Hogy ne csak egy "gyanús újonc" hozzászólása védje meg a művésznőt, így én is megemlíteném, hogy Micus higiéniája maximálisan a legjobbak között van Debrecenben. Látogatásom emlékei között kutatva első dolgok között ugrik be, hogy tiszta/illatos volt és ez az alsó testrészekre is maximálisan igaz.
Másik dolog ami beugrik vele kapcsolatban, hogy kicsit "bolondos" és szabadszájú, ez most vissza is köszönt a válasz reakcióiból.
Harmadik pedig az, hogy szex terén megkaptam tőle mindazt, amit elvártam. Kellően bevállalós és kellően perverz egy ilyen légyotthoz.
Nem promózni akarom Micust, mert nekem személy szerint nem is lett kedvencem a saját elvárásaim hiánya miatt, így valószínűleg nem is megyek hozzá vissza mostanában, de a kedves makktárs kritikáját kicsit én is túlzásnak éreztem!
Ő egy olyan szolgáltató, aki amit ígér azt maradéktalanul teljesíti egy egyedi viselkedési stílus társaságában. Akinek ez bejön, az egészen biztosan visszajárós lesz nála - akinek nem, az pedig egy kellemes óra/félóra élményével távozik és legközelebb keres mást.