Sziasztok!
Meglátogattam Elena(30)-at, íme egy kis beszámoló:
Egyeztetés telefonon korrektül ment, felvette pár csörgés után. Kedves hang, elmondta mi ***moderálva***i, egyeztettük az időpontot.
A helyszín panel de elfogadható állapotban belvárostól pár percre autóval vagy 15perc gyalog. Egy roppant csinos szexi alsóneműs szolibarna lány nyitott ajtót, már itt láttam, hogy jól választottam. A hölgy egyértelműen nem azonos Larával!
Ezt követően lecuccoltam, majd egy gyors zuhanyt vettem a fürdőben. A fürdő tiszta, törölközőt kaptam, tusfürdő is volt, no problem.
Rákérdeztem az ***moderálva***, de azt mondta ráér***moderálva****. Szoba enyhe félhomályban ahogy kell, majd a hölgy megszabadult a felesleges ruhadaraboktól. Hát mit mondjak, két ekkora hatalmas cicit még nem láttam. Finomak, lágyak, puhák, egyhén gravitálnak de még éppen nem lógnak. A lány bőre is nagyon finom puha, egyértelműen ő van a képeken is. A csók elvileg szimpátia alapján van, én rákérdeztem de csak mosolygott és megcsókolt, szóval ezt igennek vettem :)
Be voltam parázva mivel elsőnek mentem hozzá, meg amúgy is gázos napom volt, de gyorsan oldotta a gátlásaim. Csókolgatta a nyakam, arcom, mellkasom, majd olyan natúr fr*nci*ba részesített, hogy már ott majdnem eld*rr*ntam. Aztán egy kis 69-ben folytattuk, finom kellemes p*nc*ja van, semmi sz*g vagy ilyesmi nem érződött. Nem nagyon akartam húzni az időt mert már éreztem, hogy be kell hatoljak úgyhogy pont jókor kérdezte, hogy h*zh*t e v*gyvédelmit. Majd mivel már eleve adott volt a póz meg én is szeretem finoman belecsücsült a sz*rsz*mba. Közben a hatalmas cicikkel folyamatosan játszottam, a cicik amúgy az egész együtt lét alatt végig az arcom előtt voltak :)
Nem is bírtam sokáig, beled*rr*ntam a p*nc*ba, mondjuk nem kellett volna tele t*rr*l odamennem akkor talán tovább bírom :)
A fél időt kitöltöttük így is bőven.***moderálva***.
A lakásban t*bb*n vannak de se másik lánnyal se vendéggel nem találkoztam, hangokat se hallottam.
Felöltöztem, puszival és mosollyal elköszönt tőlem, ahogy én is tőle.
Összeségében kellemes volt az egész, nagyon szexi a lány és kívánatos. Ha ő volt Diaz is akkor sokat fogyott a régebbi önmagához képest mert Elena nagyon csinos, nem mondanám teltnek. A cicik azok hatalmasok de az nem is baj ugye :)
Mindenképpen vissza megyek még egy revansra, meg aztán nem akarok úgy járni vele mint más lányokkal már jártam, hogy mire kitaláltam, hogy vissza megyek már nem hirdettek.