Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. december 17. 16:22

"Kérjük az önreklám mellőzését!" :)

pajkos55: Az a lényeg, hogy akiknek már nem megy úgy a szekér, váltanak. Különböző okokból. Persze aki rendszeresen olvassa a fórum érdemi hsz-ait az nem fut bele kellemetlen szituba. Keress rá a nevekre itt a fórumon, és ha nem találod akkor átneveződött, elutazott...stb. Vannak itt azért megbízható lányok is! Kérdezz!!!

giovanni66 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. december 18. 08:21

Szia. Én elmennék hozzád, már régóta nézegetlek ha hangosan *lvez*l *l!

Meli Cica · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. december 18. 09:06

Nem fogsz csalódni!!! :)

pajkos55 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. december 18. 09:10

Drága Meli Cica te pnt hogy nem vagy friss.Ezt kívételesen tudom Jártam nálad mannó akkor is ezek a képeid voltak fent. sajnálom,hogy valóban hazudnak a lányok,tisztelet a kivételnek... Dr kia a kívétel????

pajkos55 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. december 18. 09:10

Köszönöm a felvílágositást ,de akkor kik a rendeslányok. ????Köszi tippeket.

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. december 18. 09:32

:) Meli cica jobb lett volna ha nem írsz..

degye75 · Lelkes újonc (90 hozzászólás) · 2012. december 18. 11:03

Ne bántsátok Melit, ha van kedves, korrekt lány itt Debrecenben, az Ő. 

degye75 · Lelkes újonc (90 hozzászólás) · 2012. december 18. 11:04

Bocs a szóközökért. :-)

Meli Cica · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. december 18. 13:17

1 hónapja ***moderálva***, sose ***moderálva*** ebben a városban sehol, addig amíg nem voltál most nálam élőben és nem néztél a szemembe, ne írj valótlan dolgot!!!!!!A KÉPEIMEN RAJTA VAN A DÁTUM HOGY MOST KÉSZÜLTEK!!!! köszi....

pajkos55 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. december 18. 13:34

Az egy hónapos csaj ebben a ***moderálva*** nem frrrrisssss :( bocsi.   Honnan gondolod hogy nem néztem már a szemedbe??? mert ha máskép akarom értelmezni az írásod  akkor 1 hónap alatt nem volt egyetlen egy vendéged :D .-és onnan tudod hogy nem ismersz. magadat járatod :P  A képek dátumát meg hadjuk. de azért sok sikert neked.Én többet bíztos nem megyek hozzád. Köszönöm

Meli Cica · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. december 18. 14:16

Te írtad hogy jártál nálam annó...Ja igen neked lehet az 1 hónappal ezelőtt az annó... Erre írtam hogy gyere most és nézz a szemembe, de tudod mit!Inkább ne is gyere így hogy rágalmazol ok nélkül és alaptalanul!!!!!!!

Meli Cica · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. december 18. 14:16

köszönöm! :)

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. december 18. 14:29

Telefonon érdeklődtem Meli Cicánál. Kedves a hangja és korrektül tájékoztatott. Az időrendje számomra nem annyira kezdvező, de ha meg tudom oldani akkor meg fogom látogatni.

pajkos55 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. december 18. 15:27

Ne haragudj Meli cica aki nem uj lány!!! Nem rágalmaztam csal leirtam a tényt. ennyi erővel az is új lány aki évek óta ezt az ipart üzi max az adott érdeklődő nem volt nála neki biztos uj vagy.  

pajkos55 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. december 18. 15:31

Nem kell véde a hölgyet én sem írtam rossz komentet a sz*lg*lt*tásáról,csak a nem korektségét szóltam meg. De nyilván nem ő az egyetlen próbálkozó lány hisz ***moderálva*** értem én. Mert ahogy elnézem a vl sok sok lány van itt aki még cifrább mint Meli.   Én a témát lezárom nekem te már nem vagy új. de még meggondolom hogy meglátogatlak és akkor kibeszéljük.

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. december 18. 15:53

Én nem védeni akartam :) Egyszerűen csak felhívtam (első alkalommal) és érdeklődtem. Telefonban korrekt volt, nyilván amíg nem megyek el hozzá mást nem tudok írni.

snoopy · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2012. december 18. 16:42

Napsugár 22 nem hagy nyugodni..  :)  Valaki tudna részletesebb beszámolót írni??

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. december 18. 20:11

Sziasztok!

Sikerült eljutnom Meli Cicához. Egy magas nagyon csinos és széparcú lányról van szó a lánglovagok bázisához közeli helyen.

Picit elfogult vagyok mert pont a zsánerem a hölgy, úgy is mondhatnám, hogy barátnőmnek elfogadnám azonnal akár.

Szóval nem ragozom tovább mert reklámnak nézik egyesek. Annyit mondanék, hogy a ráfordított befektetést maximálisan megérte! Ő az első akinek még inkább adtam volna egy kis extrát a végén.

Köszönöm az élményt Melinda!

pantele · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. december 19. 10:49

Hello!

Tudtok ajánlani valakit aki csinál porsztata masszást.

Ki szeretném próbálni.

előre is köszi

Meli Cica · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. december 19. 15:33

Szia! :) örülök hogy jól érezted magad velem :) :) puszi

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen