Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Elvi39 · Újonc (2 hozzászólás) · 2023. július 11. 19:49

Nagyon kedves vagy! 🥰De el sem mentem Debrecenből igazán, csak másfelé sodort az élet egy időre. De örömmel várom vissza a kedves Vendégeimet majd, csak nincs helyem még a nyáron, és pihenek. Köszönöm az érdeklődésedet! 😘

lick · Újonc (37 hozzászólás) · 2023. július 12. 12:53

Az év híre!

Grego1 · Újonc (3 hozzászólás) · 2023. július 12. 17:01

Sziasztok! Uj vagyok és meg sosem voltam egy hölgynel sem. Kit ajánlott meglatogatni az 50es korosztalybol? Es mennyi az esély hogy ismerősbe fut az ember? 

Lacibetyár · Újonc (186 hozzászólás) · 2023. július 12. 17:50

Ha Nándi sogor az egyetem sgútra téved, akkor nagy valószínőséggel Ninetthez megy látogatóba zsákot üríteni és szórakoztatni.

kun · Tag (288 hozzászólás) · 2023. július 12. 18:20

Vagy Henihez 😀

Lacibetyár · Újonc (186 hozzászólás) · 2023. július 12. 18:32

Heni már nincs ott....

nem is is hirdet

Lacibetyár · Újonc (186 hozzászólás) · 2023. július 12. 20:57

Üdv Testvérek!

https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/ekszer-viki/vEy

Valaha volt már valaki, akinek felvette a telefont? Minek hirdet, ha csak  törzsgárdának enged belépni az ohjektumba? Adja meg nekik a magán számát, majd ő keresi az ügyfeleket, amikor debrenceben lesz egy sporolós üzletben való vásárláskor a derék hátán. :D

Próbáltam különböző időpontokban, 10féle telefonszámról, de soha nem méltatót még arra sem hogy visszahívjon, vagy elnézést kérjen de nem tud fogadni.

Ennyire tiszteletlen, akkor írja ki, hogy csak azt a 10-15 vendéget fogadja, akit az elmúlt 2 évben megismert...

Szívesen várok tanácsokat privátban.

Köszönöm szépen

sziasztok

kun · Tag (288 hozzászólás) · 2023. július 12. 21:40

Pár napja mintha láttam volna... Hát nem vagyok törzsvendége 😀

Alexan · Újonc (186 hozzászólás) · 2023. július 13. 00:13

A hírdetés nem az újjaknak szól.Felesleges próbálkozni is.Én sem jártam szerencsével.Mi csak nézegethetjük,hogy vajon milyen nő lehet a drága Viki.Nem szagolhatjuk meg a tubáját.

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2023. július 13. 02:42

Bár nem tőllem de kaptál választ! :D

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2023. július 13. 02:51

Mint írva van "nem futószalagon" !! Nagyon figyel a hölgy a minőségre!

És mivel korlátozott időkeretben van jelen nem kell csodálkozni azon, hogy csak azokat fogadja akikkel Ő is jól érzi magát. 

Aműgy nagyon csinos dekoratív Nő a Viki.

Lacibetyár · Újonc (186 hozzászólás) · 2023. július 13. 07:25

Nándi Te szerencsés vagy, mert az indulásnál ott voltál, és azon kevés vendégek közé tartozol, akit Viki a bizalmába fogadott.

Így volt szerencséd meglátogatni ill. ha lehet akár máskor is elmenni hozzá..

Úgysem látogatod, add át nekem a jogot a hölgy felkereséséshez

zandras · Tag (180 hozzászólás) · 2023. július 13. 09:57

Kézcsók! Nagyon örülök ! Hely-hely ha hamarabb jelentkezel............. puszi Z

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2023. július 13. 16:40

Nem igazán értem mit is akarsz!

Értelmezd a hirdetést!

Sok bagarolt ettél, illetve nem az idén és nem a napon barnultál!

Van még kérdés?

slimjohn · Újonc (79 hozzászólás) · 2023. július 13. 17:13

Megbízható, kedves "kollégák" ajánlása nyomán hívtam fel tegnap az Anita (29) nevű hirdetőt, s ma délutánra kértem időpontot egy látogatásra. Fel is jegyezte, s kérte - a szokásos protokoll szerint - hogy félórával a megbeszélt időpont előtt hívjam majd, s erősítsem meg a látogatási szándékomat. Ezt én megtettem - VOLNA - s 35 perc alatt 6 vag 7 alkalommal hívtam, de a lány nem fogadta a hívásomat. Ez egy végtelenül inkorrekt eljárás, arra tudok gondolni, hogy a pénzéhség felülírta az ígéretét. Feltehetően egy rögtön érkező vendéget fogadott inkább és lesajnálta a megbeszélt előjegyzésemet.

Inkorrekt, átverős, lehúzós szolgáltatóból túlkínálat van városunkban, s igen sajnálatos, hogy egy rendesnek mondott lány is így bánik egy bejelentkező vendéggel. 

Anita! Csak "megköszönni" tudom, hogy elcseszted a délutánomat, a mai nap hátra levő részére a hangulatomat. 

Alexan · Újonc (186 hozzászólás) · 2023. július 14. 00:13

Ez van.Nem lehet mindenkinek jó a hölgy.

Alexan · Újonc (186 hozzászólás) · 2023. július 14. 00:26

Személy szerint nem csípem,ezt a "hívj fel a randi előtt" verziót.Ugye van olyan szituáció,amikor nem illik a telefonnal bíbelődni a hölgynek,hisz az aktuális vendéggel kell foglalkoznia.Ez  ugye lehetetlen feladat,hogy egyszerre két fele figyeljen!Ha meg bejegyzett,akkor adja a címet és ott a helyszinen felhívom.

Bizalmi elven működik ez az üzletág.

Anitában én még bízok,hogy nem ilyen a hozzáállása.

D3n3S · Újonc (8 hozzászólás) · 2023. július 14. 08:15

Köszönöm szépen a választ bárkitől is jön jól jön 😁

Bárki · Újonc (7 hozzászólás) · 2023. július 14. 09:10

Kedves Urak!

Nem tisztem védeni Anitát, én is beszéltem vele tegnap és mondta, hogy nem biztos a randi mivel sok személyes dolog jött közbe neki.

Egy kedves vidám jó kedélyű jó indulatú hölgyről beszélek.

Biztos vagyok benne, hogy a vele töltött következő randin kárpótolni fog ezért a félreértésért!

😊

Kis csávó · Lelkes újonc (222 hozzászólás) · 2023. július 14. 16:06

Az Anita29 biztos hogy nem lehúzós átverős csajszi. Van most tény egy kis problémája,dolga,mint bárkinek lehet,ami sos be jön. Annyi igazság van ,hogy ha fel ír megbeszélt időpontra, legalább egy sms- t írhatna burkoltan. De nekem a Debreceni hölgyek közűl No1...!!!!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 21382 hozzászólás összesen