A hosszú hétvégén gondoltam, hogy egy hármas etapban közzéteszem a gyűjtött tapasztalatokat, íme a 2. kör:
Mercedes 38: Az évek számát tekintve jócskán alatta van a megjelölt érték a valóságnak, de ezt hamar el fogod felejteni ha sikerül bejelentkezned a masszázsra. A hölgy képzett masszőz és aki szereti, hogy a feje búbjától a kislábujjáig tisztességesen átdolgozzák (és én is ilyen vagyok) annak ide biztosan el kell mennie. Nem sajnálják a vendégre az időt alapos a testi felfrissülés a cca. 1,5 óra alatt. Ha kéred és miért ne tennéd, ahogy a vendéglátó mondja "kézi levezetéssel" jöhet a boldog vég! A megközelítés egyszerű, a lakás kivállóan néz ki, a hölgy egyedül dolgozik, közben halk relaxáló zenét hallgathatsz, az árak pedig nagyon barátiak. Aki valóban a masszázsra és a teljes felfrissülésre vágyik annak nagyon tudom ajánlani.
Luca 40: A csini Milf hírdetése felkeltette az érdeklődésemet, el is mentem és a képek nem hazudnak, a korhoz képest tényleg nagyon csinos. A lakásban többen vannak, ez nekem kicsit zavaró, főleg ha hallod is őket. A kéró elég leharcolt, minimál stílus: egy szék, egy ágy a szobában. A hölgy viszont teljesen profi, olyan érzésem volt, hogy a félórás koreográfiát akárhányszor képes egy nap megcsinálni egy szó nélkül. A franciában nagyon ügyes, ha szimpi vagy neki akár te is játszhatsz rajta egy kicsikét. Az árak átlagosak, azoknak ajánlom, akik biztosra akarnak menni, és egy tuti gyors menetre vágynak csupán.
Gréti 34: Az éveket nehezen tudom belőni, mert vagy annyi és csak egy kicsit megviselte az elmúlt néhány év az arcát, vagy több, de akkor viszont gratulálni kell a rettentő sportos megjelenés miatt. A lakás rendben van, a hölgy egyedül dolgozik, az árak átlagosak. A csaj tutira megy a bemosakodásnál, maga mossa meg a szerszámodat, ami egyébként számomra érdekes volt. NF, KF kérhető, az extrák közé a szájba finis tartozik, amiért ha kéred plussz ***moderálva*** még felszámítanak. A leány nagyon odaadó ha szinpatikusnak talál, az eggyetlen ami kicsit gátlásossá teheti az embert az a nyers modor amivel találkozol. Az orgazmusa számomra több mint érdekes volt, megint tanultam valamit. Nagyon ruganyos a hölgy és kitartó, nyugott szívvel ajánlom bárkinek, nem fogsz kielégületlenül távozni, bár nem csúcs az élmény.
Christine 24: A képek jól adják vissza a leányzó alkatát, teljesen ezt kapod a valóságban is. A kora pár évvel több mint ahogy jelöli, de nyugodtan kiírhatná a frankót, mert szerintem több vendége lenne. A lakásban más lányok is vannak, kérhető a barátnő is ha akarod, én nem tettem. A helyszín nem egy luxus, de a célnak megfelel. A hölgynek izmos kezei vannak amivel jól megtöri a hátadat, érdemes egy kis masszázzsal kezdeni. A francia alapos, az akciót jól bírja, nagyon egyben van a csaj, bármelyik korosztálynak tudom ajánlani. Az árak nem vészesek, de ha kedves hangot ütsz meg akár kis kedvezmény is belefér.
Mára ennyi, a harmadik etapban jönnek majd a kedvenceim.