Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
30as pasi · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. december 13. 17:28

Sziasztok !

Most voltam Debrecenben mélytorkos Csengénél de nem vesztettem volna sokat ha kihagyom! Az egész egy átjáróház és régimódi bútorok,igénytelen fürdőszoba. Érdeklődésképen kinéztem pár lányt és azokat felhívtam és az volt a fura hogy beszéltem 15 lánnyal kb. és ebből 10-nek ugyanaz volt a hangja.Ezután megnéztem mégegyszer a lányokat és láttam biztos egy helyen dolgoznak és a Madame kezeli a telefonokat,ezért volt mindig ugyanaz a hang, hangsúly, hanglejtés(néhány közüllük:MÉLYTORKOS CSENGE,KINCSŐ,FORRÓVÉRŰ NIKI,POPÓKEDVELŐ VANDA,REBEKA) Az időpontegyeztetés nehézkesen ment... Nem ajánlom őket senkinek!

30as pasi · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. december 13. 17:37

Meli cica 24, magas és a van mit fogni rajta kategória :) Ajánlom :)

Kobak · Újonc (28 hozzászólás) · 2012. december 13. 19:04

*** Kérjük a Hirdetők egymás lejárításának mellőzését!!! ***

Üdv!

Senkit ne zavarjon,hogy a Stella,meg Laura az nem igazán új "husi" a városban,hanem a hajdani Deby-Zita-Enikő-Sexy Csajok,meg ki tudja mennyi név a naptárból...Ugyanazok a lejárt göncök...hasonló fotózkodás!

Robogó · Újonc (46 hozzászólás) · 2012. december 13. 23:18

Ok 30 as pasi,nem megyünk,mert régimódiak a bútorok:)

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 08:07

Kedves marcus80 kiváncsi lennek a te nagymamádra nem tudom és nem is értem miért akarsz lejáratni,én nem bántottalak még soha meg,de te mindenkiben találsz valami kifogást.pl:lány c..ány,büdös a p..cia lóg a melle,lehúzós nem sorolom tovább.Igaz vannak tőllem jobbak és vannak tőllem roszabak elismerem.de ennek ellenére nem haragszom rád te neked ez a dolgod.Én kérek bocsánatot hogy csalódást okoztam neked.Boldog Karácsonyt.DIDÓ a nagyi.

Meli Cica · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. december 14. 08:19

Köszuönöm a beszámolót és örülök hogy jól érezted magad :) De miért küldték moderálásra a hozzászólásod? :( puszi: Meli

Meli Cica · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. december 14. 08:21

Köszönöm a kedves beszámolót, örülök hogy jól érezted magad! puszi: Meli :)

pajkos55 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. december 14. 10:47

Sziasztok a Szexi-Dögös nő röl valakinek valami infója????  

pajkos55 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. december 14. 10:49

30 as pasi   a forróvérű nikinél is voltál??  nekem bejön a lány ő milyen???? köszi az infót.

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 11:32

Bocsánatot kérek a ronda testemér kedves markus80.DIDÓ a ***moderálva*** nő Debrecenben.

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 11:41

Navigátor köszönöm neked hogy én csak arra vagyok jó hogy leszokjanak róllam.DIDÓ a nagyi.Reméllem a marcus80 már ***moderálva*** magát tőllem.A héten nem is volt már vendégem.

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. december 14. 13:01

Kedves Didó!

A nagyim meghalt pár éve, de mivel ő 86 éves volt nyilván nem lehet egy lapon említeni veled.

Másrészt én pont nem szoktam mindenkit szapulni, nyugodtan olvasd vissza pár hsz-em.

Nekem Te nem jöttél be, én csak leírtam a véleményem objektíven. Nem lehúzás és fikázás volt a célom. Láthattad, hogy azzal kezdtem a mondandóm, hogy ***moderálva*** rendben volt. Talán ebben a korban már lassan el kellene gondolkozni azon, hogy ezt a ***moderálva*** hanyagolni kellene. Mondjuk nem tudhatom mekkora a ***moderálva***, ez csak az én véleményem.

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 13:13

De te ne szabd már meg nekem hogy meddig miért csináltad már hét éve azt mondták hogy nekem nem annyi

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 13:14

És még itt vagyok miért bántasz??????????

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 13:22

Miért nem montad a szemembe mikor nállam voltál 

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 13:26

Várom vlaszod 

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 13:33

Várom vlaszod 

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 13:53

Nos én bocsánatot kértem de te nem válaszoltál.

Törölt felhasználó · 2012. december 14. 13:55

TE hány éves vagy???????

snoopy · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2012. december 14. 14:05

Szexy Niki (30):

Kis panellakásban egyedül fogad, el lehet lazulni. Csinos, ápolt, vékony nő, a képeken ő van, cs*csm*niásoknak nem ajánlom. Egy kis negatívum, hogy a mosolya nem tökéletes, de nem vészes. Nagyon normális, közvetlen, rögtön szót értettünk. Tiszta törülközőt ad, friss lepedőt terít az ágyra, majd együtt irány a zuhany. Szépen megmosdat, megtörölget, hibátlan.

Kis olajos csúszka, ráhangolódás, finom kézi ***moderálva***. Ezután már nincs pardon, nagggyon jó a fr*ncia, az én ízlésemnek totál bejövős, mindent m*gny*logatós, nem s*etős. A szex is rendben van, odateszi magát, figyel a partnerre.

Elrepül az idő, majd újra lezuhanyoz, hogy ne maradjon sehol olaj, én ezt az odafigyelést még sehol sem tapasztaltam.

Nekem ez az, amire azt mondom, hogy ***moderálva***.

A beszámoló szubjektív véleményt takar, de személyes tapasztalatokon alapul.

Előre megírom a válaszaimat a kötekedőknek:

- Pedig tényleg így volt, akár hiszed, akár nem.

- Nem vagyok ***moderálva***, nem tudom honnan veszed.

- A tiédet!

:D

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen