Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 10. 22:09

Welcome! Bárhogy is volt, de most megleptél. Amit írtál így van jól összefoglalva, nincs a háttérben összeesküvés-elmélet, csapda, stb. Ez van, el lehet fogadni, vagy sem. Amit írtál, az nagyfokú józanságra és korrektségre vall.

Az írásod második része pedig legyen fontos mind az MT-knek, mind a sz olgá ltató knak.

Köszönöm.

Üdv

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 10. 22:16

Erről beszéltem.

Semmi gond, ismerem a jóakarót, aki szintén jól informált, mint te. Bár sosem látott...

Lényeg az, hogy örülj a sok vendégnek, hadd pörögjön a biznisz.

Üdv

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2012. október 11. 08:26

Helló Gróf!

Már bocs, de eddig nem ez ment? Teljesen mindegy, hogy kiről írsz és mit, úgyis betámadják, mert valakinek nem fog tetszeni! Másik oldalról pedig miért is garancia az, hogy mondjuk valaki őstag itt, hogy nem fog kamus beszit írni? Szerintem semmi köze a két dolognak egymáshoz. Ráadásul lejáratni alapvetően pozitív beszámolóval is le lehet, csak úgy kell fogalmazni, és azt kell kiemelni, amit...

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. október 11. 18:44

Ezt ***moderálva***! :-)

Mert***moderálva***vagy te, és nem vetted észre, hogy egy úrinővel van dolgod! Elnézést, Elvira.

metroman_ · Újonc (34 hozzászólás) · 2012. október 11. 20:05

Szerintem hagyjuk már ezt az Elvira témát. Kezd már uncsi lenni.....

Inkább mondjon valaki valami infót Berni(24), és Kata(30) nevű versenyzőkről. Most rájuk gerjednék szívesen. Katának az a csókra( vagy valami másra :P ) csücsörödő szája nagyon izgató.Szívesen megpróbálnám.Ő lenne az elsőszámú célpont. Illetve ha valamelyikőjük átkeresztelt menyecske és más néven van infó róla azt is szívesen venném.

Köszi

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. október 11. 20:36

Amikor előjön "rejtekéből" a pártatlan kommunikáció, akkor van itt az ideje a jelzőknek. Ez igencsak fájdalmas az én gőgös egómnak, de függetlenül attól, hogy mit gondolok rólad, ez most egy verbális főhajtás feléd.

Nagybráner · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. október 12. 12:44

Hali!

Egy kis infó!

A minap meg látogattam Viki (43) aki valójában inkább (63).

Most jött haza Angliából az elmondása szerint.( Gondolom takarítóként dolgozót kint)

A Je*ik*n rendel a tüdő szűrővel szembe.

A fran*ia az 10/5. Az aktus az csak egy nagy nyögdécselős, jajgatás 10/1.nem bírja ha rakják neki keményen. Egy nagy n*l*.

Nagy be csapásnak tartom hogy sajnos nem a valós élet korát írja meg, ( de nagyon sokan így csinálják) különben még a telefonálást se pocsékoltam volna rá nem hogy az időmet, s főleg nem a p*n*e*et.
Szép napot.

panama · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2012. október 12. 16:06

Hali!

Apróban hirdet egy csaj ilyen masszázsos néven mikor hogy 1177 a száma vége, volt már vele valaki?

elég amatőr feelinges a csaj, csak kéne róla valami infó:)

Almeronia · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. október 13. 11:50

Azért a figyelmetekbe ajánlom azt is,hogy ezért nagyrészt a k*r*sl*t is okolható,ha ezek után még is kész belemenni az *gyf*l.Nem csodálom,hogy csont náélkül meg merik tenni :) Nem jut eszetekbe az,hogy akkor a sz*lg*lt*t*s minősége is ezzel arányos?

Itt hirdető "20" éves lányok többsége is bőven maga mögött hagyta csikó kort.

A diszkrécióról meg annyit,hogy annál hülyébb dolgot nem is lehet tenni,minthogy a magánéletedről bármit is elmondj az ilyen hölgyeknek. Egy kis alkoholtól még az orvosok is minden személyes dolgodat kiteregetik mások előtt (tapasztalat)...

Ez a véleményezési mizéria is érthetetlen csak 100 %-osan pozítiv visszajelzés lehet igaz?Egy helyen többen rendelő hölgyek bizony megosztják az információkat a v*nd*g*kr*l ezt pedig női szájnak hívják.

Almeronia · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. október 13. 11:54

Eh,helyedben hanyagolnám :S Nem túl biztató kép,bár nem ismerem az ízlésedet :D

hamis · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. október 13. 17:21

Üdv!

Az lenne a kérdésem hogy ki vállal itt szűztelenítést,lányok közül,és mennyiért?

Almeronia · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. október 13. 17:31

Ki szeret helyett inkább az lenne a legjobb kérdés,hogy ki a legtürelmesebb hozzá. De ha rákeresel itt a fórumban talán ki dob egy pár érdekes dolgot.

hamis · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. október 13. 17:40

Talán igazad van a türelemmel kapcsolatban.Mellesleg most látom hogy rosszul írtam.

A kérdés helyesen,ki vállal illetve kinek van türelme hozzá,kedve?

Látom lányoknál nincs levelezési cím csak mobil szám.

Itt a fórumban keressek rá,hogyan?

copfos · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. október 13. 19:50

Hali!

Bessyröl tud valaki valamit?

dracula · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. október 13. 20:18

Viki ( 25) nél járt már valaki? Jó kis popója van a képeken, meg az alakja is bejön.   Esetleg még Gréti érdekelne...

dracula · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. október 13. 20:24

Viki (25) ről , Grétiről,   vagy Monáról tudsz valamit?  A három között hezitálok...

Átvertek · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. október 14. 17:25

Sziasztok!

Olyan embereket keresek , akit az elmúlt 3 évben megloptak,átvertek,becsaptak, akár az ügyfelek akár a hírdető lányok részéről.Értek ezalatt lányoktól ruhákat , készpénzt, telefont, LAPTOPOT, ékszert , ügyfelek részéről pénzt ill.értéktárgyakat stb. Konkrétan egy lányról van szó aki saját bevallása szerint országszerte főleg Budapest , Miskolc, Debrecen és környéke több helyről napok akár hetek alatt ilyen értéktárgyakat tulajdonitott el.Magát jó színben feltüntető , akár betársult kolléganőként adva el , elhelyezkedett az ország több pontján helyekre és az ott dolgozó lányok bizalmát elnyerve különböző módon lopott. A lány külseje : kb 160 magas, sötét félhosszú ill. hosszú hajú, sötét szemű jól kommunikáló 19-23 év közötti lány. Ezen az oldalon sok városban (igaz arckitakarással) d*lgozott. 

Kérek mindenkit , akinél kárt tett ill. sérelem érte jelentkezen a megadott e-mail címen ***moderálva*** további részletekről ott!

Köszönöm!

.. · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2012. október 14. 18:41

Ha hozzám érkezett a kérdés, akkor sajna nem. Mindkettőtöknek ezt kell válaszoljam, nem jártam még  kérdezett lányoknál.

Hátul au apróban hírdet egy lány: Fiatal, vagy igényes lány ismerkedne, vagy egyszerűen csak Crystal néven. A (régebbi )fényképei alapján full bombázónak gondoltam, szinte lázban égtem amikor indultam hozzá. A V é n kertben volt az óvoda? mellett. Amikor ajtót nyitott akkor ért egy kisebb hidegzuhany, mert jóval gyengbb volt a látvány, mint amire számítottam. De mivel már hozzászoktam és amúgy sem randinak tekintem maradtam. Hozzáteszem, hogy igencsak látszhatott rajtam, mert megkérdezte, hogy ő megfelel-e? A csaj elmodása szerint hobbiként egy állatmenhelyen segít, a lakás pont ilyen szagú volt. Zuhany nem kötelező. Mikor leütünk az ágyra bekapcsolta a TV-t, én kérdeztem, hogy tán nézni akarja közben, mire a válasz: csak, hogy szóljon valami. Igaz, az Animal Planet-t kapcsolta be, amin éppenrágcsálóírtó berendezéseket reklámoztak. Ez persze megadta az alaphangulatot. A csajnak mindene lóg. A melle mint valami vízzel teli kottongumi, még a segge is olyan puha, mintha a bőr alatt csak zsír lenne, az is a szarabb fajtából. Sikosítót nem vett elő, gondoltam akkor biztos élvezi a dolgot. Hát nem. Tök száraz volt, rövid erőlködés után rákérdeztem az előre beígért orális befejezésre. Ez alap. Ilyet viszont esküszöm még sosem láttam. Biztos összekeverte a farkamat egy csiklóval, mert a nyelvével nagyon gyorsan jobbra-balra próbálta ingerelni, ami inkább csodálkozást váltott ki belőlem, mint örömöt. Komolyan mondom, ennyire még nem szugeráltam magamat sosem, hogy sikerüljön "befejezni". Mindent egybevetve: szar. Akinek ellenvéleménye van, annak igen kíványcsi lennék a beszámolójára, de kötve hiszem, hogy van ilyen.

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. október 14. 20:22

Rákérdezhetek, hogy eme csodálatos élmény alatt neked lógott-e valamid? Az orr szót nem fogadom el. :-)

Laca@big · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. október 15. 14:26

Vivien (21) nél jártam a múlt hét folyamán, malompark környéke, szép, tiszta lakás, a hölgy nagyon szép, igazi barátnő feelingem volt, kedves, aranyos, jó kedve volt, amit nem is bántam. :) Mindennel megvoltam elégedve! Egyetlen negatívumot tudok megemlíteni, hogy a franciát gumival vállalja, de meg kell említenem hogy nagyon finom volt a franciája! Szép nagy cicik, nagyon formás popsika és szűk punci, nagyon jó volt.

Abszolút ajánlott a hölgy!

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen