Én nem kezdem hogy "kedves"....
Tehát kezdem újbol:
Te rettentően irígy hirdető röviden: egy igazi F*SZ!!!!!
Lényegtelen hogy van-e tapasztalat,vagy sem,de ha annyira érdekel van tapasztalat elegendő.
Nem ismétlem NEM beszámolónak szántam ezt a pár sort,csak pozitív észrevételnek,de ezt észre kellett volna venned miközben valószinüleg betűzve olvastad(többet nem nézek ki belőled) rövidke észrevételemet.A fórum nem csak arrol szól hogy hosszú szaftos beszámolókat írjunk,miközben a magadfajta( jobb hijján) fényezi rá a pisztoját,hanem pozitív és negatív tapasztalatok mondat formájában való leírására is szolgálhat.Mindez pontosan azért van hogy ne fussunk rá a kellemetlen alkalmi partnerekre.
Ha úgy gondolod hogy "önreklám"az egész akkor szolj ha ugy gondolod és rábukhatsz arra ami Grétinek nem hinném hogy lenne,és rájösz közben hogy nem ugyanazon egy személy vagyunk.
Nem tudom mi baj volt a modorával....igazábol nem is érdekel!
10/10???.....ha téged kellene pontozni szerintem közelebb lehetsz a 0-hoz mint az 1-hez.Az hogy Neked valami oknál fogva nem jött be az ottlét ráadásul ilyen formában közlöd senkit nem érdekel.
Ha nem tetszik nem olvasod el!
Nem kötelező!!
Végezetül azért szerintem mindenki kíváncsi lenne a "Fustos" által feltett kérdésre mi is a válasz?????
Először és utoljára süllyedtem le a szintedre,és válaszra méltattam egy ilyen jelentéktelen kis senkit!
Szép estét!