Sziasztok!
Segíteni szeretnék minden hírdetőnek,én is az vagyok!
Van egy "Úr",aki ennek az oldalnak a konkurenciája,illetve annak adja ki magát a telefonban.
Engem pár nappal ezelőtt hívott,innen tudta meg a tel.számom,majd rám eröltette magát,végig sem hallgatva,hogy Ő másnap eljön hozzám "csekély" 10 ezer forintért több helyre is fölteszi a hírdetésem.
Mivel nem adott esélyt sem arra,hogy közöljem vele nem aktuális,kaptam tőle egy sms-t amelyben ez állt:nem szeretik a kamusokat,és amiért nem voltam hajlandó 10 ezret fizetni neki,illetve egyáltalán a lakásomba sem engedtem be,ezért Ő majd fogja és negatív véleményt ír rólam,hogy lássák a partnerek.Ez ma meg is történt bár azóta lekerült a hírdetésem!
Na,de kérdem én,egy telefonos hangból honnan tudjuk mi azt megítélni,hogy valóban szerkesztő-e vagy csak egy szélhámos!
Azt mondta nekem,hogy járt már itt Miskolcon,a lányokat lefikázta mert nem csak én,hanem a többi lány sem állt vele szóba.
Nem véletlen!!!!
A pasi pesti (elvileg)de járja az országot és itt vadászik a lányokra!!!
Megadom Nektek a számát,aki teheti kerülje hacsak nem akar mínusz 10 ezerbe kerülni illetve azt gondolom,hogy akik itt hírdetnek az nem véletlen,hiszen én is meg vagyok elégedve ezzel az oldallal,biztos,hogy nem váltanék!!!
A szélhámos száma: 0670/630-4054.
Remélem segíthettem Nektek!!!!!
További szép estét mindenkinek.