Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2012. december 26. 11:19

de most mit irtam amit moderálni ...

zandras · Tag (180 hozzászólás) · 2012. december 26. 11:41

Bezzeg egy kamu képet napokig nem tudtok levenni.....

Robogó · Újonc (46 hozzászólás) · 2012. december 26. 12:08

Niki 25-ről valakinek infó?

Törölt felhasználó · 2012. december 26. 12:09

nem tudom ki vagy de aki kimoderál ki az?

Törölt felhasználó · 2012. december 26. 12:15

Nem szólok bele. xd

Aki moderál, a Szerkesztőség, csak, hogy tudd...

Törölt felhasználó · 2012. december 26. 12:18

nos akor féljek Boldog KarácsonyT

Jeans00 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. december 26. 12:38

hí.Kiket tudnátok ajánlani?Fiatal kategoriában,akiben nem csalódik az ember.Előre is köszönöm

Sandro · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. december 26. 16:26

Sziasztok valaki adna infót a debreceni lányokról!Köszi

Törölt felhasználó · 2012. december 27. 16:22

SZeretném tudni ki irogat a nevemben,kérném hagyja abba.

Törölt felhasználó · 2012. december 27. 21:30

A wudu baba :D

Macur · Újonc (40 hozzászólás) · 2012. december 28. 02:31

Szerintetek Viki a francia tanárnő hány éve lehetett 43 éves, és ami durvább, HATVAN kilogramm...???? :D Egyébként, ez a nyíltan hülyének nézés sokadik éldája már kissé elveszi az ember kedvét az oldaltól... 

Törölt felhasználó · 2012. december 28. 10:08

Sziasztok!

Olvasom a kommenteket és szörnyűlködök. Azt gondoltam ez egy "normális" oldal. Nem lehet innen kitiltani azokat a hírdetőket akikről állandóan csak azt olvassuk hogy becsapják az embereket, más képeit használják stb. A Tisztelt Szerkesztőségnek lenne a dolga hogy ezeket tiltsa ki az oldalról. Persze tudom neki nem érdeke mert akkor honna jön a p*nz. Így meg lejáratja magát is ezzel a sok csaló hírdetővel.

A múlt héten én például Kingussal jártam meg. Délután beszéltem vele és elmondta mi mennyi és mik a feltételek. Mondanom sem kell nagyon unottan és elég flegmán válaszolt a kérdéseimre. Mintha az ő p*nzére menne a beszélgetés. Megegyeztünk hogy este hívjam fel újra az időpont előtt. Felhívtam, mondta mikor mehetek. A megbeszélt időpontra odamentem, beengedett a panel házba ami a már elmúlt ünnep nevű utcán van. Nagyon unott arccal fogadott. Oda adtam neki a megbeszélt lét. Ez után jött a meglepetések sorozata. Ez kevés nem ennyiről volt szó. Na találtam még odaadtam neki. Mondtam hogy szerintem a tellóban annyit beszéltünk amennyit adtam. Nem ő tudja mennyi és kész. A ruhát nem volt hova tenni. Vagy a földre vagy a szekrényre egy kis helyre rakhattam le. Újabb meglepi hogy ő mindent gumival csinál. A franciát is. Na legyen ha már itt vagyok. Semmi nem tetszett neki. Az sem ha megmozdultam. Minél előbb végezni akart és lenyelni a pénzt. Így elég hamar végeztem és távoztam. Költse gyógyszerre gondoltam.

Nem véletlenül költözik ő is a városban állandóan. Akinek vaj van a fején az bújkál.

Az ilyenektől kellene megtisztítani az oldalt. Ahogy olvasom a kommenteket sok ilyen van.

Természetesen vannak tisztességesek is. Akik azt adják amit hírdetnek.

szekely3 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. december 28. 13:18

Sziasztok. Tudtok lányt aki este házhoz is megy?

Előre is köszi.

üdv

ragadozómacska · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. december 28. 17:24

Vigyázzatok, Alina hamis képpel hirdet.

Jeans00 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. december 28. 18:36

Sziasztok.Engem is érdekelne van e olyan lány ki házhoz  megy.De csak fiatal csinos lányok érdekelnek.Valaki volt mostanában vadászni?Ha igen megosztaná velünk?

nagy · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. december 28. 19:27

sziasztok

Bia,Letti, Dóri, vagy Ágica?  Valaki segítsen..

Mit tudtok róluk?

Kobak · Újonc (28 hozzászólás) · 2012. december 28. 20:36

Sikerült a "javát" összeválogatnod:-))))

Jobboldalt kereső,de Ágica az valamikor "Kislányos" volt.

Én írtam a Biácskárol.-de tapasztalj!

Kobak · Újonc (28 hozzászólás) · 2012. december 28. 20:40

Azt nem mondanám,hogy hamis,de biztos hogy retusált.Bár ha nincs betépve,akkor elég jól muzsikál!Nos erre kevés esély van!

.. · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2012. december 29. 11:17

Nagyon sok csaj megy házhoz, de miért nem kérdezitek meg azt amelyik megtetszik? Sok ki is írja. Persze olyan is van, amelyik kiírja, de a telefonban közli, hogy ő ugyan nem megy. Pl Ruby. Bia is közölte, hogy csak olyanhoz megy, aki már volt nála, mondjuk az egy éve volt, azóta változhatott a véleménye. Meglátogattam, de házhoz már inkább nem hívnám. Azért azt tudjátok, hogy a legtöbbnél ez nem alap.

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. december 29. 12:03

Azért megyünk ki olyan vendéghez max akit ismerünk mert nem vár meglepetés...Sose tudhatjuk milyen beteg emberhez megyünk ki vagy pedig pottyára megyünk ki mert megszívat és akkor a taxit is mi fizetjük..meg ha kimegyünk házhoz az már nem annyi ***moderálva***mintha te jössz ki hozánk..

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen