Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2013. január 04. 08:15

Szia!

A múltkori hozzászólásom moderálták szinte minden tekintetben, szóval most leírom kultúráltan az élményem.

Felhívtam telefonon a h1rdetésen található mobil számot. Egy kellemes női hang kedvesen tájékoztatott a részketekről (eddig jó), majd meg is beszéltünk egy légyottot. A helyszínre érve újra csörgettem egy másik hang szólt a telóba de itt még nem gyanakodtam, bebocsájtást nyertem.

Az ajtó kinyílt előttem és egy hazánkba vándorolt kelet ázsiai népcsoport egyik tagja állt előttem. Kusza haj, foghíjak, látványra is borzalmas volt. Gondoltam lehet csak az ajtót nyitotta ő, szóval picit félve de megkérdeztem: "Te vagy napsugár?"

"Ín há', miéé?" hangzott a válasz kellemes akcentussal

Na itt mondtam, hogy bocsika de én nem erre számítottam és menekültem ahogy tudtam.

Előfordulhat, hogy a napsugár közben elfoglalt lett mivel az egyeztetés és az időpont között órák teltek el. Semmi gond, az ajtót nyitó hölgy közölte volna, hogy bocsi de napsugár most nem ér rá de helyette van ő vagy akárki más a lakásban. Akkor is hazajövök de akkor próbálkoztam volna egy újabb időponttal.

Na most ha ez a hölgyemény valóban napsugár volt akkor a hirdetés úgy kamu ahogy van.

Ahol ennyire hülyének nézik az embert ott jóra nem lehet számítani. Fekete listára tettem a számot és megjegyeztem melyik user adja fel a hirdetést, hogy az alatta megjelenő későbbi hirdetéseknél is eleve gyanakodjak, hogy átverős dologról van szó.

Szóval ha próbálkozni akarsz csak saját felelősségre.

BRUMI79 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. január 04. 18:19

marcus80 mit akarsz? legalább tudott beszélni.Pályád során lesz még olyan is,hogy még ezt is visszasírod!Vannak IQ Fighterek!

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2013. január 04. 19:55

Nem kell vissza sírni,miért sírná visza? :D Ha nem tetszik elmegy,ez a lehetőség mindig meg van egy vendég részére..lányok meg mindig lesznek cserélődnek lehet válogatni közülük :)

BRUMI79 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. január 04. 21:05

Persze nem azt mondom,hogy nincs pozitív példa.Nekem is rengeteg volt,csak tízből egy is nagyon romboló hatású tud lenni.Irónikus akartam lenni.

Különben marcus80 esete nem egyedi.Autószerelő is van aki korrekt,de egy két átverés után az emberben hamar kialakul a gyanakvás,olyannal szemben aki

meg sem érdemli.Na ez van és kész.

MENŐŐŐ · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. január 05. 00:15

Stella 18,igen problémás,tikk takk kellene a pofijába!vagy egy atyai pofon!!!!!!!!!

DebiGeri · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. január 05. 04:52

Hello!Most ismerkedem még cssak a várossal! És ideje lenne el látogatnom valakihez..nem tudnátok nekem ajánlani valakit? aki 18-25 között van kedves és jó az ágyban!előre is köszönöm

Robogó · Újonc (46 hozzászólás) · 2013. január 05. 13:09

Csokoládé 22-ről szólaljon meg már valaki,csak dugjátok mint a lopott biciklit:)))

Törölt felhasználó · 2013. január 05. 21:20

Sziasztok!

Andrea (20) régebben, 2011-ben nem Vivien (19) névem hírdetett. Ha Ő az akkor ajánlott lány. Vivien (19) aranyos, kedves lány volt. 2011 őszén hírtelen eltünt. A J E R I K Ó utcán rendelt egy 14 emeletesben a Délibáb áruházhoz és a Profihoz közel.

Ha valakinek van infója írja meg.

Kösz

Nini · Újonc (32 hozzászólás) · 2013. január 05. 21:48

Vivien nem 2011 őszén "tűnt el", hanem tavaly (2012) nyáron. Egyébként tényleg aranyos, kedves lány.

Törölt felhasználó · 2013. január 06. 14:08

Melinda (27) egyedül rendelt, ráadásul pazar kéróban, de október óta sajnos eltűnt. HATALMAS veszteség :-)), reméljük, még visszatér.

MR.G · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. január 06. 22:19

Egy Űber kezdö félénknek kit ajánlanátok?Nem szeretnék járkálást ill figyelö szemeket!

Rizs · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. január 07. 10:23

HOI !

Végigolvastam a hozzászólásod és mivel gyakorlatilag eddig mindig mindenben nagyjából egy húron pendültünk a hölgyet feketelistára raktam. Volt pár név a tarsolyomban így nem estem kértségbe, elkezdtem hát az egyeztetéseket. Sajnos - nem sajnos senki nem tudott fogadni akkor amikor én szerettem volna, így gondoltam hát csak teszek egy próbát Napsugár-nál, legfeljebb én is fogom majd a nyúlcipőt.

Felhívtam hát. A telefonban kedves és korrekt tájékoztatás. Mit ad isten még rá is ér. A tájékoztatás nem lepett meg, mert arról te is azt mondtad amit tapasztaltam. Első királyunk útja felé vettem az irányt. A ház előtt telefon - bebocsátás. Ajtónyitás .( Na most vagy szaladás, vagy behatolás:)

Kérlek szépen a legnagyobb meglepetésemre a képeken látható hölgy ( leány ) nyitott ajtót, mosolyogva, puszival.

Ebben a pillanatban éreztem úgy, hogy jól döntöttem. Az átlagos panelkecó tiszta, rendezett, fürdő tiszta, több féle tusfürdő adott. A hölgy mint a képeken, aranyos, kedves kis fruska, csacsogós - mindenen nevetős. Cickó szilikon. Abszólut barátnő feeling kivéve az, hogy gyakorlatilag - már a zuhanyzás is- vegyvédelmiben :) A fr*nciska kicsit rövidke, az eksön jó, nyögdécselések jó helyen, pakolható minden pozícióban. Nem hiszem, hogy ***moderálva***..ennyire azért már kiismerem a lányokat. Félidő***moderálva***, ami hellyel-közzel megállja a helyét a látvány miatt. A látvány teljességéhez hozzá kell fűznöm, hogy az orra akkora, hogy egy 100-as cigit simán meggyújt a zuhany alatt:) Ellenben ez nem zavaró, sőt akár sexepil is lehet. Összeségében jó tapasztalatokkal távoztam, biztos, hogy megyek még hozzá. Ajánlott kategória a részemről.

Köszöntem a figyelmet, remélem segítettem!

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2013. január 07. 11:52

Szia!

Akkor neked szerencséd volt, ezek szerint nálam a szervezésen csúszott el a dolog, de ez egy olyan (negatív) élmény volt, hogy egyszer s mindenkorra elment a kedvem tőle. Egyébként meg tavaly karácsony előtt megtaláltam aki nekem a legszimpatikusabb és azóta nem is voltam másnál. Most tervezem, hogy elmegyek hozzá megint :) Nevet nem mondok mert így is potenciális menedzser akárki aki egy picit is túlértékel egy lányt...

ui.: a privát üzenet nincs moderálva :)

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2013. január 07. 12:53

ui.: egyébként valószínűleg esetemben az történt, hogy befutott egy "váratlan" páciens és azzal volt elfoglalva napsugár. ezért vette fel más a telót már a kapuban és ezért nem ő nyitott ajtót. de azért az durva, hogy egy totál más nő adja ki magát napsugárnak. ettől függetlenül elképzelhető, hogy ő maga nem is tudott (bár nehezen hihető) erről a kis malőrről. normális esetben a kapuban nem kellett volna felvegye senki a telefont és akkor azonnal tovább állok.

ezek azért aggasztó dolgok számomra és bőven elég, hogy elkerüljem azt a lakást.

Meli Cica · Újonc (17 hozzászólás) · 2013. január 07. 13:26

:) puszi neked!!!

Rizs · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. január 07. 14:05

Ezek után van egy tippem ki lehet a "kedvenc" :)

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2013. január 07. 14:47

A féltékeny konkurencia máris modira küldött egy két szavas hirdetői kommentet.

Ez igen :)

Emiatt gondolom, hogy a közösségi rész fel fog futni, itt már szinte nem lehet semmiről se beszélni, akármit ír az ember valaki beleköt vagy moderáltatni akarja...

Csavargyar · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. január 07. 20:49

Szia a Szexi csoki garantáltan egyeül rendel ezért kezeskedem

metroman_ · Újonc (34 hozzászólás) · 2013. január 07. 22:10

És milyen a modora??? Erre korábban volt panasz. Változott pozitív irányba??Mit tapasztaltál?

bubuka18 · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. január 08. 01:42

Engem is érdekelne, mert énis olvastam róla panaszt, már pedig egy kevés kis negatívumot találok valakiről azt általában kihagyom.

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen