Szia!
Ha érdekel egy "sorstársad" vélemyénye, anno énis innen válaszottam, nem bántam meg... :)
Szerintem első alkalomra ne egy egyetemistát válassz, hanem olyan 28-35 közöttit, hozzáálásban, főleg ha első alkalomról van szó, ahol szerintem még fontosabb, sokkal komolyabban veszik a a vendéget. Sokkal kedvesebbek, empatikusabbak, kevésbé lehet futúszalag szerű eléményed, inkább a minőségre mennek, mint a mennyiségre.
Jobban ismerik a saját testüket, a férfiak igényeit is. Inkább bevállalnak egy nap max 4-5 vendéget mint 6-8-10-et.
Pár jó tanács, de már említették előttem is.
Délelőtt menj 10-11 körül, addig valszeg még nem volt vendégük vagy max 1. Nincsenek lefárasztva semmilyen értelemben.
Figyeld a hírdetése megfogalmazását, baromi sokat le lehet belőle szűrni!
Tisztelettel, normálisan állj hozzájuk... lehet jobban meghálálják mint ha adsz egy kis borravalót a végén... persze utóbbi se rossz megoldás :)
Ha lehet magánzót válassz aki egyedül rendel. (bár ezt nem venném kizáró oknak, de mindenképpen pluszt lenne/volt nálam)
Mond el nyugodtan hogy ez lesz neked az első, még inkább úgy állnak majd a dologhoz!
Most akinek van aktív hírdetésük és akiről pozitívabb élmények vannak, ,egyik se személyes tapasztalat, csak ahogy én láttam a vélemyényekből:
- Betty(33) kedves, odaadó, csinos nő vélemyényekből meg a hirdetéséről nekem ez jön le
- Krisztina(33) ő is kedves, de van hogy kicsit átmegy vadmacskába.. nem lehet az olyan rossz :)
- Izácska(30) ő kicsit formásabb alkat, de őróla sok a pozitív vélemény
- Anikó(34) Ha jól tudom ő csak masszázst vállal... bár az a lingam masszázs nem lehet olyan rossz... :) vele pár éve váltottam pár levelet nagyon kedves, normális nőnek tűnt
- Cony Shadow(37) az én élményem anno, egy hasonló kaliberű fekete vadmacskával történt... :) Képekről, beszámolókről Cony is ilyennek tűnik nekem...
- Luca(40) róla is vannak pozitív beszámolók, több is, őt azért hoztam fel mert külsőre, így képek alapján odaver bármelyik egyetemistának :)
A mostaniak közül ennyi, de van sok pozitív beszáomló erről a korosztályról akikről beszéltem.
Meg persze fontos a kölcsönös szimpátia, ami úgyis telón keresztül fog kiderülni, ha van esetleg mailen keresztül, és persze személyesen, az ajtóban... főleg ott :D
Röviden, ha mindenképpen, innen akarsz akkor szerintem 28-35-ös korosztály, kereses azokra a szavakra hogy kedves, korrekt odaadó, ha találsz 3-4 pozitív beszámolót (főleg olyanoktől akiknek már van pár tucat hozzászólása), szerintem nagyon nem tudsz mellélőni.
Ui.: persze nem a ***moderálva**** élmény a legideálisabb első alkalomnak, de az élet nem mindig ilyen egyszerű sajnos...
Üdv, Maximus.