tibcsiman· Újonc (4 hozzászólás)· 2016. március 21. 16:18
Igazad van, velem csak vagy 10-szer fordult elő, nem tudhatom, hogy a *** moderálva *** ez mennyire gyakori. Az is igaz, hogy mindenkinek a saját problémája a legfájdalmasabb, ennek ellenére megértem a felháborodásodat. A probléma esetére vonatkozó visszajelzés módja az ismerkedés szakaszában kötelező elemként kellene, hogy szerepeljen. Vannak akik egyedülállók, vagy"semleges" közegben töltik a napjuk nagy részét - azok megengedhetik az sms, vagy telefonos megcsörgetés lehetőségét. Töbször -korrektül- kaptam is ilyen jelzést, pl. közbejött valami, de x időben tud fogadni, ha nekem is jó, stb.
megosztás· Újonc (12 hozzászólás)· 2016. március 22. 07:06
Nem nem kedves Kurátor.. ez nem jött be.. nem vagyok madame/tréner combo, ez most egy magánvélemény. Hogy miért vagyok regelve hirdetőként? Nem titok, volt idő mikor párom próbált volna egy kis pluszt keresni , de hamar feladtuk, mivel az általad trénereknek nevezett úriemberek betaláltak, és bőszen magyarázták hogy jobb ha nekik dolgozunk mert igen veszélyes egyedül lenni.. na itt kapott el minket a szerény hányinger, szóval ezért. Tehát a vélemény az Minority Report...Sajnos kedves Sabina38 nem tudtam elolvasni a válaszod, esetleg elküldhetnéd üzenetben.
megosztás· Újonc (12 hozzászólás)· 2016. március 22. 07:07
Más téma:
Nekem egyszer az egyik hirdető azt mondta hogy aki 0-24 hirdet az kamu. Ez igaz?
Kishaver· Újonc (4 hozzászólás)· 2016. március 22. 09:23
Nyílván nem áll rendelkezésre a nap 24 órájában, ez inkább egy jó reklámfogás. Hívhatod bármikor, legfeljebb nem veszi fel, ha meg máskor hívod és véletlenül rákérdezel, akkor az lesz a válasz, hogy "dolgoztam".
lacafaca· Újonc (3 hozzászólás)· 2016. március 22. 15:41
Csak annyit kérdeznék, hogy miért minden szolgáltató, csak kijelzett számot fogad??? miért érdekli a számom, ha azt mondja diszkrét???95% aki hívja őket úgyis eldobható mobilszámról hívja, ez fúrcsa nekem nagyon
Fütyülős· Őstag (816 hozzászólás)· 2016. március 22. 18:37
Ez 90%-ban igaz, de vannak kivételek. Például itt Debrecenben Rita is volt 0-24 órás, de természetesen este-hajnalban már nem volt elérhető. Van hogy nem figyelnek az időpontokra, de a legtöbb esetben tényleg reklámfogás. Szóval embere válogatja. Figyeld a beszámolókat, és talán nem tévedsz nagyot.
Amúgy nem sokba kerül átregizni hírdetőröl...
Mina· Újonc (31 hozzászólás)· 2016. március 22. 20:10
Ezt én sem értettem Szabina elég sokáig. Vannak olyan vendég-jelöltek, akik szimplán át akarnak verni, vannak olyanok, akik a konkurencia oldaláról próbálnak "lefoglalni" időpontot.. és vannak olyanok is akik sajnos félnek eljönni, mert mi lesz ha eljön? és túl sokan vannak a lakásban? vagy esetleg nem tud úgy ellazulni ahogy kellene?.. Én az utóbbiakat megértem. de azért valóban szólhatnának. ez így van. :) Szép estét! :)
Kecskécske· Lelkes újonc (58 hozzászólás)· 2016. március 22. 20:51
A csecsemőktudtommal a f***eregetéstől sírnak fel,most akkor te is el lettél fenekelve ? :DDDD
petike400· Újonc (2 hozzászólás)· 2016. március 22. 22:05
Sziasztok :D itt a városban ki a szűk puncis leányzó akihez megéri elmenni? :D
marcus80· Őstag (614 hozzászólás)· 2016. március 23. 09:45
Én pont a fordítottba futottam bele sokszor. Lefoglalom az időpontot, pontosan érkezem van, hogy fel is veszi a hölgy, hogy pontosan hány szám. Erre az ajtóban a kapukódért hívnám már kinyom, nem veszi fel stb. Volt olyan, hogy a kapukódot még megmondta és a lépcsőházi ajtó előtt meg álltam mint az a bizonyos a lakodalomban. És ennek mi értelme hmm?
Nándi· Őstag (833 hozzászólás)· 2016. március 23. 10:28
Lehet személyes ismeretségbe futottál volna bele és a csajszi jobbnak látta ha nem fogad. Vagy nem voltál szimpatikus és ezt ezen módon hozta tudomásodra.
marcus80· Őstag (614 hozzászólás)· 2016. március 23. 11:11
Az esetek döntő többségében azért olyan helyen voltam ahol nem láthatott sehogy sem a hölgy. Ott kizárt a nem szimpatikus eset és a személyes ismerettség. Szerintem ez egyszerűen leh*zás, trehányság, 50 vendég beszervezése ugyanarra az időpontra és aki előbb ér az a nyerő helyzet.
Golekon· Újonc (47 hozzászólás)· 2016. március 23. 11:17
Azért, hogy amennyiben egy telefonszámmal már befürdött - nem ment el az illető - elment de szimpátia/ápolatlanság stb. miatt nem vállalná be újra - vagy ne adj isten csak "telefonbetyárkodott" valaki, pl. lihegett a telefonba valami kis lurkó...stb.), akkor ezeket a számokat lementi pl. úgy, hogy "ne vedd fel".
Persze, ha telószámot cserélsz (vagy van eleve több- de ugye az is véges számú), akkor hívhatod megint, de csak nem vesz senki naponta új kártyát :)
marcus80· Őstag (614 hozzászólás)· 2016. március 23. 12:09
Sajnos van (nem is kevés) aki visszaél a számoddal. Felcsörget többnyire a lehető kegrosszabb időpontban, stb. Alap dolog lenne, hogy vendéget nem hívnak vissza sohasem, sms-t meg végképp nem írnak. Ez az alapvető diszkréció része lenne.
Szabina38· Lelkes újonc (26 hozzászólás)· 2016. március 23. 12:56
Na mindegy de szerintem értelmes felnőtt embereknek sokkal jobb szorakozást is vannak!
Szabina38· Lelkes újonc (26 hozzászólás)· 2016. március 23. 13:05
Csak sajnos kevés az értelmes ember!
Szabina38· Lelkes újonc (26 hozzászólás)· 2016. március 23. 13:11
Úgy látom könnyű a másikra kenni számomra elképzelhetetlen hogy ha valakivel lebeszélem azt ne fogadtam nem vagyok a saját p**zem ellensége a szivatások meg a legúndoritobb esetek mert mi van ha pont akkor más is szeretne jönni az jönne is de lemondom mivel már az előzővel aki végül nem jön el lebeszélem.
Lánykereső Szerkesztőség· 2016. március 23. 13:30
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük a továbbiakban a csevegő részben legyenek szívesek folytatni.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
megosztás· Újonc (12 hozzászólás)· 2016. március 23. 21:21
Bocsánat.. te nagyon ostoba vagy.. felesleges bizonygatnom hogy nem vagyok tréner/madame, így hát csak hahotázok rajtad pfff :D
Nándi· Őstag (833 hozzászólás)· 2016. március 25. 18:56
Volt hirdetés arccal! Biztos a dícséret hatására szabadságolta magát:)
Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen