QCpassed! Valahogy egyoldalúnak érzem a megközelítésedet.
Az, hogy a lányok is emberek és ennek megfelelően kell velük bánni ez normális emberben fel sem kéne hogy merüljön. Ez evidens.
Induljunk ki abból az ideális helyzetből, hogy mind a leányzó mind pedig az őt felkereső férfiú pszichésen és erkölcsileg egészséges. Értem ezalatt, hogy pl. egy igazságügyi elmeorvos szakértő az egészséges kategóriába sorolja mindkét embert. Egyéb esetekről ugyanis már pszichológus segítségével kéne beszélgetni.
Szóval az általad említett dilemmát szigorúan ü.z.l.e.t.i szempontból kéne figyelembe venni.
Szó sincs itt arról, hogy a bérleti időszakban a nő a tulajdonomba kerül vagy arról, hogy a nő feledkezzen meg arról, hogy ez egy ü.z.l.e.t! Semmiképpen. Mindenki tudja azt, hogy mi a dolga!
Először is: Az adott nő csak abban az esetben kezdjen el s.z.o.l.gá.l.t.a.t.n.i ha erre képes mind testileg mind lelkileg!
Az ü.z.l.e.t.i. szempontok pedig a következők kéne legyenek:
Amit leír a nő a h.i.r.d.e.t.é.s szövegében az legyen korrekt, konkrét és a számára betartható.
Írja le, hogy ápolatlan pali nem mehet hozzá stb.
Vegyük az én esetemet amit meg is írtam itt Ritus18 -al kapcsolatban: mézes-mázos szöveg (hatalmas élvezet, erotikától túlfűtött test, érzékek birodalma stb.) a h.i.r.d.e.t.é.s szövegében. Amikor pedig ott voltam akkor csak egy bénult nőt találtam aki undorodott tőlem. n.yol.c .p.e.rc. u.t.án e.l.jö.t.t.em annyira ciki volt nekem a szitu.
(megjegyzem: soha nem bántak velem így a lányok pedig igen finom hölgyek társaságát élvezhettem már)
Nem kellene semmi trükk! Le kell írni konkrétan a nőnek, hogy mik a feltételek az MT-k pedig ez alapján döntsenek.
Talál.koz.áskor pedig mindenki tartsa be a szabályokat.
És a lényeg: Igen komoly ös.s.zege.ket fordítunk erre a hobbira és jogos lenne az elvárás a normális s.z.o.l.g.á.l.t.a.t.á.s.r.a.!