetéssel várlak benneteket! ( Nyilván nem piros tojást kaptok (azt én szeretnék minnél többet látni :-)) ) Meglepi Nektek is jár,hálám jeléül! Csókollak Benneteket : Meryll

kerol22 · Újonc (0 hozzászólás) · 2015. március 18. 17:50

Sziasztok Kerol vagyok ismet kecskemeten a belvarosban varom regi es uj vendegeimet.non-stop.valtozatlan *rakkal.csok Kerol

Viki36 · Lelkes újonc (6 hozzászólás) · 2015. március 19. 07:48

FORRÓ FR*NCIÁS FINOMSÁG!  FANTASZTIKUS SZEX !  MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!!   SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!!

Viki36 · Lelkes újonc (6 hozzászólás) · 2015. március 24. 08:38

FORRÓ fr*nciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!!

Ivett24 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. április 01. 18:10

Kedves mindenki :)

Ismét elérhető vagyok,várlak titeket szeretettel.

puszi

Viki36 · Lelkes újonc (6 hozzászólás) · 2015. április 01. 20:52

FORRÓ fr*nciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!     PUSZI:VIKI

Viki36 · Lelkes újonc (6 hozzászólás) · 2015. április 03. 10:23

FORRÓ franciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI! PUSZI:VIKI

Törölt felhasználó · 2015. április 03. 14:06

Kedves Vendégeim!

Vasárnap kivételével a Húsvéti Ünnepek alatt is elérhető leszek!De vasárnap is este már kereshetsz!Finomságokkal várok mindenkit szeretettel Gabica!

Viki36 · Lelkes újonc (6 hozzászólás) · 2015. április 05. 10:12

Áldott kellemes húsvétot kívánok, minden kedves vendégemnek,és minden hirdetőnek!  Üdv:Viki

Törölt felhasználó · 2015. április 06. 06:07

Áldott ,Békés Ünnepeket Kívánok minden vendégemnek és minden hírdetőnek!Gabica

Törölt felhasználó · 2015. április 10. 13:18

Kedves régi és leendő vendégeim!:)

KEDDTŐL ELÉRHETŐ VAGYOK!:)  SOK SZERETETTEL VÀRLAK TITEKET!!!:)

Viki36 · Lelkes újonc (6 hozzászólás) · 2015. április 11. 08:50

FORRÓ franciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!! PUSZI:VIKI

Ivett24 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. április 13. 15:31

Üdv mindenkinek :)

Várlak titeket ismét szeretettel :)

Téma indítva: 2010.02.25., 903 hozzászólás összesen